Chester

SÅÅ himla fin låt!!

Gary Moore The Loner

Underbar tolkning från en rocklegend till en annan. Jag älskar er John Norum och Gary Moore.

Längesen

Det blev som jag trodde. Har inte lyckats klura ut hur man tar kort på displayen av nya telefonen, så därför har jag inte bloggat på skitlänge nu..buu. Vill lägga upp bilder på min musik ju..Nåja, det kommer väl hit nån man kan fråga snart hoppas jag. Annars börjar jag faktiskt gilla min Samsung Galaxy Express, som den heter. Tråk-onsdag idag, så jag har klickat igång Mix Megapol 100% svenska Hits på Radioplayer.se och väntar på nästa avsnitt av "Lilla huset På Prärien".

Sista bloggen från Iphone



Ok nu är det dax att byta ut min IPhone! Lite sorgligt är det allt. Undrar hur det blir med android? Hoppas jag blir nöjd. Ett par sista bilder på underbar musik, ifall jag aldrig mer kan blogga från telefonen. Gonna miss you!🐴

Style

Nostalgi

Judas Priest



Breaking the law! Ibland önskar man att man vågade göra precis som man ville.

Helg

Varför inte börja helgen med en gammal goding? Det har varit en fruktansvärd vecka men nu är den över. Ut med det gamla och in med det nya. Hädanefter ska jag omge mig med människor som ger mig positiv energi, det behöver man. Det gör ont att skiljas men jag hade inget val. Nåja, snart är det IDOL och Doobidoo, en fredagkväll kan nästan inte bli bättre!! inte när man är 40 o singel iaf!!

Schlagermorgon



Schlagerradio på morgonen är inte helt fel, inte 1 hit wonders heller.idag gäller det. Få se hur det blir, jag hoppas det äntligen ordnar sig iaf.


Sista sjukgympan



What?? Richard Herrey i Radio Dalarna?? Hmm. Nåja, idag är det sista dan med sjukgympa, sååå skönt att slippa tjatet om att stå!! Jag gör det väl sen när jag bestämt vem som ska jobba!! Ibland tror jag folk glömmer att vi är vuxna och ska få bestämma själva! Jag tjatar väl aldrig på nån annan att dom ska motionera?!! Nu ska jag lyssna på Svensktoppen!!


Cheerio

Min första favoritlåt som inte var en schlager...Åh, Sjövik♥

Jan Johansen


Den här boken har jag börjat läsa nu, den verkar så sorglig. Ikväll ska jag synda, men vad gör man inte för Robin Figren o Dick Axelsson🐨!

Blandning is the shit



Börjar dagen med en rejäl blandning ( lite typiskt mig, va?) och försöker lugna ner mig efter gårdagens otäcka besked från Äppelbo. Tur att det gick någorlunda bra för de inblandade iaf. Tänker på er, puss!!

Countrymorgon




Nä men tar o lyssnar på lite country medans jag väntar på att det ska bli civiliserad väckningstid. Lite pics från igår också, härliga höst o härliga djurgår'n som vann!! Härligt med alla gamla hjältar också, hade velat skicka in dom allihop på isen igår. Särskilt Micke Magnusson när nån muckade med min målvakt, fy skäms!

Semester


Startar upp dan med lite Arvingar och världens sorgligaste låt...på måndag är tre av mina ordinarie pers utomlands samtidigt🐒det borde vara jag...Som sitter där med en drink i solen..men,men jag kan väl drömma...ha en bra helg!

God morgon stress


Sjung halleluja o prisa Gud..ja det skulle jag behöva. Blir väckt av jouren ( vet inte för vilken gång i ordningen denna månad) naturligtvis sjukstuga.. Men nu ska jag äntligen göra nåt konkret av situationen iaf..ska bli sååå skönt...

Kallt


Nu börjar det...Burr!! Tur att det är ny månad så jag har nytt internet på telefonen. Började se på 90210 på swefilmer.se igår, så jäkla kul! Brenda och Kelly liksom! 

Hem


Vackrare blir det inte...jag vill hem
RSS 2.0