Patrik Sjöberg

Detta lyssnar jag på nu, och tårarna rinner:

Det är så sorgligt!

Ring så spelar vi

Detta lyssnar jag nu på: Härligt med gamla minnen!

Roxette

Först invigde dom Friends Arena och nu lyssnar jag på deras "LOOK SHARP"-lp som jag hittade på en loppis i förrgår! Såå jävla bra! Just nu är det "Listen to your heart". Underbart♥♥♥. Har haft sån tur med skivor nu ett tag. Hittade två Madonna och två Björn Afzelius också. Och en Lena Philipsson. Wonderful!! Förresten, Ted Gärdestad fick hänga med på ett hörn också.

Jenifer Rush

Vilken underbar låt såhär på morgonen. Blir nog öppnande av ny välgörenhetsaffär idag!

Ballerina

 
♥♥♥
ÅHH!!!♥♥ Alltså jag älskar Youtube!! Så jävla bäst. Jag har älskat tre synthband i mitt liv (sådär lite i smyg,och eftersom det egentligen var förbjudet att älska båda på den tiden). För jag var ju, är och kommer att förbli hårdrockare tills jag dör. Shanghai, Modern Talking och So What! Men dom här var bäst! Här kommer 1 till:

Hej

Varför inte börja dagen med att lyssna på ett gammalt:

Underbara 80-tal

För jag antar att den är därifrån. Det görs inte såhär bra ballader nuförtiden. Har letat ihjäl mig idag efter en speciell AOR-ballad från 80-talet som jag vet är svinbra, men det hjälper inte då jag inte vet vad varken låten eller bandet heter. Har bara för mig att gruppen är från Tyskland och vet att låten är en sån ballad som jag svimmade av när jag hörde på den tiden.
Och herregud vad jag vill vara i Vansbro i helgen! Björn Lodin Band ska dit och spela. Han var sångare i Sex Feet Under och Baltimoore när det begav sig. Och alla som känner mig vet hur länge jag letade efter en låt med Six Feet Under, utan att veta att Kent Jansson spelade i det bandet då. Han fyller för övrigt år imorgon, stort GRATTIS Kent!!

Så Vackert!

Den här hade jag glömt att den existerade.

Ååh!

Börjar dagen med en cover på en av världens finaste låtar. Tänker på alla gånger jag sjungit denna med en av mina finaste vänner på Sjövik när vi var unga. Miljoner Grattis på 40-årsdagen finaste Eva!

Underbara röst!

Har ikväll, som så många andra kvällar, suttit och druckit te och lyssnat på underbara Melissa Horn♥. Hennes texter är så underbara så det går inte att beskriva. Dom tröstar en när man är ledsen, och gör en också glad för att hon bara är så härlig!
 
"Jag skulle aldrig vara mot nån annan, som du e mot mig"
 
"Jag ligger gömd under löven, jag ligger gömd under snön"
 
"Jag måste ändra historien, jag måste skriva om dom där sista orden"
 
 
Och folk påstår att jag är bra på att skriva, vilket skämt. Idag har det varit en dryg dag på många sätt, så därför var det skönt att slappa med lite soft musik såhär på kvällningen.
Gonatt på er!!

Varuhuset

Den här tjejen har gjort så mycket för Sveriges Television. Hon gjorde b.la Sveriges bästa och största tv-serie, "Varuhuset". Det satt en halv miljon svenskar varje lördag och följde den slaviskt. Inga Gill i charken, den halvfulla Bengt på lagret, och Margareta Öhman som basade över alltihop. En sån fullständig lycka. Numer anses man nästan knäpp om man vill följa en tv- serie. Så tack Karin Falck, för alla timmar i tv-soffan.

Panetoz

Hittade ett coolt inlägg om Panetoz som pratar om "Dansa Pausa" i Svensktoppen som är årets sommarplåga!!

Lionel Richie

Nu sitter jag för första gången hemma ensam med stereon på. Lionel Richie snurrar på grammofonen. Det känns vuxet, gammeldags annorlunda, 80-talsmysigt. När jag var liten vågade jag aldrig ha stereon på när jag var själv hemma av rädla för att skivorna skulle haka upp sig. ÅÅh, vad bra konserten var!!! Helt fantastisk. Och nu skulle det egentligen kommit två Iphone-bilder på dom låtar jag lyssnade på den morgon jag egentligen skrev det här, "When a man loves a woman" med Percy Sledge och "When I Kissed The Teatcher" med Abba. Men dom behagade försvinna när jag ville infoga videon i efterhand, så då fick jag skriva om hela inlägget. Vilken tur att jag älskar att skriva då!!
Fast egentligen är jag riktigt förbannad denna fredagseftermiddag! Trodde fritt vårdval gällde oss handikappade också. T.ex att man får byta läkare om man inte är nöjd med sin. Men se, nej det gäller inte oss inte!!! Jävla byråkrat-Sverige!! Hatar det här! Varför inte låta oss betala vår habilitering/vård själva då, så slipper dom tjafsa om att det är för dyrt eller att vi gör fel!! Grr!!
Så nu har jag skällt klart. Det finns inga orättvisor som inte chokladpudding och grädde biter på! Härligt fredagsmys på er!♥♥♥

Hasse

Idag sitter jag och lyssnar på "Ring så spelar vi". Det lyssnade jag alltid på på lördagsmorgnarna när jag första timmen sett på "Godmorgon Sverige"s barnhjul och försökt gissa bilden i nyckelhålet. Det här programmet hyllar Hasse Tellemar som dog i förrgår. Det var väl egentligen mer för vuxna "ring så spelar vi" men jag älskade ju musik redan då så man lyssnade ju på det som fanns. Precis som jag lyssnade på Svensktoppen som firar 50 år idag. Det var ju först två år senare som Tracks började sändas så man fick stå ut med dansbandsmusik och dragspelsvals i radioprogrammen i början. Det är inte utan att jag måste lyssna på 50-årsjubileumet idag också!

Älskade, saknade Sollentuna!

Var hem till mitt älskade Sollentuna igår! Ibland undrar jag varför jag flyttade därifrån. På den tiden fick jag iaf umgås med andra handikappade och göra roliga saker tillsammans. Numer får man tjata ihjäl sig om man ska få träffa nån överhuvudtaget. Vi var till centrumet också och fikade på det här mysiga caféet.

Kallt! Burr!

Nu är det fan vinter snart! Tror jag stannar i sängen.

Coldplay och hockey!

Ikväll är det äntligen dax för mig att gå på hockey igen. Hoppas det gick bra för stackars Oscar Sundh igår också. Myser med bästa:

Åh Mats!

Jag hittade det här! Wow! Synd att jag bara hittade extramaterialet..vill ha hela! Och lyssnat på denna underbara låt nu på morgonen:

Chasing Cars

Jag kunde inte låta bli....här är den igen. Fortfarande en av mina absoluta favoritlåtar....ÄLSKAR den♥♥♥!!!

GOTT!!!

Den här har jag mumsat på idag!!
Jag är allt en riktig gottegris, men allt har varit så jobbigt på slutet så det var jag värd, tyckte jag!! Snart blir det "Huset Fullt" här, det blir man allid glad av i alla fall♥

Favvolåt

Min favvolåt! Nu blev min morgon genast bättre!

Ny vecka

Och jag försöker kicka igång den med den här: hoppas dagen idag blir lugnare än helvetet igår. Kul att ha arbetsintervju kl 20:00 en söndagskväll när alla andra sitter och myser framför Solsidan. Undrar vilken kompensation jag får för mim förstörda söndagskväll. Fast kompensationen består väl enligt dom i att dom hittade en assistent åt mig. Vem det sen är skiter dom i. Undrar om jag får ta ut lön för två timmars söndagsintervju av LaVita?? Knappast.

Kanonbok!!

Nu har jag fått den stora äran att låna denna rockbok, och det ska bli såå kul att läsa den!!!:)

Jag saknar dig mindre och mindre

..".jag kan sitta still i parken, tills solen ändrar färgen i mitt hår". Underbara Melissa! Den här morgonen ska jag bara ta det lugnt och ha mysfrukke. Fina L. kommer snart också, få se vad dagen bjuder på!

Kickstart My Heart.

Med denna låt kickar jag igång min lördag, Mötley Crue är alltid välkommet. Hoppas på en lugnare dag än gårdagens helvete.

Underbara Hassle

Åh underbar!

Gina

Så jävla bra sommarprogram! Gina Dirawis! Fast egentligen så är det inte bara dom som blir åsidosatta i det här samhället. Det är likadant för alla handikappade, men som vanligt så hörs inte det lika mycket. Nåja, nu ska jag fortsätta ta mig an orättvisorna i denna värld. God morgon

Oct. 03, 2012

Karlavagnen! Ikväll handlar det om personlig assistans! Väldigt intressant men samtidigt väldigt skrämmande. Då det pratas om att komma på oanmälda besök för att se hur vi bedriver vår assistans. Vi ska återigen synas med lupp så att vi kanske inte använder en halvtimme för mycket, eller gud förbjude, sitter 10 minuter längre på toa än vi sagt. Det är helt fruktansvärt!

Sov gott!

Vissa dar blir onödigt jobbiga och till ingen nytta känns det som! Godnatt!

Bra start

Börjar dagen med att lyssna på Kiss på älskade Radio Dalarna: Idag blir det en tur till Huddinge för att hämta permobildyna. Sen blir jag ensam hemma ett par timmar, ska bli så skönt då jag inte hunnit vara själv på flera dygn. Åtminstone inte utan att ha massa saker att ringa om.

Vill höra nu!

Den HÄR vill jag lyssna på nu:

 

Igår var min bästaste kusin med på GävleDala en sväng, såå kul!

 

Vackraste bilden....

Sitter här och lyssnar på underbara "Hold On" av Jamie Walters. Nån mer än jag som kommer ihåg honom? Han spelade pojkvännen Ray Pruit som kom och "förstörde" förhållandet för Donna och David i "Beverly Hills 90210". Jag var arg på honom då, men sjunga kan han minsann.
Det är verkligen höst ute nu. Bjuder på en bild som jag hittade på Facebook: 
Såå himla vackert! Hur det än är så är hösten i alla fall den vackraste årstiden!!
Är så himla skrivsugen idag, får nog ta en date med dagboken!
Puss!

Rebecca o Fiona

Jag fattade nog aldrig riktigt grejen med dom två discjockeysarna i somras på Peace and Love. Men här är dom iaf nu i min IPhone:

Agnes!!

Nej men så istället för utgång får denna bli min godnattsång:

Uttråkad till Max...

...är jag ikväll. Verkar som att ALLA är ute och festar ikväll utom jag! Fast så går det när man har en kropp som inte orkar längre...fast ikväll är jag allt bra sugen...önskar allt kunde vara som förr!!

Sjukgympan!

I väntan på sjukgympan lyssnar jag på:

RSS 2.0