å en till...

Och medans jag ändå håller på, kan ni få den här gamla godingen:

http://www.youtube.com/watch?v=2SLWzZoDmhg&feature=fvw


Neej, jag är inte alls nostalgisk ikväll!
Önskar jag hade haft nån att mysa med bara. Det här är världens bästa film!

Bättre sent...

Och här kommer Amanda oxå dårå...
http://www.youtube.com/watch?v=Qv4hqi1gvOY

Det är nog det vackraste jag hört!

Gyllene Tider!

Nu har jag det! Har ju försökt ladda upp världens bästa G. T.-låt i två veckor utan att lyckas. Firefox klarar tydligen inte av det...Tur att jag sparade gamla hederliga Internet Explorer! Så medans ni får njuta av dessa underbara toner,  drömmer mig tillbaks till en förtrollad sommarkväll på Stadion-96:
http://www.youtube.com/watch?v=QXY36wCjl7c

Den bästa kvällen i mitt liv!

Underbara helg!

Det har hänt en hel del underbara saker denna helg! Först var jag och såg Vålerenga - Dif och fick äntligen träffa världens bästa Espen! Det blev en sån där kväll som jag kommer minnas resten av livet. Fick t.om. gå ner och hälsa på grabbarna!
Igår var jag hem till syrran för första gången 10 månader. Det börjar bli fint där nu igen. Jag drack te och myste medan dom städade. Idag så har David varit hit, och vi har tittat på Svarta Hingsten o Wallander - Mannen som log.
M.a.o en super-duper helg!

Åh, vad jag längtar!

Med undantag för att jag var på en match med Comet-vålerenga för två år sen i Norge, så är det hela 5 (!) år sen jag såg honom senast. Och imorgon kommer han! Vem då undrar den oinvigde? JOO! Världens bästa Espen "Shampo" Knutsen! Såklart! Visserligen så är han ju tyvärr tränare nuförtiden, men han kommer hem! Jag hoppas att alla ger honom de hyllningar och tack han så väl förtjänar, dem vi inte hann ge honom då en envis skada så oturligt satte stopp för hans fortsatta karriär. Men vi glömmer aldrig Espen!<3

Inställt

Min dator har tydligen bestämt sig för att den inte vill lägga in några fler musikvideos, så nehej, ni kunde inte få njuta av underbara "När alla vännerna gått hem" med Gyllene Tider. Försökte ladda upp den 3 ggr igår, men utan resultat. Jag tror bestämt min dator börjar bli till åren, inget funkar som jag vill. Mitt sjukhusbesök blev oxå inställt idag, vilket iof. bara var skönt....
http://www.youtube.com/watch?v=sPCBnRgPcnQ
Försöka duger

Amanda!

Det har gått 3 år sen hon kom in där i studion och greppade sin gitarr och sjöng en Elvis-klassiker. Och jag tänkte: - Den här tjejen kommer att gå långt.
Jag var på Gröna Lund ikväll, och hon spexar och skojar och fullkomligt äger hela Grönan. Hon har en unik röst, en röst som fullkomligt golvade mig för 3 år sen, med: Halleluja!


Det är det vackraste jag nånsin hört!

Intensiv Vecka!

Hej hopp! Nu var det längesen jag bloggade, och det har hänt en hel massa kul saker. Först incidenten med kalendern. Var inne på bokhandeln och kollade på almanackor för höst-och vårsäsongen. När jag åkte ut därifrån och in på Ica säger min assistent: - Men Maria, nu fick du den boken du ville ha! Då låg en av böckerna emellan mina fötter. Som en skamsen hundvalp åkte jag tillbaks till affären med den...

Annars har veckan bestått av 60-årsfest hos moster, såå kul att träffa släkten. Sen hann jag oxå med en sväng i Leksand, tvpucks-match med killen jag är plastmoster till.


Men nu är jag tillbaka i huvudstaden igen...

PUSS!!

Strange day

Allt känns konstigt idag. Jag velade så länge, men nu har jag gjort det. Så varför känns det så fel. Ska jag ångra mig nu? Varför kan livet inte bara vara enkelt...Var på hockeyträningen idag, det var iaf kul. Träffa alla igen och prata lite skit, vad skulle jag göra utan mitt älskade hockeylag. Love you guys!
Hej

Härliga Helg!

Det blev ändrade planer på det mesta denna helg...men det gör inget, för bra blev den! Först var det meningen att jag skulle på Ulf Lundell på Grönan. Då ringer L. och säger att A fått barnvakt och undrar om jag ville med ut. Såklart jag ville! Så det blev ett härligt besök på Riche. I Lördags skulle jag gått på bio, men var trött intill medvetslöshetens gräns, så det blev  dagbok och sängen istället.
Så ikväll blir bion av iaf! Ska bli så kul att se "Bröderna Karlsson"!
Puss
RSS 2.0