Bästa nånsin!

Ångrade mig. Med den HÄR säger jag godnatt, bästa filmen nånsin, bästa soundtracket till en film nånsin:

God natt!

Är inte avis på min assistent som åker till London imorgon - neejdå! Lyllo henne! Med dom här i öronen säger jag godnatt! Minnen från glada utenätter på Undici:

Underbar!

Idag har jag legat och lyssnat på en skådespelerska som medverkat i nåt av det bästa som spelats in i Sverge - "Den goda viljan". Ghita Nörby! Så otroligt bra skådis! Och tänk att vissa delar av den spelades in vid stationen i Vansbro♥♥♥

God Morgon!

Sååå underbart att börja morgonen med dessa 2 låtar!! Till skillnad från igår när jag skulle på premiären av "Hypnotisören" och dom inte kunde spela upp den...Jäla skiit också, som Ronny o Ragge skulle sagt på sin tid!

YES!!

Äntligen äger jag den!! "Reckless"-LP:n som kom ut 1984!!! Kärlek till musik på hög nivå! Älskar dig Bryan!!!

Bästa Patrik!

Åh, helt underbar! Få se om man kan få nån hjälp med sin onda nacke idag då?? Hoppas, hoppas!

Bästa♥

Detta är det bästa framträdandet i IDOL nånsin....

Takida

Godmorgon! Blir ju helt pigg när man får börja morgonen med den här: den här:

Världens näst bästa

 
Den här låten är och förblir världens näst bästa ballad. Jag blev så sugen när jag hörde dem sjunga "Sylvias Mother" förut idag. Vem som är den bästa? Jag har faktiskt inte riktigt bestämt mig. Antingen är det Scorpions "Still loving you" eller så är det den där låten som jag vet att jag nämnt här nån gång förut, den där låten som aldrig blev utgiven på skiva ni vet, om ni läser min blogg noga. Så ta åt er, Kent Jansson, Stefan Morén och resten av gänget i Keen Hue, det är faktiskt ni som har skrivit världens bästa rockballad. Vad den heter?? "Take It Or Leave It". Vilken är det, undrar ni som inte befann er i Vansbro under 80-talets senare hälft. Jag önskar såå att man kunde streama kassettband, för då skulle ni få höra, men det går ju tyvärr inte, så ni får nöja er med the second best.
Har för övrigt varit på en mycket bra film ikväll! Hamilton!! Älskar dig Persbrandt♥

Gud hjälpe mig...

Världens bästa sångråst gör en av världens bästa ballader....jag smälte just som smör...

Åh!

Bästa disco- och hockeylåten från förr!!

Bästa Laleh!

Ultravox

Vad gamla kassettband kan väcka minnen till liv. Hade helt glömt bort denna gamla goding

Nya äventyr!

Idag ska jag prova på ett nytt musikprojekt: Sprallsång på Blasieholmsgåmgen 10! Spännande ska det bli! Ingen kör sa dom men det får duga. Nej nu ska jag ta och masa mig upp ur sängen...3 blogginlägg innan kl. 8 en lördagsmorgon...Uttråkad?? Jaaa!!!

Underbar!

Bättre start på morgonen kan man inte få:

Från Bonnie Tyler till Judas Priest!

Ja det är väl så min musiksmak alltid har varit...blandad...just nu ljuder dessa ii min iPhone :

Lördag!!

Jag startar min helg med en gammal goding:

Sep. 21, 2012

Tänk att Richard Herrey har jobb på en radiokanal nu. Det har ju faktiskt Ian Haugland också!! Fredagsmys här annars med Fångarna på Fortet!

Mattias Varela!!

Åh! Det är intervju med Mattias Varela på denna radiokanal just nu ! Saknar när han hette Padin, saknar Nya Tider!!

Godmorgon

Godmorgon världen. Det här blir en väntandets dag...och jag inleder den med Dolly Parton

Lång dag till ända

Livet blir verkligen aldrig som man tänkt sig....det här blir min godnattsåmg

Mia Skäringet

Jag har legat i sängen och lyssnat på Mia Skäringers sommarprogram. Så himla bra, roligt och sorgligt, tårarna rinner än. Senare idag ska jag se klart på Tom Cruise filmen "Mission Impossible Ghost Protocol" med Micke Nyqvist!

God morgon!

Den här startade jag morgonen med:

Underbara Linnea

Sååå fiin!

Another brick in the wall

Den här startar jag min morgon med, medan alla andra sover:

26 års väntan är över!!!

Det finns inte en platta jag hört på mer i mitt liv, ändå har jag aldrig ägt den. Först spelade jag sönder mitt kassettband, sen syrrans. Och sen tänkte jag, att det kunde vara lite onödigt att köpa en LP som var 2 år gammal, när uppföljaren "Out of this world" nådde skivdiskarna. Men nu är den min.
Vad jag pratar om? Europes "The Final Countdown"-album såklart! Det känns märkligt, först 26 år senare kan jag lära mig texterna ordenligt, för att det är en lyx som inte följer med köpta inspelningsband. Inte köpta orginalkassetter heller för den delen.
"Out of this world" var för övrigt den första LP jag köpte. Jag minns fortfarande känslan när vi åkte till Ferneborgs skivaffär i Vansbro, samma dag som den släpptes och när jag första gången lyssnade på den uppe på Anettes rum på farbror Svens gamla grammofon. Ja, för nån egen stereo, det ägde jag inte förräns 5 år senare. Det kändes så vuxet, min alldeles egna LP-skiva.
Och idag hittade jag alltså föregångaren på en loppis. Genombrottsalbumet som förändrade allt. Och ikväll uppträder dom i "Moraeus med mera"!

God Söndagsmorgon!

 
 
Den här avslutade jag kvällen med igår:
Så jävla bra! Underbart att man kan hämta radiostationsappar på Iphone när jag inte har Spotify där! Ikväll skall jag se på Moreaus med mera med världens bästa band på scen! Europe!!!

Passande

Så passande just nu! Kommer sakna dig finaste Tindra♥♥♥

LOL

 
ÅÅÅH; vilken bra film LOL var!! Och vilken underbar låt! Härligt med lite ungdomskärlek i höstmörkret. Skulle gått på Grönan på Mikael Wihe men väntar tills imorgon då Kapten Röd kommer!

Kolla här...

Vad jag hittade:
 
 
 Den finns inte på Spotify men YouTube kan man alltid lita på!!! Många år sen jag hörde den men den är underbar!! Har för mig att jag såg dom uppträda vid nåt sorts jippo i Globen också, minns dock inte vilket.
 
Idag skulle jag och syrris ta vår efterlängtade tur till Fjäderholmarna. Då fanns det ingen ramp på båten, och den båt det fanns ramp på gällde inte rabattkortet på. Så det blev ingen tur....jäla skiit också! Det blev lunch på Fridays istället!!

Längesen

 
Längesen jag hörde den här nu, och den är helt underbar!!!

Fick lust att göra likadant

En vars blogg jag brukar läsa hade satt in den här på sin blogg idag och jag fick lust att göra likadant!
Ett av mina tre största favoritband på den gamla goda tiden...undrar hur många timmar denna låt har snurrat i min kassettbandspelare? Det är många det!!
En av världens bästa AOR-ballader!!!
 
R.I.P Steve Clark
RSS 2.0