Gyllene Tider för rock´n´roll, i evighet

Dom spelade inte den igår, men det var den enda jag saknade. Dom gjorde det igen. Det är så svårt att beskriva nåt som bara handlar om känslor. Och minnen. Anders Nunstedt gjorde det så bra i sin artikel i Expressen igår eller om det var i förrgår. Det stod ungefär såhär:" Dom kan hålla på att försöka sätta ihop konstellationer av olika band och sångare i all oändlighet, det skulle ändå inte få samma magiska genomslags kraft som Gyllene Tider." T. ex. nu Invigningskalaset  på Tele 2 Arena med Robyn, Kent o Winnerbäck om en månad. Jag tror inte att dom publikt skulle få lika mycket folk i hela Sverige som GT redan fått i sommar. Och då är jag ett stort fan av dom alla tre.  Och invigningskalas förresten, vilket skämt! Invigningen var igår och det var vi som hade den! Linnea Henriksson var den första som stod på scenen men det var i ärlighetens namn inte hon vi väntade på. Linnea Henrikssons ord: "Jag ska inte ens försöka beskriva äran att få öppna för magiska Gyllene Tider"
När GT äntrade scenen och hade hälsat på alla 23 802 personer som var där, och första tonerna av "Juni, Juli, Augusti" anades , spred sig magin över arenan igen. Magin från den obeskrivbara spelningen på Stadion -04. På en sekund förvandlades alla 40- och 50-åringar där inne till fjuniga tonårsgossar och finniga tonårsflickor. och alla 10-åringar och halvårsbäbisar som var där också, för den delen. Och vem har sagt att man måste bete sig vuxet och moget jämt. Jag undrade i mitt stilla sinne hur många barn som var där som blivit till medans Per sjunger: "när man ligger ensam i sin säng, och mörkret, det skrämmer ihjäl".
"Nu river vi Stockholm" skriker Per och dom drar igång "Ljudet av ett annat hjärta".  En farfisaorgel har aldrig låtit bättre. Ukulelen var på plats i "Tuffa Tider" såklart, den gamla tv-testbilden under "Flickorna på tv 2" var bara så cool, och jag tackar min lyckliga stjärna att dom valde att göra ett till återtåg under Iphonens tid, då jag äntligen kunde föreviga "När alla vännerna gått hem".
Magiskt var ordet.
 

Nu kör vi!!!

Nu är det snart bara 12 timmar kvar! Innan det är dax att åter tappa greppet om tid o rum och ryckas med på en musikresa som är den bästa man kan uppnå i Sverige! Det kommer bli lika magiskt som första gången jag såg "Parkliv" på min lilla svartvita tv när jag var 8 år, och blev helt förtrollad av en farfisaorgel jag inte kunde namnet på...kunde man göra musik så... och den där rösten...Det gick 16 år, innan jag fick se dom live första gången, Återtåget-96. Det är 9 år sen sist, 2004, o jag trodde aldrig jag skulle få uppleva det igen...Snart, snart, snart...

Nu kan du få mig så lätt

Underbart att musik o artister fortsätter att plötsligt dyka upp o kommer till en fast dom redan funnits i 10 år...
Tack Håkan....

Michael Jackson när man inte kan sova

Det är väl perfekt?? Hur vore det om jag skulle sova istället? Men det är sååå varmt!!

Kan inte sova!!!

Vad är det som händer i mitt liv egentligen?? Assistenter kommer och går, försvinner och dyker upp igen som flugor just nu, känns det som. Och som vanligt när det blir för rörigt kan jag inte sova!! Vill va i Malung på dansbandsveckan som alla andra! Få se om lite nattskrivning kan lugna mig?
Godnatt, då!

DJ Clabbe!

Äntligen funkar min blogg igen! Efter att ha varit typ låst i flera månader! Dj Clabbe precis som på 80-talet, Gud nö gött!

Glad midsommar!

Hej alla glada! Idag är det äntligen midsommar! Få se om det blir gammelgården ikväll?? Börjar med lite bra musik i alla fall!

RSS 2.0