Sweden Rock!

Eller den här:

http://www.youtube.com/watch?v=3JwGdbySorM&feature=related

Underbara Treat! Tänk att dom ska på Sweden Rock utan mig! Har aldrig sett dom...har iof aldrig sett Twisted Sister eller Guns´n Roses heller, och dom ska oxå dit! Ja, jag får iaf se Europe igen i sept. Efter typ 19 år. Och jag är deras största fans!
Med musik blir man frisk mycket fortare!





























Lyssna och njut

http://www.youtube.com/watch?v=82zzWjBrtuE

Detta är en av dom bästa rockballader som gjorts!

Feber...

Hej. hej. Herregud, vilken natt. Vaknade kl. 02:02 och undrade om jag låg i en bassäng. Jag flöt av feber. Kastade av filten som jag tyckte jag varit så smart att jag lagt på mig för att jag frös 2 timmar tidigare. Och kunde omöjligt somna om. Typ vid fem ville mina bruna som jag, och sen drömde jag så sött tills min kära syster ringde och väckte mig kl. 09:20...och sa att hon oxå var sjuk. Tydligen har jag smittat henne. Nåja, inget ont som inte har nåt gott med sig... jag slipper det tråkiga mötet på fredag.
Hoppas bara jag blir frisk tills jag ska hem till mitt kära Äppelbo nästa vecka.
Puss på er. (Cyberpussar smittar förhoppningsvis inte)

Grattis Mamma!

Börjar dagen med att säga Grattis på Mors Dag till världens bästa mamma! Synd att du inte stannade nån dag till så jag hann fira dig idag! Annars mår jag faktiskt inget bra idag..feber, ont i hals och huvud. FYY! Så det blir till att kura ihop sig framför datorn och se på "Allt för min syster" istället!
Hoppas den är lika bra, som "Twighligt"-filmerna var som jag såg i går och i förrgår. Längtar redan till den 3:dje filmen "Eclipse" som har premiär den 30 Juni. Man kan ju inte låta bli att bli lite småkär i Edward - barnsligt, jag vet...men, men.
Puss på er gott folk!

Hallå, Hallå!

Hejsan! Nu är även jag ute i Cyber-rymden! Trodde jag aldrig.. Men..älskar man att skriva så vore det ju dumt att inte blogga? Så, vad har hänt idag? Efter en helt underbar kväll igår med nya "Sex and the City 2" skulle jag varit ut ikväll och svängt på mina däck, men finner mig själv sittandes och blogga med en svidande hals och yr i bollen...det var det Elitloppet det.
Jag som fick gratisbiljett och allt! Nåja...vad är väl en bal på slottet...

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0