Scorpions med Ian


När precis ALLT jävlas, varför inte börja morgonen med Ian Hauglands Hairbands Rock?? Nu vill jag bara att min familj ska komma hit!!

Morronrock


Nä men varför inte starta dan med lite Mötley? Underbara Anton Körberg är inte heller fel. Såg bästa dokumentären med Bon Jovi igår!! 

🐴🐷



Bästa GT! Kan man börja en lördagsmorgon bättre när alla sover? Älska offline 😃på Spotify!!

Så sorgligt!


Så sorgligt! Nu har han dött Sugarplum Fariys trummis Kristian Gidlund. Livet är så grymt. Har nästan aldrig lyssnat på dom men läst hans blogg och bok. Grymma sjukdom. R.I.P Kristian.

Underbara solstollarna!!

Nu sitter jag här o lyssnar på min nya Solstollarna-LP som jag fick av snälla G. igår. Jag fick en LP med Toffelhjältarna också, visste inte ens om att det fanns en sån. Underbara "John" är ju med, med minnen från såå längesen. Och "killsnack". Minns när jag gjorde om den och sjöng den i biblioteket i skolan, pinigt värre...Men den bästa låten är ändå med på Toffelhjälts-skivan, "En väv av legender" med lilla Martyna. Konstigt, jag var helt säker på att den var med i "Solstollarna"...

Treat och Denied!!

Jag mjukstartar dagen med den här: efter en fantastisk kväll med 80-talsnostalgin sprutande runt öronen: Underbara Treat!!

RSS 2.0