Midnattsloppet och Kulturfestival!

Igår var vi på Babajan Bar på Katarina Bangata och tittade på Midnattsloppet som min kära syssling Helena sprang. Man blev nästan yr av att stå där och titta, men kul var det! Annars har det varit loppis för hela slanten flera helger i rad nu, och det är såå kul...och billigt! Har hittat flera favoriter, t.ex Titta han snackar och Sista kontraktet.
Idag är det Kulturfestival och bokbord på Drottninggatan som gäller!
ÅÅH, jag älskar böcker!!!!

Med Freestyle i stereon.

Wow! Var på loppis i Rotebro i Sollentuna och kom hem med 5 LP-skivor. Gud vilken nostalgi!! Just nu går Freestyles andra LP varm i stereon. "Ögon som glittrar" och det är verkligen sant. Jag hittasde så många bra LP att jag var tvungen att lägga ifrån mig Gyllene Tiders "Puls" och Dirty Dancing! Kan ni tänka er, måste ju nästan vara sjuk för att lägga ifrån mig den. Köpte "Cocktail", Styles "Run for your life", Mr Mister med "Kyrie" och så tog jag en mest för att jag aldrig skulle hitta den på cd. John Ballard från en gammal melodifestival.
Ååååh, jag är så tacksam att min stereo fortfarande funkar!!!!

Nu har dom kommit!!!

ÅÅÅH!!! Nu är dom här!!! Titta bara:
ÅÅÅH! Jag önskar jag kunde krypa upp i skinnsoffan, lägga en fleecefilt över benen, öppna världens största chipspåse, ladda "The Final Countdown"-plattan i Spotify, och försvinna från världen i två dygn. Men permobilen och köksbordet får väl duga, antar jag.
 
Smartheadet Maria fattade inte att två sms betyder två leveranser på posten, så jag fick åka dit och hämta böcker två ggr idag, men vad gör man inte för sitt favoritband och för 3 dygns njutning??
Det var meningen att jag skulle åka på Iggy Pop ikväll på Grönan, men ingenting kan slita mig från mina nya dyrgripar.
 
Hejdå världen, vi syns efter helgen!!!

Boken är min bästa vän!

Oj, så länge sen det var nån aktivitet här. Men det är ju faktiskt sommar..och os...och mamma och pappa har varit här i fyra dagar, så jag är väl kanske lite ursäktad?
Och sen har jag läst...och läst igen...och igen. Jag har plöjt tre böcker på mindre än en vecka och den bästa av dom är definitivt den här:!
Åh, herrejisses, jag hade glömt hur det är att befinna sig i ett pudelrockande 80-tal med världens bästa hårdrocksband på scen. Tack för att du påminde mig, Kee Marcello!!
Och så har jag läst den här:Anders Tengner, du är och förblir den bästa journalisten på jorden!! Nu väntar jag bara på att Kee Marcello-boken och den här:
ska dyka upp i min brevlåda från Adlibris, så är min lycka total! Jag har väntat i 10 år på Europes självbiografi, och så dyker det upp två på ett år.
Vill ha NU, NU, NU!!!
RSS 2.0