Suck

Nu längtar jag hem mer än någonsin!! Önskar att jag aldrig mer behöver åka tillbaka.

Julstämmning

ÅÅÅÅh! Nu går julmusiken varm och det snööar!! Och i Falun där vi ska vara på julafton är det också alldeles vitt på marken! Härligt!♥♥♥ Nu vill jag bara hem till skogen för här lägger sig inte snön på marken....Men först ska jag göra två härliga biobesök "Simon och Ekarna" ikväll och på onsdag "Girl with the dragon tatoo"! Ska bli såå kul!!

Såhär fint var det i Liljeholmens Galleria härom veckan!

Snön föll

Sitter och lyssnar på "Snön föll" med Peter Jöback och...tadaa...det snöar!!! Äntligen! Hoppas det får ligga kvar också bara! Funderar: Bio eller inte ikväll. Min kära syster har inflyttningsfest och jag fick inte åka hem två ggr. Nä. men det är ju jättekul att sitta här ensam en lördagskväll...får väl ta mig en glögg och försöka börja bestämma vilka böcker jag ska ta hem till jul...och förresten är jag ju inte ensam, men oftast känns det så fast man har assistent. Nä, nu ska jag mysa vidare och titta på snön som faller....

Natten går tunga fjät...

ÅÅh, det finns ingen gång i världen jag längtar så efter att vara liten som när det är Lucia! Marits luciatåg var och förblir det bästa i världen!! Har just hört på "Det strålar en stjärna" på nyhetsmorgon...sååå vackert! Började luciamorgonen med julkalendern, och nu äter jag kakor till frukost! På lucia får man! Senare idag ska jag luncha på stan och sen blir det till att se på landslagsuttagningen till U-17 i Norrtälje Sportcentrum...spännande! Ha en härlig lucia, folks!!

Tredje Advent

Den här helgen inleddes med mat från Mcdonalds och "Dirty Dancing 2" på tv:n. Igår gjorde vi Sickla men var för lat för att köpa julklappar.
Sen såg jag förstås Idol-finalen också¨! Men jag ville ju att Robin skulle vinna! ÅÅh vad jag ska köpa hans skiva sen.
Få se om jag kan få min vapendragare ur soffan så vi kan göra ett besök på ÖB sen.
Bäst igår var iaf utematchen med bästa Robin Figren! Älskar dig, Figgy♥!!

JAAAA, SNÖÖÖÖ!!

Egentligen är det värsta busvädret med snöblandat, men det skiter jag i, för nu SNÖAR det äntligen lite iaf!! Mysigt!! Idag blir det till att bege sig till sjukgympan och sen blir det hem för dusch och IDOL-final!! WOW, jag e så lycklig idag! Egentligen utan anledning, men det är gött ändå! Sen höll världens bästa målis nollan igår också, love you!!
Ha en bra dag i stormen!!

Snö!

Äntligen har jag sett det första lätta tecknet på pudersnö utanför Liljeholmens Galleria idag. Jippi! Så efterlängtat. Men med den kommer ju också tyvärr kylan, och den är ju jobbigare att stå ut med. Vad bra det går för mig för övrigt. Skulle gå ut och äta med en idag, och hon kom inte på grund av tunnelbanestopp! Det verkar som förgjort för mig att få nån ordning på det här med maten.

Nåja, jag köpte världens finaste almanacka i alla fall. Så nu längtar jag faktiskt lite till januari så jag får sätta upp den!!

Snö?

Wiii!!! Äntligen börjar det stå på facebook att det snöar här i stan. Men dock inte på Färgargårdstorget då...Vill också ha snö!! Nu är det iaf noll på termometern, så kanske, kanske, kan vi hoppas då...framåt kvällen? Maybee? Please!

Myshelg...

...ska jag ha! Är helt slut efter denna vecka, och orkar faktiskt inte ens ta emot besök som det var meningen. Neej, det blir jag, L. och min bästis på tv:n ikväll, och det ska bli såå skönt!! Hörde på omvägar att det är -8 grader i Skålbyn i Dala-Järna, och min termometer stod bara på 1.5 plus för en timme sen....kan det betyda att vi kan hoppas på snö, månne? Vill, vill, vill!!
Ha en mysig helg alla!!

Tandläkar´n och Julkalendern!

Myyys! Vilken lyx att starta dagen med att ligga i sängen och se på första avsnittet av julkalendern! Det har inte hänt på flera år! Bara för att alla andra alltid vaknar mycket senare än mig. Men med en tv i sovrummet så...



Det kommer bli mindre mys med käkkirurgen idag..hm. Vill inte!! Fan om dom säger att jag måste dra ut tanden idag...Sånt måste jag faktiskt förbereda, och det helst flera månader i förväg...och ingen tar nån hänsyn till hur rädd jag är!

Nåja, inget kan förstöra min julstämmning!

RSS 2.0