Tack!

Det här fina fick jag av mina föräldrar idag!

R.I.P Peter

Så har det hänt igen...för fjärde gången detta halvår. En nära vän dör. Vår kära lagkamrat i bandylaget har idag lämnat oss. Vi visste ju att det skulle hända snart, men på vilket nedrigt sätt, p.g.a rent slarv, av dom man ska kunna lita på mest.
Jag blir så arg.
Men det hjäper ju tyvärr inte.
Tack Peter, du var en fantastisk vän och backkollega.
Få av oss kämpade som du, och det är så du kommer bli ihågkommen, som en riktig kämpe.
Som vår bandytränare skrev "Du gjorde det vi andra bara drömmer om".

Kändislunch på Kungshallarna

Hej och hå vilken underbar dag det blev efter en rent ut sagt helvetes-helg! Igår morse messade min kompis Åsa mig och frågade om vi skulle ses på måndag. Jag har inte velat nåt annat i ett halvår än träffa mina falu-kompisar så det är klart jag sa ja!
Vi satte oss i kungshallen och strax kom Idol-Robin dit också, och satte sig vid bordet framför mig. Fin utsikt, om man säger så. Jag låtsades ta ett kort på min kompis assistent så då fick jag med ryggtavlan på honom...hmm.

Har ju glömt att berätta vilken underbar rea vi hamnade på i fredags. Dom skulle stänga bok-och cd-affären på outleten i Barkarby. Mer än så behöver inte sägas till mig när den affären har 30% rea i vanliga fall. Jag köpte den första boken om Elsa "Elsas Mode" "Beck - Levande Begravd",en LCHF-bok och en tv-serie - för 69:-!!!

ÅÅh, man blir verkligen sant lycklig av att shoppa!! Och när jag ändå var i farten köpte jag "Det femte offret" av Mari Ljungstedt på Willys igår. Neej, jag är ingen shopoholic....

Grattis Viktoria!!!

Så har det fötts en liten prinsessa i natt!! Grattis Kronprinsessan!!
 Och själv har jag varit på ännu mer bokrea! I Skärholmen. Hittade världens bästa film  i bokform"Jag saknar dig, jag saknar dig" på Myrorna så gissa vem som handlade? Hittade också boken "Gucci"  och filmen "The Guardian". Så vem behöver egentligen bokrea? Myrorna är ju ännu bättre!!

Bokrea!!

Yes idag händer det!! Bokrea överallt, I löööv it!!! Ska köpa Morgan Alling, Elsas Mode, och helst den nya Elsa-boken också. Hm...det här är inte bra för ekonomin...

Underbart!


 Ja, vad ska jag säga? Jag är faktiskt mållös. Men om det är möjligt, så var den ännu mycket bättre än vad jag trodde den skulle kunna bli på scen! All dataanimation nuför tiden gjorde att dom t.om kunde få in all fantastisk natur!! Patrick och Jennifer skulle varit stolta över er! Helt magiskt!
http://youtu.be/lU9p1WRfA9w

Dirty Dancing-Musikal!!!

Nu är det dax! Jag har väntat sen jag var 14 år på att världens bästa film ska bli musikal. Igår hände det. Och ikväll smäller det. Personalfest och 3-rätters. Det är inte utan att man önskar att originalskådisarna kunde varit med...men det är ju tyvärr omöjligt.. Ikväll ska jag ha "The Time Of My Life"!! http://youtu.be/WpmILPAcRQo

R.I.P Whitney Houston!

Så jävla sorgligt! En av världens bästa sångröster har tystnat:
 
http://www.youtube.com/embed/hKiasQ99idc

Och din "I wanna dance with somebody" kommer för alltid vara en av världens bästa discolåtar!
R.I.P Whitney!!

JAPP!!

Går och lägger mig med Ulrik Munthers "Boys don´t cry" i öronen....
ÅÅh, vad bra Ulrik!!!♥

Melodifestivalen deltävling 1.

Varje år sedan - 82 har jag bänkat mig. En musikälskare kan inte göra annat. Men dom senaste åren har jag allt som oftast blivit besviken. Det var bättre förr, när det var 10 bidrag och så var det så. Nu känns mycket som utfyllnad. Jag menar Torsten Flinck och Sean Banan??? Skandal är ordet. Nej en schlager ska vara en schlager. Jag höll på Marie Serneholt och allas vår Idol-Daniel, The Moniker. Dom gick ju inte ens vidare. Loreen kunde väl vara ok, men neeej, det var mycket bättre förr. Johnny Logan, Carola, Herreys och Dana International (hette hon så)?
Få se om det blir bättre nästa vecka, hoppas det.

- 13! Burr!

Ok, bestämde mig genast för att stanna hemma från gymnastiken och ta en varm dusch istället. Tänk att ligga inne och lyssna på den här istället..

Heja Emma!

Har just tittat på kvällens avsnitt av "Livet blir bättre" med Emma Igelström. Hon var min idol redan innan men nu beundrar jag henne bara ännu mer. Att våga stå upp och säga att sin egen idrott är sjuk är starkt! Att ha såna prestationskrav som hon hade på sig själv är sjukt i sig, men så himla starkt att våga träda fram i tv och berätta om det på detta sätt. Kanhända att idrottsledare tänker annorlunda efter detta program, hoppas det!
Heja Emma!
RSS 2.0