David Charvet

Fick bara sån lust. En av världens finaste låtar
Och jag längtar redan tillbaks... Om han ändå kunde ha honom som gäst i programmet. Då skulle jag inte kunna sitta i studion...

Hasselhoff - en svensk talkshow

 
 
LLite pics från bästa veckan i mitt liv. Hur ska man kunna leva ett vanligt tråkigt liv efter detta? Med sjukgympa, möten och annat tråkigt skit! Måste få hans auto imorgon, måste våga fråga. Om jag ändå hade ett vanligt jobb att gå tillbaka till, men nejdå...Efter att ha levt den amerikanska drömmen i en vecka när det jag fantiserat om i 20 år plötsligt blivit verklighet är det skönt att det blir os så man har nåt att längta till. Och förresten, imorgon kommer Claudia Galli!!

Jaaa!!!

Nu har radioplayer i alla fall skaffat min mest efterlängtade kanal!

Lyckligast i världen

 
 
Är jag faktiskt just nu!!! Igår såg  jag plötsligt att David Hasselhoff är i Stockholm för att spela in en talkshow. Blev helt galen av lycka och tänkte att jag måste ut på stan dag och leta. Stalkning på hög nivå, jag vet. Men som jag har längtat, väntat och drömt om att få åka till USA nån gång, till Venice Beach, Los Angeles, till stranden där allt hände. Och kanske, kanske få syn på nån av dom nånstans i vimlet på kändisstritorna over there. Och så ser jag plötsligt, att dom söker publik till talkshowen!! Så jag har ringt och ringt idag för att försöka få en plats - och vet ni vad?? Jag ska vara med i morgon!!! Det är helt otroligt, helt overkligt.
Man kan nog inte bli lyckligare än såhär!!!
Well, Mr Buchannon, see you tomorrow!!

Ian

Bästa morgongympan fär öronen. Hoppas hoppas att dom svarar från tv3 idag också! Ofta man är så upprymd att man inte kan sova. Så här nära har jag aldrig varit. ..

Minnen

' Härliga minnen ifrån 80- och 90-talet! Skulle gå och köpa ny vinterjacka idag men det är 6 grader kallt så det får bli en film med Candace Cameron-Bure istället och påfyllnad av almenackan som jag slarvat med det grövsta på sistone.

90210

Förklaring överflödig!!!

Morgonrock

Börjar dagen med min gitarrgud nr 1: John Norum!!

Janne Johansen

Alltså, den här mannen är magisk!!

Förstörd sovmorgon

Bestämde mig för att läsa lite i boken som gick som film på tv igår, innan jag lade mig."Inte ens det förflutna" heter den. Läste till 23 typ, och sen kunde jag absolut inte somna. Som det alltid blir när jag läser innan jag somnar. Tror jag var vaken till två och sen somnade jag och blev väckt klocka halv 9 (!) av att Permobil ringer och vill komma och laga den...när jag för en gångs skull i livet tar en sovmorgon liksom...Suck...
Annars då? Tar tre gånger så lång tid att blogga än vanligt, då tangentbordet hoppar över varannan bokstav och skriver ihop orden för att det är trasigt. Inte kul för en stavningsperfektionist som mig. Jag tål inte att se texter som är felstavade. Tycker det är en självklarhet att man skall kunna stava sitt eget språk perfekt. Dyslektiker göre sig icke besvär  i min värld, således. Stackars dom...Dålig egenskap hos mig, jag vet.
Och sen har jag läst mina favvobloggar, och också äntligen hittat Montazamis blogg på Vekorevyn som jag velat läsa såå länge! Ljuvliga LA!!! Vill också sitta med en fruktdrink i solnedgången.. Så nu har detta inlägg tagit en timme att skriva, istället för fem minuter, så over and out!!

ZZZ

Nämen slår på ett avsnitt av Nyårs-Rakt Över Disk och går och lägger mig...jävla skitmatch!! Tur att radiogodis finns!! Jag ville vinna VM-guld ju!!
RSS 2.0