Älskade Kesholen!


 En bild på mig och Maja, grannens lilla sötnos, från i somras!
 Nu är jag hemma igen, efter en helt underbar vecka med sol i Äppelbo!! Och det bästa, bästa av allt var att jag var på gårdsutförsäljningen på Kesholen!! ÅÅh, älskade, underbara ridklubb!! Fast alla hagar var borta och ersatta med kohagar(!) Ve och fasa!!Och på Zultans spiltplats hade dom byggt en hylla, och alla spiltor var borta...Men det var såå underbart att få åka dit igen, efter över 20 år! Lilla stallet var sig faktiskt likt, och "klubbhuset" hade blivit mycket högre,

eftersom det är boningshus nu. Jag var också hos syrran i Falun där jag crusade med K. och H. i värsta amerikanaren, och där jag träffade bästa Eva på Åhlen´s-parkeringen!

Och idag har jag suttit i värsta fina växthuset, tack S.
http://www.youtube.com/embed/mBVW06ZZ7yQ

Semester!

Ja det känns faktiskt så! Mitt i allt det fruktansvärt tragiska så är det så skönt att komma hem till Äppelbo och träffa alla nära och kära. Just nu skulle jag vilja stanna här för evigt. Dagen innehåller så långt jag vet nu en tur till Vansbro för att hälsa på. Kul, Kul.
Men nu pockar andra på datorn, bye, bye.

sorg

Ingen låt i världen passar bättre än den här just nu:

http://youtu.be/Q-g77Op2du4

Vilken grym värld vi lever i - 22/7-11, ett datum som tyvärr redan är historiskt

Jag förstår det inte ens. Jag kan inte ta in det. 84 döda. Jävla idiot säger jag bara. Religion och politik borde inte få finnas. Varför kan människor inte bara vara vänner och ta hand om varandra istället? Stackars ungdomar, som bara försöker skapa ett demokratiskt samhälle.
Det kom för nära nu. Vågar inte bo här längre.

http://www.youtube.com/embed/BWf-eARnf6U"

Bosson

http://www.youtube.com/embed/ckWx1unBHE8

Måste bara pröva för att se om det funkar!

d

http://www.youtube.com/embed/kB7kG9o-6Ls

ÅSKA!!!

www.youtube.com
 
UJ,UJ,UJ! Han kan uppenbarligen mer än rädda folk från att drunkna! Gosse, vad snygg han är!!

Idag vaknade jag vid 05:56 av nåt som jag trodde var ett pistolskott. Men det var tydligen åskan. Gosse, vad det small. Vågade inte ens väcka min assistent, utan låg kvar med täcket uppdraget över näsan! Alla som känner mig vet hur fruktansvärt rädd jag är för åska! Idag kanske det blir en sväng till ONOFF för att se om där finns några billiga USB-minnen. Dom har ju kånkat. Åå så blir det väl en 5-6 till avsnitt av "Varuhuset"!

Ha en bra dag!

http://www.youtube.com/embed/AamLl681zS4

DAX FÖR SNYGGA SKOR IGEN!!!



Kolla här, skitsnygga!!
Det här är enda sättet för mig att kunna kolla på snygga skor ju!!!


Så jäkla cooola!!

Söt han e då!

http://youtu.be/-iNLuAthwqc
Lille Hobie!!

Bon Jovi!

http://youtu.be/lDK9QqIzhwk
Kan vara världshistoriens bästa rocklåt!

Parararam...

http://youtu.be/qgDKtLPp46s

Kan det bli vackrare än såhär? Jag tror inte det...Tack M. och alla andra för en oförglömlig sommar, för länge, länge sen....

Tre dagar kvar!!

Nu är det bara tre dagar kvar tills jag får vara i Äppelbo i en hel vecka!! ÅÅh, så underbart. Vill verkligen bara vara hemma när det är sommar! Speciellt som det bara spöregnat här hela dan. Fast jag har haft finfint sällskap hela dan, av D. Och så har vi sett på "Varuhuset" hela tiden! Myys! Skulle egentligen ha åkt till stan idag, men det får vänta tills imorgon i det här vädret...

Kallentoft!

Jag har definitivt hittat en ny favoritförfattare!
Mons Kallentoft! Såå fruktansvärt bra han är! "Höstoffer" läste jag senast. Idag ska ja ta mig en tur till biblioteket och lämna tillbaks Fame-filmen, och ta bort min kö-plats till Natascha Kampusch-boken, då jag fick den i födelsedagspresent!
Puss på er!

84-89, den bästa tiden!!

http://youtu.be/YFCObsr2uHc
http://youtu.be/3ArWCcHYdso
http://youtu.be/p_r7jB1Ig74

OK, 1989 kanske inte var sådär superduper, men resten!

Glenn Medeiros

http://youtu.be/kybeq2dWBf8

Tänk att man tyckte han var söt! Och jag var sååå kär...inte i Glenn då förståss...

1 way street

http://youtu.be/56uzFw8DijA

Vilken guldgruva Youtube är!!

Pillas Ballad

http://www.youtube.com/watch?v=afwFShAPWgg&feature=BF&list=PL2D2B082E5F4E26B1&index=60 

Efter 4.46 in på klippet

 

"När ditt korthus faller samman är du aldrig förberedd. Men jag vet att den som mister allt är inte längre rädd. Har man inget att förlora kan man satsa tusenfalt. Då ger styrkan i din ensamhet en möjlighet att vinna allt

För när hjärtat väl har brustit och när alla broar bränts. Är det sant att under askan finns en glöd som åter tänds. Då finner du en plats för all den kärlek någon ger.

För i det som gått mitt itu ryms det alltid mer."

Det här måste vara en av de vackraste låtar som gjorts! Härliga "Tre Kronor"

ååh, världens bästa...igen!!

http://youtu.be/_XeaZU96y8I

Vet att jag haft denna förut, men världens bästa hårdrocksballad tål att höras om och om igen! Tänk så många minnen ett kassettband från -86 kan inhysa...ett numera överspelat kassettband. Det är nog första och enda gången jag blev arg på en inspelning av en VM-final i hockey!! Det dröjde 20 år innan jag fick höra den igen, och ytterligare 10 innan jag fick tag på den på LP!!
Lyssna och njut
Underbara Sjövik, om jag bara fick komma dit igen!!

Dop!

Åh, vilken trevlig helg jag har haft!! Var på dop ute vid Drottningholms slott ungefär, och det var bara såå vackert!! Världens finaste kyrka också, Lovö Kyrka. Så himla kul att träffa alla kusiner och kusinbarn, med lilla B. i spesen, som ju ingen av oss träffat förut. Och som pricken över i har bästa mamma och pappa varit här hela helgen!! Kort kanske kommer senare...

Chicago

http://youtu.be/_vFDBtCjcrI

När vi ändå håller på att gå igenom gamla underbara 80-tals-rockballader!!

Underbar!!

http://www.youtube.com/embed/vWttLKO6Ixc

Nybliven favoritlåt!
Kära bloggarkollega, du ger mig så mycket nya musikupplevelser!! Tack för det! Vad vore livet utan musik? Idag har jag varit och gästspelat på R.T igen, såå underbart! Dom ska bygga förskola, kul, kul!! Sen var vi och kollade ut en plats åt båten som dom skulle köpa. Vi försökte oss på ett parti Yatzy, men det blåste så mycket så allt blåste ner från bordet och upp i skogen!!
 Imorgon skall jag göra nåt väldigt efterlängtat! Gå på min kusindotters dop!! Och träffa hans fru som ingen av oss träffat ännu. Så spännande!!

Länge, länge sen...

 http://www.youtube.com/v/HwNjRqxUX0A&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3"

En av dom bästa från den tiden! Finns inte på Spotify men tack gode gud för Youtube!!!

"Baby dry your tears"

Mitt Stockholm

http://www.youtube.com/embed/VAE8tXN9gCc

Det här måste vara den bästa låttexten på flera år! Älskar dig Patrick!!

Superlåt

http://www.youtube.com/embed/YuqjN2h_aWo

ÅÅh, vilken bra låt!!!

Skam den som ger sig!

Jag har letat och letat, och sen har jag letat ännu mer. Och jag har tänkt, att eftersom det går att hitta allt annat på Youtube eller liknande bara man letar tillräckligt länge, så borde jag ju hitta det här också, till slut. Men det enda jag har hittat är intron och outron, och ett specialprogram från Lesjöfors. Vaddå, undrar ni? Jo, det ska jag tala om. För en timme sen hittade jag ett helt, underbart fantastiskt gammalt avsnitt av BULLEN!!! Om jag har sökt sen Youtube startade så är det ingen överdrift! 5 år iaf. Världens bästa ungdomsprogram ever!! ÅÅH, vad jag är lycklig nu!! Tack SVT:s Öppna Arkiv!!

 

Ny kalender...igen!

Titta här, vad jag bara var tvungen att köpa idag:



80-talstouch och allt! Som om jag behövde en kalender till...men den lilla tar faktiskt slut om två veckor, och den stora är för klumpig att ta med sig. Så sagt och gjort, efter tre dars funderande ligger den nu så fint på mitt köksbord!

Igår var jag på Skansen, på allsången, för första gången på 2 år! Men med Veronica Maggio och Eric Amarillo var det ju självklart! SÅÅ så himla bra du är Veronica!! Synd att man bara får höra två låtar på allsången...men det var värt 10 timmar i solen!!!

Return

http://www.youtube.com/embed/jBukClX8ZN8

Dom gör det igen! En fantastisk ballad!

Festivalsommar och Dårfinkar och Dönickar.

Så har jag kommit hem igen då, från Sundsvalls gatufestival. Såg September och Orup, Oscar Linnros och Jason Derulo, Sahara Hotnights och Håkan Hellström! Så jävla underbart att vara på festival!! Funderar på att gå på allsången imorgon för att se Veronica Maggio som jag missade på festivalen för att jag inte var kvar på Lördagkvällen? Återstår att se hur vädret blir.

Och igår då, gjorde jag nåt som längtat efter så himla himla länge! Gick och hyrde världens bästa tv-serie för undomar på 80-talet, ´"Dårfinkar och Dönickar"!! Så jäkla suveränt. Har inte gått att få tag på innan. Nostalgi på högsta nivå. Nu finns det snart bara en tv-serie från den tiden som inte blivit

släppt på DVD, så snälla SVT, släpp den nu då.
..."Storstad"!

Ett år äldre!

Så har man blivit ett år äldre igen då, vojne, vojne. Tycker verkligen det kan räcka nu. Har haft finfint besök idag av S. och David, bästa, bästa. Konserten igår var inget annat än magisk. Den höll faktiskt Celine Dione- och Gyllene Tider-klass. Önskar det gick att ladda upp filmklipp här, men det går ju tyvärr inte, så det får bli såhär.


 ÅÅh, vad jag önskar att jag hade en videokamera som alla  andra.



Till och med giljotinen var på plats! Älskar dig Alice!!

4 LP-skivor som förändrade livet!

Jag var en sån där schlagerfantast. Satt klistrad framför varje melodifestival från -82 till iaf -89. Jag var en tråkmåns som gick upp kl. 8:00 varje lördag för att lyssna på "Ring så spelar vi" "Svensktoppen" Och så småningom "Tracks". Tittade på "Godmorgon Sverige" och "48000-kronorsfrågan"," Oss skojare emellan" och "Lagt kort ligger".

Men i maj 1986 skulle mitt liv förändras för alltid. Det var då Europe släppte LP:n med Extra stort L.  Under en period på 1 och ett halvt år släpptes 4 fantastiska hårdrocksplattor, som förändrade mitt liv. Min syn på musik ändrades totalt. Jag levde, andades och åt AOR-musik under ett helt decennium. Bon Jovi släppte "Slippery when wet" några månader senare, och året efter släppte Def Leppard underbara "Hysteria". Nån gång i mitten på dessa underbara musiksläpp kom också Alice Coopers "Constrictor". Skräckmästaren som hängde sig själv på scen i en giljotin. Mannen som föräldrarna varnade sina barn för. Man kunde bli skadad om man gick på hans konserter.

Jag har sett alla mina favoritband. Europe 3 ggr, Bon Jovi 3 el. 4, Def Leppard 1. Det var alltid två som kom i skymundan. Gary Moore och han. Gary Moore är det tyvärr försent för. Kommer gräma mig resten av livet åt att jag inte gick på Sweden Rock förra året.
Och så Alice då. Jag var för liten för att få åka till Johanneshovs Isstadion 1986, jag tyckte inte han var riktigt lika bra 1988, och sen försvann han på nåt märkligt sätt på 90-talet ur mitt liv.

Försökte stänga ute all technopop och all äcklig pojkbandshysteri  på gymnasiet med Magnus Uggla och Gyllene Tider. Det lyckades.

Det är märkligt. Dom 4 LP-skivor jag har älskat mest köpte jag aldrig. Skivor ansågs dyrt redan på den tiden, så jag spelade in alla på band. Tur att det släpps Greatest Hits-skivor nu.

Trodde det var försent. Missade honom på Peace and Love för 3 år sen, missade honom återigen på Sonisphere-festivalen ifjol. Och tänkte att nu var det väl sista gången han kom till Sverige. Karln var ju för sjutton gammal för 20 år sen! Sen såg jag den underbara annonsen i kvällstidningen för några månader sen. "Alice Cooper till Grönan i sommar". Jag trodde knappt mina ögon. Ikväll är 25 års väntan över! Kan inte annat än skriva under med låten som fick mig att älska honom för alltid:

http://www.youtube.com/watch?v=BbT8n_ay4fM

"He´s back"

Tji, tji, tji, ha, ha ha!!!

Jag smälter bort!

HEJ; HEJ! Jag tror jag smälter bort i denna hetta! 30 grader både inne och ute! Men man ska väl inte klaga...Har haft några underbara dagar då jag var med M. till Vaxholm för två dar sen och åkte båt hem!  Igår var vi på Grönan igen och såg Ziggy Marley! Så härligt med reagge på sommaren! Idag har jag sett på världens bästa film då det ändå var för varmt att vara ute mitt på dan. Den gick ju på tv;n då vi kom hem igår så kunde bara inte låta bli att se hela idag! Här kommer lite pics från
midsommar!!!

Vilken film jag såg?
"Nobody puts baby in a corner"!

RSS 2.0