kicki

Nu har du nog skrivit den låt som petar ner Uggla och Mando Diao från toppen av Svensktoppen! Såå jävla bra!!

Underbar kulturhelg

 
 Den här helgen kändes som den startades redan i onsdags när min assistent ringde och frågade om hon skulle ta med filmen "Känn ingen sorg" med underbara Adam Lundgren hit. Och det är klart att hon fick. På dagen bestämde jag mig också för att gå på "Johanna" på Dramaten med den andra halvan från "Torka aldrig tårar" Adam Pålsson, och underbara Nina Zanjani. Så den var jag på igår, så underbart!
 Och idag fortsätter denna underbara teaterhelg med "Ronja". Kan det bli bättre??? 
 
"Jag vill somna i ditt knä, och du ska sjunga vargsången"

Svenska tv-historier

JAAA!! Jag är så lycklig! A. tipsade mig om ett nytt tv-program som börjar ikväll. Det heter "Svenska tv-hisorier" och börjar 18:15 ikväll. Och först ut är "Varuhuset"!!! Åh, kan man bli mer överlycklig!! Som jag har velat se det i nästan hela mitt liv, hur det spelades in! Jag var ju bara 14 när det gick. Sara och Martin liksom...Bästa Katja Blomqvist♥♥♥

Irriterad

Synd att jag ska behöva börja årets första dag med att vara irriterad. Då ville jag gå på bio på nyårsafton eftersom jag skulle sitta själv. Då kunde inte den asistenten börja tidigare, så då bestämde jag att gå idag. Då får jag fan inte tag på min andra assistent så vågar inte åka iväg så att det inte ska bli så att hon inte hittar mig. Nej då visar det sig att hon sov till 12:40 och inte sett mitt meddelande. Hatar det här! Varför ska jag alltid behöva anpassa mitt liv efter assistenterna när det ska vara tvärtom. Nu blir jag tvungen att gå imorrn! Moorr!!!
RSS 2.0