Längesen nu..

Men jag har varit för trött för att skriva. Har fått en jävla helvetes-madrass att sova på också, så jag bara fått sammanlagt sex timmars sömn på två dygn. Förutom inatt då jag fräckt nog la dit min egen madrass för ett tag. Inte så kul att läsa om kanske men mitt liv är verkligen inte kul just nu. Känner mig som en 90-årig tant som bara får vara uppe en timme i taget. Socialt liv, vad är det?

Tur då att Idol och Elitserien har dragit igång igen, utan det skulle jag inte klara det här. Och så kommer bästa familjen hit på torsdag också, JIPPI!!!

Veronica Maggio!!

Ikväll är det den konsert jag längtat efter tredje mest på Gröna Lund....och här sitter jag med ett jävla sittsår och får inte gå!! Så jävla orättvist är vad det är. Satan i gatan, en låttitel har väl aldrig kännts mer passande!! ÅÅH, jag är så arg!!
Nåja, ha så kul alla ...jag kan ju iaf se IDOL!!

http://www.youtube.com/embed/Wtg5cTQ1WTs

Ny vecka

Det har hänt så mycket sen jag skrev sist. Först var jag på en helt underbar avslutningskonsert med The Ark, där jag tror vi slog publikrekord på Grönan igen. När Ola sjöng: "One of us gotta die yong" var inte ett öga torrt, och det är mer äckligt sant än nånsin. Har varit med om 3 hemska dödsfall den här månaden, nu får det verkligen räcka.
Tur som få hade jag också då jag fick biljett till våran första hemmamatch. Det var så skööönt att komma dit och se alla!
Själv har jag fått en inte alltför kul åkomma, får se hur lång tid det tar innan jag kan sitta en hel dag igen. Jag som HATAR att ligga i sängen mer än absolut nödvändigt.
Tur att jag har ett kul derby att se fram emot på tvn ikväll!!

The Ark!


Ikväll är det dax - ikväll gör dom sin sista spelning.  Och jag är så glad att jag får vara med på den resan. "Callet you, Comet I", "The Worrying Kind" och "It takes a fool to remain saine" är oförglömliga klassiker! Och det är inte alla som gått på filmpremiär med - The Ark!!

Det mäktigaste

Det här är mäktigaste jag nånsin sett vid en hockeyarena:

snart är det dags...

Snart är det dax för Elitseriestart. Och jag vill bara vara i Jönköping....

Zumba!!

Just när man trodde att man varit med om det värsta...händer nåt ännu värre. Man ska verkligen ta vara på varandra i det här livet.. SÅÅ skönt var det i alla fall att följa med syrran på zumba idag. Gud vad jag behövde röra på mig lite och le, även om alla leenden känns påklistrade nu.
 Imorgon har vi elitseriestart. I vanliga fall den här tiden på året brukar man spekulera i hur man tror att det kommer sluta framåt våren. I år känns det som det kvittar. Det känns inte ens kul. Så stort av Järnkaminerna och North Banks att dela på tifot imorgon, för att hylla en av våra största. Inte ett öga kommer vara torrt. Det mest rättvisa vore att ge guldet till HV.

Melissa!!

ÅÅÅH!! Äntligen nånting positivt denna fruktansvärda månad! Melissa Horn har släppt sitt nya album på Spotify!
Jag blev alldeles lycklig!! Nu ska jag bara lyssna, lyssna och NJUTA!!!

Söndag

Sakta måste man försöka få livet att bli normalt igen. Jag som just börjat hämta mig från ett dödsfall....föll bara rakt ner i dimman igen, och jag fattar fortfarande inte. Jag ser alla fina blommor utanför Kinnarps, såg den fruktansvärt sorgliga minnesstunden på isen igår, sönerna som vinkade och glatt sa: -Hej!, till pappa, alldeles för små för att förstå vidden av dödsfallet. Det är fortfarande så svårt att fatta. Jag lider med hela HV, med hela hockeysverige-och världen, som förlorat så många fina ambassadörer för ishockeyn.

Jag sände en vän att tända ett ljus för dig utanför Kinnarps, Stefan. Så ledsen att jag inte kan ta mig dit själv.

Det här är den värsta månaden i mitt liv.

Vila i Frid Stefan Liv

Idag när jag slog på text-tv:n möttes jag av ett fruktansvärt besked. Ett ryskt hockeylag, Lokomotiv Jaroslavl, har störtat med sitt flygplan i Ryssland. Läste med fasa att Stefan Liv spelar där den här säsongen. Hoppades in i det sista men fick till slut veta att han var en av 43 omkomna. Helt ofattbart. Helt sjukt. Den roliga lilla spelevinken från HV, är han död?

Alla skriver om det på facebook, ingen fattar nånting. Han som vunnit så mycket åt Sverige, han som vunnit tre SM-guld med HV. Vi spelade mot honom så sent som i SM-finalerna 2010, och han sa efteråt,när HV vunnit guld, som min kompis P. påpekade i sitt fb-inlägg idag: - Man borde kunna dela ut två SM-guld. Det var sån han var, givmild, snäll och med glimten i ögat.

Hockey-Sverige har sorg.

Vi glömmer dig aldrig, Stefan!

Daniel

http://www.youtube.com/embed/Sx2SiDEKrNw

Det här är den bästa Idol-auditionen nånsin!

En shopaholic i New York!

ÅÅH! Alltså den boken är såå bra. Har läst halva dan. Sophie Kinsella måste vara en av världens bästa författare. Jag vill väl också bo i New York och vara shoppinggalen! Fast kanske inte riktigt lika mycket som Rebecca Blomwood då. Men tänk att gå omkring där på gatorna och dricka Starbucks-kaffe och kolla in alla reor...nåja, det är tur att det finns böcker att drömma sig bort i.

2 kilometer loppis!

Var det idag i aspudden. Hittade en massa bra saker igen, b.la "Ego Woman" och "Flickan från ovan", och sen fick jag "Under Ytan" och "Daylight" gratis. Hade kunnat köpa hur mycket bra till saom helst, men jag får ju liksom inte riktigt plats. Igår köpte jag "En shopaholic i New York" , en Marian Keys, och en bok om inridning. + filmen "Beethoven", om den söta lilla hundvalpen.

ÅÅh, vad glad jag är att Idol har börjat igen också! Har redan fått två favoriter, bl.a en kille från Stockholm.

Efter att ha legat vaken halva natten då det spökade IGEN, blir det nog tidigt sänggående för mig ikväll...så godnight folks!

soffhäng

ÅÅh, vad kul jag hade igår! Det var typ 30 000 på Oscar Linnros Och han var svinbra, som jag ju visste att han skulle vara! Sen slutade han så tidigt så vi hann in på andra sidan för att se på Arvingarna i en timme typ. Och jag hann höra "Pamela", såå himla längesen! Nu blir det soffmys med syrran resten av kvällen, och lite "Doobidoo"!
PUSS

Oscar Linnros

Efter ett tre timmar långt möte med försäkringskassan om mina assistanstimmar, ska jag snart iväg till Grönan och lyssna på den här mannen:

"http://www.youtube.com/embed/lJaFgeLTYgY"
 
Så underbart bra!!!
RSS 2.0