Nu är det pyntat precis överallt!

"Jag såg mamma kyssa tomten" på stereon (det ska vara Maria Ähdel) och pyntat precis överallt! ÅÅh nu kan julen verkligen få komma! Ska försöka få in lite kort här sen om det inte är helt omöjligt med min sketna mobilkamera. Och som vanligt längtar jag efter dom jag inte kan fira jul med, som mest när det närmar sig...10 år den 3:e. Hur kan det redan vara 10 år sen? Inget var som att fira jul hos dig m♥.

1.a Advent!!

Trevlig första advent alla! Nu är här snart städat, ljustakarna är uppe och imorgon kommer mina lussebulls-gardiner upp också. Ååh, vad mys. Julmusiken går för fullt på Spotify och jag och syrran dricker chokladglögg. Nu är det snart jul! och det ska bli såå skönt att komma ifrån Stockholm en vecka!! Men först ett kärt återseende på tisdag!

Den här godingen köpte jag på julmarknaden igår!

Mitt nya fina julpynt!!

Peter Jöback

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.dailymotion.com%2Fvideo%2Fx7lh0b_anglar-i-snon-peter-joback_music&h=wAQE6IoMqAQHlKpiBH3d8xarv7uaR4A6info-pbNStwqjOw

Det här är en av dom finaste låtar som finns!

Det är helt otroligt!

Men det är, hör och häpna 9,5 grader varmt på min termometer - den 24 novemeber liksom!!! Till och med jag, som normalt hatar vintern så mycket, längtar efter snö och kyla nu. I alla fall fram till annandag jul. I helgen tänkte jag gå på julmarknaden i Kungsan, gud så mysigt! Snart börjar den väl på Sergels torg också. Om man ändå hade en bil så man kunde åka på julmarknaden på Liseberg. Den ska tydligen vara finast i Svergie...Drömma går ju!

LEEEDIG!!....

....i ett ocjh ett halvt dygn. Gud så skööönt! Även om det är roligt i skolan blir jag väldigt trött av att vara där en hel dag. Så nu är tvättmaskinerna fulla där nere, hoppas få undan sånt idag, så jag kan åka på stan imorgon äntligen! Har längtat såå länge efter det nu. Men när jag kommer hem såhär på eftermiddagarna orkar jag i princip ingenting mer. Så därför tänkte jag ta stan imorgon och kolla på julskyltningen som jag hörde av nån hade börjat!! ÅÅÅh, vad mysigt ju!

I helgen ska jag också julpynta, för snart är det ju faktiskt jul!!!
Såhär mysigt hade jag förra året!!

ÅÅH, Julmys!

Igår satte jag på min jul-cd för första gången i år, för nu får man! Såå himla mysigt! Jag längtar till helgen när Anette kommer och vi får julpynta!! Är så himla lycklig, för imorse lyckades jag äntligen göra min första riktiga incheckning på mobilen, har aldrig funkat förut! Längtar tills jag får checka in nån annanstans än hemma! Första anhalt blir nog Rosenlund tror jag! Nice! Inte så kul ställe kanske, men spenderar man mer än halva sin tid på sjukhus så gör man.
Nu ska jag lyssna vidare!!

Kurt Olsson



Så sorgligt. Nu har den sista av 80-talets komiker som jag gillade dött. Låg och tänkte på honom för 2 timmar sen och när jag sitter vid datorn står det plötsligt att han dött! Kurtan och Arne, vilka kultfigurer ni var. Satt för bara nån dag sen och kollade "Kurt Olssons Julkalender" som enligt mig är en av dom bästa tillsammans med "Sunes Jul".
Jag glömmer aldrig din ständiga inledningsfråga vid dina intervjuer Lasse: - Har du koskräck?
Gissa vem som alltid svarade ja? Just det, jag.

Vila i frid Lasse Brandeby

YES!! Dumle Gingerbread!

Tänk...att man kan bli så glad över att ha hittat ett godis man har letat efter! Dumle Pepparkaka, ååh gud så gott det ska bli!

Stan

God Lördagsmorgon!
Denna dag kommer förhoppningsvis bestå av ett besök
på NK, om min kropp vill som jag.
Det ville den inte i morse i alla fall. Måste ut och leta almanackor till nästa år.
Faktiskt nåt av det roligaste man kan göra, tycker jag.
Tjuvkikade lite i förrgår men blev ingen.
Bättre lycka idag!

Jahapp

Så har man haft både en himmel och ett helvete på hockey
planen på
2 dygn då. Lika fruktansvärt dåliga som
djurgårn va i förrgår
lika bra
var dom idag.

Alltid lika skönt med kycklingkross.

Familjen har varit här i en vecka, jippi! Så mysigt! Vi var på Outleten igår, och efter det åt vi middag på Shanti. Vi har också hunnit med en sväng i Skärholmen.
Och köpt en ny tv. Det är riktigt lyxigt, så nu ska jag snart krypa ner och kolla lite!
PUSS

Jag har fastnat med händerna i marken...

....och i minnet från en mardröm.

Faktiskt min absoluta favoritlåt just nu! Älskade Melissa♥!!

ÅÅh, vad längesen jag bloggade nu, men det mesta av min tid har faktiskt spenderats på diverse sjukhus. Inte så kul men så är det när man har 5 åkommor på en gång.

I Lördags tror jag jag hade årets bästa dag! Jag var på Djurgårn-Timrå och efter den var det autografskrivning. Det finns inga ord för hur underbart det var att få se bästa storebrors leende igen! Det var säkert 5 år sen sist, och nu vill jag verkligen att han aldrig mer ska lämna oss!! Fick säga hej till världens bästa målis också, äntligen!!

Hur har jag nånsin trott att jag skulle kunna leva utan hockeyn???

Trevlig Middag!

Igår var jag på en mycket trevlig middag hos min assistent D. som avslutades med godis, meloncider (GUD, så GOOD; förövrigt) och IDOOL!! Vilken tur att Molly inte åkte ur, då hade jag blivit väldigt ledsen!!
Ikväll ska jag äntligen få gå på hockey igen, LÄNGTAR!! Och hoppas på att bästa Stefan får stå i mål i Timrå, har saknat honom så!!
Ikväll efter matchen skall jag se "Flickan från Ovan" på Canal +!
Så ser min lördagkväll ut, hoppas eran också blir trevlig!!

En shopaholics bekännelser och Efterlyst...

..är vad jag ska se på tv:n ikväll! Dom ska visa det hemska bankrånet i Vansbro, läskigt när det kommer så nära. Och jag vet ju att Shopaholic-filmen är lika bra som boken, det ska bli såå kul att se den igen
har inte sett den sen den gick på bio!
RSS 2.0