Tiffany

Bästa Tiffany när man väntar på uppgång. Men t.om skriva gör en svettig. Snart så ska ge mig upp...

Gammal goding

Två gamla godingar från förr i tiden. Herregud vilken vecka det här har varit. Värsta ovädret nånsin och så ska man dessutom ha en helt okänd person här..suck. Ibland skulle jag verkligen ge en miljard för att få vara själv.

UJ, Uj, UJ...

♥♥♥
Herregud, kan man ens vara snyggare?? Vill tillbaka NUUU!!!
 

Gyllene

Snacka om minnen från Tele 2 förra året!
Annars har jag bara förra lördagen i så färskt minne hela tiden. Underbara, fantastiska Europe!! Så underbart att få se er hemma i Väsby! ! Bättre festival får man leta efter!!
 

4 veckor i juni

Tittar på denna på vägen hem efter en underbar semester. Önskar bara jag fick slippa Stockholm lite längre än en vecka i taget. Tur att väsby festivalen börjar snart!

Steelheart

Härlig start på morgonen mitt i en av de bästa veckorna i mitt liv. Scorpions i fredags och Väsby Rock Festival i övermorgon

Scorpions

Idag smäller det!! Börjar dagen med den jag överger nästa vecka:

eddie meduza

Eddie Meduza på min semester...nostalgi från luciarocken för så länge sen....

Lilla huset på prärien på väg hem.

Åh, så mysigt! !
 
Jag älskar verkligen TV 4 Play!!

Semester!!!

Markoolio och en bild på tårtan från igår får inleda min semester!! Skönt att dra från en kvävande het lägenhet till stugan i Äppelbo! !

Tiffany i Solen

Det är bara såå varmt idag, det går varken att vara ute eller inne!! Så nu har jag laddat en Tiffany-LP i stereon som jag inte hunnit lyssna på än..Vilken nostalgi!! Precis som Tommy Nilsson var förra måndagen på Grönan!

Emil

Världens bästa. ..
RSS 2.0