Ljuvliga Midsommar!

Så har då ytterligare en midsommar förflutit, och så skönt det var att vara hemma. Satt i bilen ganska många av dagarna då vi var både till Leksand, Borlänge och Falun. Såhär inpackad satt jag när vi sen var på väg till sommarstugan på Storkya:

Lite trångt var det. Men kul! Trots spöregnet i Leksand och på midsommarafton, så var det urkul att få träffa båda mina Fior, som jag inte sett på typ fem år, nån av dom. Och trots att vi "glömde" skruvarna till min säng, så jag fick semestra på golvet! Hi, hi, ska man leva sommarstugeliv så ska man! Mer bilder kommer förhoppningsvis senare! Puss!

Home sweet home

Tänk så fel allt kan bli ibland bara för att man säger vad man tycker...nåja hoppas allt är frid och fröjd nu.
Längtar som en galning tills imorgon kväll för då ska jag heeeem! Äntligen! Som jag har längtat! Det blr en massa bilåkning som det verkar, men inte mig emot, älskar att åka bil. Äppelbo, Falun, Leksand, låter som en riktigt bra midsommarvecka tycker jag!
tjingeling!
http://www.youtube.com/watch?v=hBiETZFOrFc

Vargsången

"Jag vill somna i ditt knä, och du ska sjunga vargsången"

http://www.youtube.com/watch?v=nL1tA9NP7f8&feature=related

Bara kände för det, just nu. Så otroligt vacker!

Det skulle inte vara helt fel att vara en liten Ronja ibland. Tänk att några ord kan förstöra en hel lördagkväll. Det enda jag begär är att få tycka som jag vill, trodde man fick det i Sverige. Den här veckan har annars varit helt underbar, när jag fick åka till Resursteamets läger och hälsa på, och till och med fick åka Johans båt! Och sen ett par dar senare, fick jag göra ett inhopp på R.T i Liljeholmen och klistra almanackor! Såå kul, kul ,kul!!

Summer of 11

ÅÅÅÅH, så fantastiskt underbart det var! Jag trodde kanske inte att det skulle vara riktigt lika bra som förr, men det var helt magiskt! Synd, synd, synd bara, att det inte går att ladda upp videoklipp här på bloggen. Och jo, det blev lika trångt som på Hoffmaestro, jag höll inte på att ta mig upp på Extreme - igen! Tur iaf att man kan lägga upp bilder:

Och här kommer lite bilder från min skolavslutning på skansen:


Mina fina klasskompisar och en älgkalv som var ursöt!
Så, nu har ni fått lite uppdatering från min fantastiska vecka!

Bryan Adams!

Yes! Ikväll är det äntligen dax! Har väntat flera månader på denna dag! Värdens bästa Bryan intar Grönan ikväll! Gud vad längesen jag skrev  förresten, fy skäms på mig...men det är ju faktiskt sommar, och det har hänt en hel massa roliga saker!

Förra fredagen var jag på Petter och September på Grönan, så kul! På måndagen
var jag och E. på "Baksmällan 2" på Heron City, såå jäkla rolig! Ursäkta språket, men ibland måste man. Sen har jag också hunnit med att börja på en ny sjukgymnastik, haft skolavslutning på Skansen (bilder kommer förhoppningsvis senare), och så var jag också på Hjulteaterns uppspelning av sin pjäs i förrgår, så det har inte funnits så mycket tid till bloggande.

Och mitt i allt detta har jag plöjt världens bästaste tv-serie på datorn: Skilda Världar!
  

 

ÅÅHH, vad jag ÄLSKAR den!

Ikväll hoppas jag Grönan kokar när han spelar den här låten:

http://www.youtube.com/watch?v=eFjjO_lhf9c
                               
              PUSS!                           

Hoppas, hoppas, hoppas!

Idag fick jag en knäpp idé! Tänkte att jag skulle ringa till Resursteamet där jag hade daglig verksamhet för några år sen. Bara för att höra om jag kunde få vara med på deras sommarläger som dom brukar ha i augusti. Det var bara det att dom ska ha lägret redan nästa vecka, och då har jag typ miljoner tråkiga möten som jag måste gå på, så då blev det inget...Men ändå! Han blev såå glad när jag ringde och sa att jag måste komma dit på lunch!
ÅÅH, vad glad jag blev! Har inte varit dit på 3 år efterrsom jag aldrig vill åka därifrån när jag väl kommit dit, och det är så jobbigt! Jag pratade med honom i tre minuter och blev genast på bra humör! Den effekten har dom alltid på mig, underbara Resursteams-personal! Tänk om jag nån gång kunde få ha lite tur med mig i livet oxå, så brevet som jag skrev till kammarrätten idag tas upp och går igenom, ingen skulle bli gladare än jag!
Det enda jag vill ha i det här livet är ju lite vänner och sällskap...ska det vara så svårt att förstå det, regeringen?
RSS 2.0