Musikmorgon o valborgsmässoafton

Lyssnar på bästa Christer Sandelin och försöker bestämma mig för vad jag ska göra ikväll. Har egentligen inte lust att gå på O'Learys men måste ju utnyttja kupongen innan den går ut.

Ledig vecka

Jag är ledig hela veckan och borde vara glad men vill bara härifrån. Är så jävla trött på att aldrig få umgås med dom jag vill. Tänk att kunna vara hemma en hel vecka t. ex. Att vara på John Norum var iaf det bästa hittills i år. Att träffa Ian och få en puss slår det mesta. Utan konserterna skulle jag aldrig orka bo kvar i Stockholm.

Man blir yr...

....när man tänker på vad jag kanske ska göra i eftermiddag. Mina kungar Gyllene Tider
 ska nämligen ha skivsignering av sitt nya alster på NK idag, men jag vet inte om jag vågar gå dit, det kanske blir kaos. Min vanliga gamla feghet. Som folk på Facebook säger, det är once in a life time ju. "Dax att tänka på refrängen" går på repeate här hemma nu. Man kan också  bli yr av att tänka på vad jag ska göra imorgon!! Tone och John Norum i Upplands Väsby! Unbelewable!!!

Titta vad jag hittade!

Hade nästan glömt att man kunde söka på dom! Bästa Arkarma! Det är det enda 90-talsbandet som betytt nåt för mig, mitt bland all techno och sliskig pojkbandspop som kom då. Det är inte alla som varit på filmpremiär med dom inte! Ha, ha!!

Imperiet

Gammal god punk såhär på morgonen, och ännu bättre pudelrock! Idag ska dom andra ha möte och jag ska va solokvist! Blir en lång dejt med dagboken dårå!!

Culture Club...igen

Godmorgon! Tror bestämt jag är lite allergisk idag, Börjar dagen med att nysa. Och lyssna på en riktig gammal goding! Idag fyller världens bästa 26 år, grattis!!

Alice

ÅÅÅH, vilken bra Alice-låt! Har inte hört den förut!!!

T-Pau

Bästa sista-dansen-låten på discot förr i tiden - T-Pau!!!

En omaka kaffekopp

Nu blev jag kaffesugen...och fick hemlängtan

Alice Cooper & Snowstorm

Dessa musikmornar är det bästa jag vet, önskar bara jag hade Spotify istället, så man kunde få välja låt själv , men, men...

Jag är bara såå lycklig...

...för nu har jag äntligen hittat LP:n med Shanghai som jag har letat efter såå länge! Igår tipsade min f.d. klasskompis D. mig om att det fanns en skivaffär på S.t Eriksgatan som sålde gamla skivor. Och jag åkte dit och köpte Swedish Erotica och Baltimoore, bara det var ju en höjdare. Och idag åkte jag dit igen för att fråga om Shanghai, och nu är jag så lycklig så jag nästan gråter - dom hade den!! Så nu har jag köpt 4 LP-skivor på 1 dygn - tack vare dig, Berka!! Jag var nämligen in på en annan affär och köpte Europes första LP igår också.
Så nu ska jag bara luta mig tillbaks, lägga på "Ballerina"-spåret, svika mina fasta tonårsprinciper om att vara hårmetall-älskare, och bara njuta av briljant, svensk synthpop när den är som bäst!!! Saken blev ju inte sämra av att jag fick en signerad Tone Norum-singel på köpet också!! Och snaart är det dax för världens bästa syskon-konsert i Upplands-Väsby♥♥♥
Det var väl inte underligt att jag gillade dom, herregud så snygga!!

Vilken landsplåga

Kolla här vad jag hittade på Facebook!! Hade man nästan glömt bort, ha, ha!!

I wanna rock"n roll all nite

Åh, vilken underbar kväll jag hade igår. Jag hade glömt hur underbart det är att sjunga i kör!! Och den här gången ska ingen jävel försöka ta det ifrån mig, så det så! Börjar morgonen med lite hederlig rock!

Alla kan sjunga - dax!!

♥ Äntligen är det dax för mig att försöka delta i en kör igen! Är så himla glad för det. Och den här gången ska inget eller ingen kunna förstöra det för mig. I alla fall inte med det idiotiska argumentet att jag har fel handikapp, och tillhör fel LSS-grupp. Jävla kommun, vad jag hatar dom för det! Tack fina Ina för att du ger mig den här chansen♥

Slut på säsongen

Hej! Nu är den här hockeysäsongen slut. I alla fall om man tänker elitseriemässigt sett. LHC åkte ur igår, stackars Robin! Örebro och Leksand gick upp, vilka odds liksom!? Och vi får harva i allsvenskan ett år till, så jävla värdo!! Nä, lite musik på det här!

Vilken fantastisk kväll

Vilken fantastisk kväll jag hade igår. Det var en "proffsmatch" mellan f.d Dif:are och Trångsunds IF. Fimpen, Otto, Björne Nord, Ronnie Pettersson, Mika Hannula. Vad jag behövde det efter denna helvetessäsong när folk t.om försöker få mig att bli leksing. Var det sista gången man såg och träffade Otto?

Vaken

Jag är så innerligt trött på att vakna 5 varje morgon, vem fan gör det mer än jag! Om man ändå kunde gå upp själv!! Ikväll är det en match med gamla Djurgårdare i Trångsund, Rompa och Björne Nord t.ex. Men vet inte om jag hinner hem från sjukhuset i tid. För att inte tala om hur trött jag är på alla dessa sjukhus-hjälpmedelcentralen-sjukgymnastik-besök som aldrig leder nånstans. Det är vår nu, jag vill sitta och fika på stan som alla andra! Men nejdå, det blir en timme på ett sjukhus idag igen, om det räcker. Visst ja, jag glömde att dom vill att jag ska hämta underlägg till foten på vårdcentralen oxå...Nåja, imorgon tänker jag inte titta åt ett sjukhus på hela dan!!!

Fånge i hundpalatset

Denna bok börjar jag läsa idag!

Culture Club

Härlig morgon med Culture Club på Färgargårdstorget. Fast jag längtar redan tillbaka. Är nog en lantis i alla fall.

RSS 2.0