Tidig morgon på Nyåkern

Återigen en underbar, tidig morgon på Nyåkern! Igår var jag i Leksand och tvingades se en lustiger dala-dans. Det gjorde bara ont, det skulle varit vi. Få se vad denna dag har att bjuda på.

Hemma

Lördagsmorgon på Nyåkern, kan det bli skönare??

Berlin

Med den här i Iphonen börjar jag snart dra mig mot Äppelbo! Underbara "Top Gun"!

Magnus Hedman

Jag har väl sällan blivit så uppslukad av en bok sim jag blev igår av Magnus Hedmans "När ljuset släcks". Herrejävlar vad bra den var! Det var meningen att jag skulle ha med den hem men jag läste ut den på 12 timmar i ett sträck!!

9:an

Glömmer aldrig när vi sjöng denna som avslutningslåt i nian...världens bästa klass, vad jag saknar er...

Underbara Gary

Underbar rockmorgon i sängen. Bästa Gary!! Bästa TOTO! Idag ska jag verkligen försöka få biljetter till Tone och John Norum i Upplands Väsby, har hittat ett nummer att ringa nu!!!

Kallt

Ok, inget shortsväder idag heller...

Thriller

Historiens mest sålda LP:

Sovmorgon

Är det faktiskt för mig när jag sover till halv 7. Försökte se Irene Huss igår men somnade ifrån nästan genast. Sen lite snack med mor på telefon innan jag somnade som en stock. Undrar vad jag hade för konstigt med munnen igår då?

Uggla

Världens bästa Uggla börjar jag dan med! Har man blivit kult när man får ett eget radioprogram???

1 Way Street

JJJJAAAAA!!!! FYY FFAAAN rent ut sagt vad jag har letat efter denna låt!!! ÅÅH, så otroligt, fruktansvärt jävla bra den är!!! Den fanns med en annan video till förut men sen togs den bort, men nu ÄNTLIGEN har jag hittat den igen!!
Det finns inga ord för dessa 80-tals AOR-band....
...Annars då...är jag sjuk...näsan bara rinner, så jag fick skicka efter både arbetsterapeut och sjuksköterska för min jävla fot idag.. ja, ja, vad vore livet utan powerballader??? Nu finns det bara två till jag måste hitta...

Underbar musik

Hej världen! Efter sju sorger och åtta bedrövelser på en vecka verkar jag nu äntligen få kontroll på livet, med ett halvt löfte om att skicka in mitt gamla färdtjänstkort till nämnden, så jag inte åker på det igen...herregud, hur orkar dom?? Mina assistenter tror inte det är sant. Igår släppte G.T sin nya singel! Wow!! Såå bra!! Hörde på deras podcast nyss!
Funderar på att gå på akustisk konsert med John och Tone Norum i Väsby. Wiiiee!

Sova...

När ska jag lära mig sova på mornarna?

Kallt men musiken gör mig varm

Underbara Nazareth!

Vaken

Vaknar glad i hågen av att höra massa röster. Sätter på glasögonen och stoppar glatt i hörlurar i telefonen. På med glasögonen - fem över halv fyra!!!! Vad är det för fel på mig????

Melodifestival o trevligt sällis!

JAAA!!! Robin vann Mellon! Gladare person får man leta efter! Och jag hade bästa Jossan här! Försökte glömma katastrofen som hände tidigare på dan... vi missade kvalserien...Kan det bli värre??? Det är så pinsamt, Djurgårn...och jag ska fan inte beställa på Viasat Hockey igen till hösten bara för det, har inte råd med båda en gång till...nu hoppas jag verkligen Frölunda vinner SM-guld...

Melodifestival!

Bättre uppvaknande än såhär går inte att få! "Utan dina andetag". Eftersom jag fortfarande sitter i karantän har jag bjudit hit Jossan ikväll till Mellon då D. redan bestämt. Vet inte vem jag tycker är min favorit??? Yohio eller Idol-Robin kanske??

Hero

 
 
 
När livet känns orättvist och svårt att förstå har ni alltid funnits där och varit mina hjältar:
 
Av hela mitt hjärta:
JAG HATAR FÄRDTJÄNSTEN! Den borde döpas om till färdhinder istället!!!
Då skulle jag av snällhet mot dom ringa och säga att jag hittat ett annat färdtjänstkort så dom inte behövde skicka nåt nytt. Då fick jag en utskällning där dom sa att man minsann inte fick ha två kort att åka med, och han skulle genast spärra det jag hittat, så nu kan jag i alla fall inte åka på en vecka!!! Men för allt i världen, jag har ju TAPPAT det andra!!! Det är då väl fan också, när man bara försöker vara hjälpsam så får man bara skit tillbaka!! Och det värsta idag var mannen på kundtjänst som satt och försökte påstå att vi åker färdtjänst GRATIS!!! Alltså, hur kan han få sitta där han sitter utan att veta hur mycket vi betalar för att få åka??? Skandal!!! Nä nu skall jag lyssna på min favoritlåt för tillfällt, och sen ska jag SOVA!!!
 
"Of all of the words my heart can sing"
 

Love Songs-skivorna

Nu sitter jag återigen här och lyssnar på en av mina underbara Love Songs-skivor. Och tänker på den tiden då dom betydde allt för mig. Då när min kompis köpt dom på tv-shop och vi stängde in oss på hennes rum och lyssnade halva nätterna.Allt för att glömma var vi befann oss, iaf jag. Jag är så oerhört tacksam för att jag hittat dom igen!!
Annars får jag allt vackert sitta här en vecka, då färdtjänsten vägrar släppa iväg mig utan kort! Kul och det som är melodifestival på lördag! Jag hade ju nästan tänkt åka dit ju...Nu kan jag inte ens åka till D. ju...Och jag missar premiären på nya svenska thrillern oxå, med Tuva Novotny och Linus Wahlgren...SUCK. Skulle tro att det blir Huset Fullt- och Bevvan-maraton istället...mmm ljuvliga DVD-boxar!

Matt Brody alias David Charvet

Ååh, underbara radioplayer-app, kolla vad som fanns: med musik blir livet så mycket underbarare. Vem vet, ska kanske roa mig med lite Baywatch då när jag inte får åka nånstans??

Husarrrest!

Jaha, då har jag lyckats tappa mitt färdtjänstkort igen. Och nya reglerna är att man inte får åka innan man får ett nytt. Jag har lust att säga som i Huset fullt: - How rude!! Tror dom att man inte har nåt liv eller??? Tänk om jag haft ett jobb då!!?? Vi har ju inte ens en chans att köpa en remsa som andra kan!! Jag skulle vart på service med permon idag, men det är precis som om dom tänker att det inte spelar nån roll för att vi ändå inte har nåt jobb, typ! Såhär skulle dom aldrig kunna behandla resten av befolkningen, Gud vilket liv det skulle bli, om dom tvingats betala vanlig taxitaxa i en vecka. Dessutom skulle dom få ersättning för en sån sak! Och allt för att do inbillar sig att man kan åka på nån annans kortnummer...GRRR!!

Ängeln i rummet

Dom här gick jag till dänga med:
Och den här vaknar jag till:

Åh

Kolla vilken snygging jag hittade bland musiken. Och IPhone är lika bra på att stava som vanligt så man är tvungen att skriva om allt hundra gånger. Vägra felstavning! Nu blev jag ännu mer sugen på att se BECK idag!!

Trött

Nu är jag trött på att vakna kl 5 varje morgon! Om man ändå fick gå upp när man vaknar...Grrr...Men tror jag vaknade av att ha glömt sladden till liftladdaren i väggen. Fy vad spännande det var på hockeyn igår då...nu först förstår jag kvalserieångesten..
Ljuv musik fyller mina öron iaf...

Grymt

Såå himla braa! Och lite bilder från vår familjemiddag på Sea-restaurangen

På promenad genom stan

Önskar jag att jag kunnat vara idag, är redan trött på att vara hemma när jag inte har nåt att göra. Undrar hur länge jag står ut med att vara sysslolös.

Vasaloppet

Jag är redo för Vasaloppsstarten. Men för en gångs skull har jag glömt blåbärssoppan. Och om en timme kommer familjen tillbaka.

RSS 2.0