Gran canaria!

Wii!! Imorgon åker jag verkligen! Det ska bli så, såå underbart! Har inte flygit på 4 år men hoppas att det ska gå bra i alla fall!! Åh, vad jag ska ligga vid poolen med en drink i handen! Hejdå iskalla, äckliga frostland! Finns nog ingen som hatar vinter mer än jag gör. Imorgon har jag SOMMAR!!!
Puss o Hejdå!!!

Guldbaggegalan!

Tjoho! Ikväll är det snudd på årets bästa tillställning på tv:n! Guldbaggegalan! Jag bara ÄLSKAR det! Hoppas min favoritfilm får en massa utmärkelser! " I rymden finns inga känslor"! Bill Skarsgård var så himla bra i den, så jag hoppas han får pris som bästa manliga huvudroll. "Svinalängorna" lär nog oxå ligga bra till, och älskade bästa Noomi, du borde verkligen få bästa kvinnliga i år igen!
Idag åker mamma o pappa till Kanarieöarna, och på lördag kommer jag efter, TJOHOOO!! Vad jag längtar! Nedräkningen har börjat....

tjabbatjenahallå

Äntligen någorlunda frisk! Detta skall genast firas med en stadsrunda på Gallerian!! Och Kanske på NK oxå? Hur ska jag då kunna låta bli att köpa den där fina väggalmanackan som dom brukar ha där på havet och så? Jag har ju redan en väggalmanacka. Vill ha! Vill oxå ha Mons Kallentofts "Vårlik" den enda av hans böcker som fattas i min samling. Det här kan bli en dyr dag känner jag....Vårkänslor!!!!

P.S. Dessutom vann vi över Färjestad igår D.S

Jorå..satt

Hej, hej. Uttråkad till tusen då jag är inne på min fjärde sjukdomsdag. Men idag skall jag i alla fall försöka piffa upp den med två hund-filmer! "Maramaduke" och "En chiuwauwa i Beverly Hills". Vet barnsligt, men jag älskar djurfilmer, och när dom gör en med min favorit-ras så måste man ju passa på!
Igår såg jag på idrottsgalan också! Och min favvo, favvo, favvo, var där! Mats Sundin i egen hög person! Det är nog första gången jag såg honom där in real life. Han har ju alltid varit i Kanada annars på vintern.
See you, PUSS!

Sjuk

Nu sitter jag här med feber, svidande hals och hosta - fan har verkligen inte tid! Tur att man har personliga assistenter som man kan skicka ut på handling. Får bli torsk idag, tror jag. Kvällen igår blev helt underbar, trots att vi loosade 1 poäng i hockeyn. Träffade bästa 44:an efter matchen, det var såå länge sen! Och världens bästa Challe också! Tack för igår, folks!

förkylt

Jaha, så nu sitter man här och hostar och hackar då, kul - not! Har inte tid, ska ju snart åka utomlands och så har ju skolan börjat. Förstod att det kunde bli så när jag var så länge på akuten förra veckan. Och så har jag ju varit på hockey oxå förståss. Ska på det idag med - Modo. Världens bästa 44 kommer hem liksom. Skulle vilja följa med min kompis och hälsa på efteråt men det går väl inte, då jag inte kan stå ute och frysa. Så jag får nöja mig med att se honom på isen.
Dax att sätta fart här, so long!

hallo

Nu har jag gjort nåt som jag kommer få ångra resten av livet, men så blir det ibland. Annars då, underbar seger igår, fast den satt långt inne. Känns som jag bara vill sitta och skriva dagbok hela dan idag, så jag börjar med det nu. See ya!

Orättvist

Hur kan livet bara få vara så grymt?
Godnatt

Shopping

Hej, hopp! Nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen igen! Fy för mig, men har haft fullt upp med mellandags-rean. Och så har jag hunnit med ett biobesök! Gud så bra "Svinalängorna" var! Och så har jag dessutom hunnit med ett mindre trevligt besök på akuten också, men vad gör man inte för att ens kära kropp ska må lite bättre?
Mellandags-rea ja, idag blev det ett jack-inköp, och så har jag börjat utnyttja presentkortet som jag fick av LaVita i julklapp. Ett halsband och ett armband so far. Tidigare i veckan köpte jag också en väggalmanacka för 2011, med världens sötaste hundvalpar i! Nu är det snart dax att bänka sig för senaste Wallander-filmen på Canal +! MYYS!!

Gott nytt år!

Så är ytterligare ett år till ända - allting går så fort. Så vad har varit bäst det här året? Den 24 april kommer alltid att stå högt i kurs. SM-final, så härlig den var! För att inte tala om kvällen. Även om resultatet inte gick vår väg är jag jättestolt över mitt hockeylag.
Alla som flyttade där hemma tycks ha blivit nöjda, härligt!
Jag hade fyra assistentbyten vilket inte varit så kul men det blev bra till slut.
 Sen började jag ju skolan igen - vad jag nu har tyckt om det? Sådär, vi får se om jag fortsätter.  Vill ju mycket hellre ha ett jobb!  
Så jag ser tiden an och hoppas alla får ett riktigt bra år, var rädda om er själva och varandra!


RSS 2.0