Top Gun

Börjar dagen med ett av de finaste soundtrack there is. .. Enormt stressiga dygn nu.möte handla och så en soppis på det.älskar er Albin och Fredrik! !! 

Point Break

Äntligen ska jag få se Point Break ikväll efter sju sorger och åtta bedrövelse. Startar min dag med bästa Björn Afzelius och Scorpions. Ja,  jag vet jag har blandad musiksmak! 

Eagles

Vilken fin album bild. Får se vad den här dagen bjuder på då

sovmorgon

Somnade om för första gången på månader . Är väl helt slut efter allt strul med assistansen senaste tiden. Kickstartar dagen med dessa herrar:

Simon-teater

 
 
Ikväll skall jag göra nåt kul. Gå och se teater som äŕ skriven igår och uppspelad idag. Med bästa Sara Sommerfeld, Marie Robertsson och Simon J Berger! ! Så kul det ska bli! Men först lite George Michael ... 

FAAN

När alla andra går hem för dagen ska jag ha ett arbetsintro. Med en helt ny person,,som jag aldrig sett, och som ska jobba natt...jag är livrädd. Och vart är snacket om obekväm arbetstid där? Nej, det gäller ju aldrig oss brukare. Skulle ge en miljard för att få ha nån annan ikväll, men det ligger över min bestämningsgrad. Visserligen kanske jag ska anställa henne men ändå...jag vill hem.

sova.

Nu har jag haft en sån där helg igen. Där alla är sjuka och jag inte hittar nån vikarie. Letade sex timmar igår. Har t. om en sjuk assistent här nu. Och jag ligger i sängen  och gråter. Orkar inte med det här. Har inte haft en lugn helg på en månad. Vill bara fly utomlands! 
RSS 2.0