Wind of change

Snart, snart, snart...

Kiss

Börjar dagen med en riktig klassiker!
Kiss och "Rock'n'roll all night" Metallica spelar på Stockholm Fields ikväll. Jag döör nästan. Och Aerosmith spelar på Tele 2 på söndag! Ååhh!!

Carola.

Det här var den första plattan jag köpte, Främling -83. På kassett förstås, det var ju det som gällde på den tiden!

Dagens bild

Äntligen lyckades jag klicka exakt vid den sekunden på filmen där Justin Chambers är på intervju!
Igår hade jag värsta nostalgidagen. Var äntligen till Sätra och kollade in Tre Kronor-husen, så kul!!

 
 
 
 
 

Cristina Yang

Nu har jag övat tårkanalerna igen kan jag säga, för nu har jag sett det sista avsnittet av "Grey´s", och Cristina flyttar därifrån! Herrejisses, så sorgligt! Hur ska Meredith och hon klara sig utan varann? Dom är ju varandras personer. Jag vet att det blir väldigt mycket prat om denna tvserie här nu, men ni som inte gillar det får väl byta blogg då, helt enkelt, för den är det absolut bästa som hänt mig!! Nu måste jag vänta på fortsättningen precis som alla andra fått göra sen 2005, hur ska jag klara det? Utan abstinens alltså...jag som får abstinens varannan timme i vanliga fall.
Nåja, ska försöka ta mig in i nån annan serie..."Blacklist" eller "90210" t. ex.

Justin Chambers och T.R. Knight

The two best doctors and actors in this world
Alex Karev and George O'Malley!!

This godly stud

Det borde vara förbjudet att se ut såhär helt gratis..Alex Karev your hot!

The Other Women

 

Jag var på "The Other Women" nu ikväll, efter hockeyn. Det behövdes allt, efter den skitmatchen. Har inte skrattat så mycket på flera månader, Cameron Diaz är underbar!!
Herregud, hur kan man skriva en sån text som KENT gjort på "Utan dina andetag"?
"Har jag tappat bort mitt språk, det fastnar i ditt hår".
 

chasing cars

 
Som vanligt de senaste två månaderna har jag börjat mornarna med en låt från ett av de sorgligaste
avsnitten av Greys.
Och igår var jag t.om så desperat att jag försökte se en verision av "The last request" otextad och med italiensk dubbning...men vad gör man inte för T.R. Knight alias George O'Malley!!

Morgontv har guld i mun.

Morgontv är aldrig fel. Och definitivt aldrig Astrid.
Sagan om ringen-skådisen är så söt, även om jag just nu har glömt vad han heter.

Emil

Småländsk sommar när den är som allra bäst - kan det bli vackrare??

Cheerio

 
Varje gång det blir sommar så vill jag höra den här...så vacker, så många minnen...

morgonrock

Vem mer än jag i den här världen lyssnar på Rockbox klockan 5 på morgonen?? Men det var med John Norum så då fick man. Världens bästa Calle Gustafsson måste sluta med hockey pga skada, fyy åå såå tråkigt...bästa Skali!!!

Bästa Sofia!

Igår spelades ett tv-program in från gammelgården. Dom ville att hon skulle vara programledare för årets tv-midsommarfirande och då hade hon krävt att få göra det i Äppelbo - bästa hon!!!
 

John Norum

Skulle gått på gitarrkurs med John Norum häromdan men då funkade inte länken via Youtube. Men igår funkade den såg jag så kanske ska se den idag istället då. Här är en bild på världens snyggaste i alla fall!!

Alice

Duktiga Linnea! I förrgår hände nåt fantastiskt! Vi var på O'Lerays för Sverige-Slovakien och då får jag se Marie Hedenstedt vid bordet bredvid. Då visade det sig att hela Nackas basketlag var där på avslutning. Kolan och Svanberg var också där. Det kändes som förr i tiden när vi var ute med bandylaget!!

I Gotta Do It Again

Så ett par sista bilder från världens bästa bakomfilm... ..

Def Leppard

And i'm in heaven.Lyssnade på en amerikansk radiointervju nyss med Joe Elliot - det kändes som i fornstora dar med OKEJ- tidningen.

Välkommen, Välkommen hit

Som alltid, så skriver han fantastiskt.

Michael

Weird att dom släpper ett nytt album efter hans död. Men det verkar bra det lilla jag har hört hittills.

Ritchie Sambora

Startar dagen med världens näst bästa gitarrists soloalbum. Igår gick mitt favvoavsnitt i repris av Greys. Måste hämta glasögon idag, bara jag hinner hem igen till fem.

Fresh Prince i Bel Air

Fresh Prince på TV4 Komedi. Älskar't!! TV4 Play kan vara det bästa som hänt mig...förutom Greys då förståss...för det ÄR verkligen det bästa som hänt mig! !

More pics of Mcdreamy and Mcsteamy

They will always be my heroes!!

I´´d do anything for love..but i won't do that

Åh Åre!! Memories!! Det här lyssnar jag på denna morgon:

Lite mer bilder från Greys.

Önskar att folk kunde förstå vad den här tvserien har betytt för mig. På två månader har världens bästa skådisar botat min sjukhusrädsla. På två månader har världens bästa låtsasläkare fått mig att frivilligt gå till ett sjukhus utan rädsla, och det för första gången på 40 år. 120 avsnitt senare vågar jag bli sjuk. Det har jag aldrig vågat förut.Jag älskar er, Greys Anatomy! !

Mcdreamy and Mcsteamy

 
 
Say no more...i just love these guys

Melodifestival

Börjar förbereda mig för ikväll med denna: Igår tillbringade jag kvällen med McDreamy och McSteamy från Greys! I'm addicted to them kan man lugnt såga. Jag är helt ohjälpligt fast i denna underbara tvserie.

True Colors

Underbara Cyndi Lauper när man inte kan sova. Och så Robyn från igår. Det regnar som fan och jag som ska till fina Ina på taktil massage idag. Ska bli så skönt.

November Rain

Underbara Guns'n'Roses

På rymmen

Tittar på "På rymmen med Pippi Långstrump". Jag var rädd för den när jag var liten och hon fäktades med tjuren.

Bröderna Lejonhjärta

Det här är den bästa barnfilmen ever!

Scorpions

Vet ni vad?? I förrgår hände nåt underbart! Eller om det var i onsdags. Jag läste nånstans att Scorpions skulle spela på Dalhalla i sommar, men trodde naturligtvis inte att det var sant. Sen satt jag och lyssnade på Rockklassiker  i förrgår morse och då säger Anton Körberg: Scorpions spelar på Dalhalla den 11 juli och biljetterna släpps klockan 09:00.
Jag bara skrek. Det var sant!! Herregud, det var ju för bra för att vara sant!! Och varför i hela friden väljer världens bästa rockband att komma till Dalarna när dom äntligen besöker Sverige??? Jag funderade inte många sekunder, kanske en halv, innan jag ringde och beställde biljetter. Dom var svindyra, men skitsamma. Tackar min lyckliga stjärna att jag har min släkt i Dalarna. Hur jag sen ska ta mig från Äppelbo till Rättvik blir en senare fråga.
Jag ska få se Scorpions igen...för första gången sen -91!!
Och framför allt, jag ska få höra världens absolut bästa rockballad live igen:
 
"Time..it needs time, to win back your love again"..
 
I´m still loving you, Scorpions♥♥♥

Ugly Kid Joe

De här var förband till Mötley Crue en gång i tiden. Min första konsert i Stockholm!!
RSS 2.0