1986-10-06

Det här är den bästa rockturnén i värdshistorien, och jag var på den!!

Nu gick det!!

 Nu jävlar gick det!

morronrock

Det är tydligen helt omöjligt att få till det här med bilder till bloggen har försökt hur länge som helst nu.

Längesen Together Vänner

Åh! Så längesen! Varför kan dom inte bara sända "Vänner och Fiender" i repris nån gång????

Musikmorgon

Jahapp då ligger man här igen och väntar på uppstigning. Älskar dessa lördagmornar som börjat likna dom förr i tiden så mycket. Bara jag och radion.

Sorgligt men sant

Angående de senaste dagarnas debatt om Kalla Fakta känner jag att jag måste skriva en egen, personlig reflektion av det hela. Efter att under ett helt liv ha kämpat mig grön för att få samma rättigheter och levnadsvillkor till mig och mina kompisar som människor i allmänhet är det skrämmande och helt obegripligt hur det kan vara tillåtet att anställa konsulter som lär LSS-handläggare hur dom ska neka oss våra lagstadgade rättigheter. Om man som jag under en stor del av livet har bott på allehanda gruppboenden och institutioner, vet man att man inte har hälften så mycket att säga till om som när man får personlig assistans. Man har ingen rätt att välja personal, man får bara ex antal timmar assistans utanför boendet i månaden, etc. etc. Jag har blivit duschad av äckliga, gamla gubbar, kvarglömd i sängen i timmar för att larmklockor inte fungerat, mm, mm i all oändlighet, och jag kan lova...det är inget man vill uppleva igen!! Assistansreformen var en revolution i våra liv, och jag kommer alltid att vara tacksam mot dom som införde den.
Men återigen skall vi ses på som "en liten grupp som kostar mycket pengar", behöva tvingas läsa artiklar som den på Flashback Forum här nedan, där en anonym person tycker att det är hemskt att hennes surt förvärvade slantar skall gå till utvecklingsstördas semesterresor, "dom kanske inte ens förstår nåt". Och jag blir mörkrädd. Kunde inte sova i förrgår.
Nej, fy vilken rutten människosyn!

familjemorgon

Äntligen funkar det! Trodde aldrig mer jag kunde blogga! Alla andra sover så jag lyssnar på Jonas och Anton.

Lite 80-talsmusik i väntan på familjen...

Är precis vad jag håller på med just nu....ätit Tikka Masala-kyckling till frukost också (ja, jag är knäpp, jag vet). Men återigen sjukdom, så familjen får lov att komma tidigare, fast dom skulle kommit två. Var publik på "Settman på plats" igår, sååå jävla kul, måste göras om! Hoppas jag får kortet som min assistent tog så jag kan sätta in det här sen.
RSS 2.0