Ängeln i rummet

http://www.youtube.com/embed/V1Xxh8WUErE

SSåå fiiin låt!!

Teaterdax!

Idag var det teaterdax igen...sååå länge sen! Och det var så kul! Den här gången skall vi spela en lång pjäs...me like! Kul att träffa alla igen.

Nu har dom bestämt datum...inte alls kul....

Det blev så verkligt...Miss you!

heaven

http://www.youtube.com/embed/s6TtwR2Dbjg

Vacker som en dag

KENT

http://www.youtube.com/embed/W_jrOF042Cs

Det här kan vara den bästa låten i världshistorien!!!♥

Bara om min älskade väntar

Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om i morgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet
Jag kan inte säga sorglösa ord
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan
Kan inte minnas vem jag var igår

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

Det finns skönhet i flodens silver sånger
Det finns skönhet gryningsolens sken
Men då ser jag i min älskades öga
En skönhet större än allting som jag vet

Och bara om jag vet att hon väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

Den här har jag lyssnat på sen i torsdags eller nåt. Om man byter ut hon till han när man sjunger så finns det inget som passar bättre nu....
                                                                  
                                                                                    ♥

Hästmys

Igår fick jag så äntligen åka och hälsa på min assistents hästar igen! Det är 2 år sen senast. Och gick ut och gick med hundarna gjorde vi också, såå himla mysigt!! Jag behövde verkligen det nu. Hela själen blir lugnare av att få umgås med djur. Förstår egentligen inte varför jag inte skaffar ett eget, en hund eller en katt. Men det blir ju så svårt när man åker bort, vilket jag ju i och för sig inte gör så ofta.
Nu blir det dagboken! <3


Här är två bilder på oss från för två år sen! Gosegumman!

Hästgos!

Hej igen! Måste försöka återgå till nån slags normalitet. Så därför ska vi åka och gosa med sötaste Tindra idag. Borsta lite, kanske pussa mule. Jag behöver det nu. <3 Återkommer om resultatet.

Den värsta dan nånsin

Jag har väntat med att skriva hela dan...vet inte vad jag ska skriva.
Det här är tveklöst den värsta dan i hela mitt liv.
Igår kväll hade min kompis F skrivit R.I.P i min andra kompis logg.
Jag trodde han menade att det hänt nåt med en kompis till dom, men det var U. som dött!
Jag fattade inte vad jag läste.
Började ringa runt och det är verkligen sant. Äckligt, fruktansvärt på riktigt sant.
Det finns nog ingen som betytt så mycket för mig, och på ett alldeles speciellt sätt.
Jag tror vi gjorde allt tillsammans. Badade, lekte, red, åkte kanot, spelade klädpoker och flög flygplan. Men framför allt, så lärde du mig dansa! Och det är jag så oerhört tacksam för!
Jag vet inte hur vi ska klara oss utan dig din underbara tok, men vi måste väl.
Älskar dig för evigt!

 1972-11-15 - 2011-08-23

http://www.youtube.com/embed/lcOxhH8N3Bo

 Den här låten är bara vår!

Wiii! Idag släpps den!

Världens bästaste film! Jag tjuvkollade igår på datorn men snart ska jag springa och köpa "Hur många lingon finns det i världen?" Sverrir Gudnason är så makalöst bra i den filmen. Och ännu bättre: jag tror att Skilda världar säsong 3 släpps idag också!! Längtar tills D. kommer så vi kan springa iväg till Åhlens! Fick lite ont i benet nyss så orkade inte gå direkt när jag kom hem från skolan. Skolan var kul förresten! Det blir nog bra, jag bestämmer mig för att gå där då!
Ha en härlig kväll, det ska jag ha.

http://www.youtube.com/embed/RtYJQVv2JO0

YES!!! Jag hittade den!

http://www.youtube.com/embed/zCFWTBEkQs0

Jag har letat ihjäl mig efter den här låten! Den är typ bäst just nu!
Virrpannan nummer 1 har också hunnit med idag att gå upp tidigt, göra sig i ordning, sätta mig i bvussen och vara på väg till skolan när jag kommer på att det bara är tisdag! Min filmkurs börjar ju imorgon, pucko!!
Idag skulle ju arbetsterapeuten komma hit och kolla alla mina hjälpmedel ju! Ja, ja, det blir väl bättre när jag blivit pensionär!!

Take It Or Leave It

Ikväll vet jag inte vad det är med mig. Vill göra allt på en gång. Blogga, skriva dagbok, läsa och gå ut och gå. Jag börjar med att blogga. Och lyssna på världens bästa låt. Jag vet att jag ofta skriver så, men det spelar ingen roll hur många underbara låtar som spelas in (och framför allt då hårdrocksballader) så är den ändå alltid bäst. Det är den jag lyssnar på när jag är som mest ledsen, mest glad, eller vill ha allt som det var förr.
"Take It Or Leave It" med Keen Hue. Jag skulle göra vad som helst för att kunna lägga ut den här eller på facebook, men eftersom den aldrig gavs ut på skiva, så går det inte.
Det enda jag kan göra är att lägga ut ett kort på grabsen från tiden det begav sig, och gotta mig åt att jag ändå fick vara med om allt kul vi gjorde på högstadiet. Där allt i mångt och mycket ändå för det mesta handlade om musik. Så förlåt mig fotografen om jag snor ett kort som du tagit, men det är bara för gamla
goda tiders skull!

Jag saknar dig.


Det var inte alls meningen att jag skulle skriva om Europe nu ikväll. Jag skulle ju skriva om filmen som jag och David var på. Så himla himla bra! "Jag saknar dig". Den handlade om två tvillingsystrar och deras liv. Den ena systern driver en teater. Så sker en olycka, och allt blir bara så jättesorgligt! Den konkurrerar helt klart med "Lingon"-filmen om att vara årets bästa!

Magiskt!

http://www.youtube.com/embed/KmWE9UBFwtY

Jag hittar inget annat ord. Det var som att vara tillbaka på Gröna Lund för ett år sen, eller Falun för snart 25 år sen. Jag glömde tid och rum, höjde ljudet på tv:n och bara njöt i fulla drag. När hela Hovet sjöng "Carrie" acapella bara rös jag, och när Joey plötsligt säger att dom vill sjunga en låt för nån som gått bort alldeles för tidigt och som  betytt så mycket för dom att dom inte skulle stått där dom är idag utan honom, tänkte jag bara: Åh, hjälp, är det sant?
- "This one is for you, Gary Moore".
 John Norum började spela "Still got the blues", och inte ett öga var torrt. Inte på Färgargårdstorget i alla fall. Jag stortjöt.
Från en gitarrgud till en annan, det var så vackert John!

Det blev en kväll full av känslor, adrenalin och nostalgi, och när det var slut kunde jag nästan inte somna. Det kändes som jag varit på konsert i verkligheten.

Och en sak är säker, Europe! Utan er skalle jag inte heller varit den jag är! Jag älskar er för evigt!

Grammofonspelare!

Det kändes gammalt att skriva så - har varit på loppis och köpt en gammal LP-platta med Dire Straights! Nostalgiskt att få använda en hederlig gammal stereo - och att den dessutom fortfarande funkar! Topp! Känns som förr i tiden när man var uppe på vinden och använde vår gamla spelare..

Ikväll blir det ännu mer nostalgi...för då är det en konsert med självaste Europe på tv:n!!
ÅÅh, vad det ska bli underbart att se dom igen! Förstår fortfarande inte hur jag kunde missa datumet i somras när dom uppträdde på Gärdet...och jag ska låtsas vara deras största fans?

På tal om nostalgi! För några dar sen var det chatt med Anders Tengner från OKEJ-tidningen i Aftonbladet, och jag fick bara lov att skriva hur bäst han är. Och att han gjorde mig till

hårdrockare. "Gulle dig, Maria", svarade han då!

Jordgubbar, Choklad och Vitt vin

Sitter här och myser med min bästaste syster. Först har jag fortsatt plöja Baywatch idag, sen var det meningen att jag och siss skulle på Jerry Williams på Grönan, men jag kommer visst inte alls dit så många gånger som jag vill under sensommaren. Det spöregnar, så nu blir det vit choklad, vitt vin och jordgubbar istället! Och lite "Ice Age 2" hann jag också med innan Anette kom och tyckte att vi skulle se på vuxenfilm istället...hm, det går faktiskt mest bara barnfilmer ikväll...jag hade att välja mellan Ice Age, Shrek, Flickan och Matrix, vilket de flesta faktiskt är barnfilmer.

Jag hann med en sväng på mysiga Globen också, och lite surr med bästa G! Och fick som grädde på moset en skymt av bästa "Bengan"Hörnqvist!

Nice dag!

mysdag!

Nu är jag hemma igen - efter en mysdag på stan. Först var vi och köpte te och sen gick vi till stureplan, och in på Sturegallerian - enligt mig den mysigaste gallerian i stockholm. När vi gått där ett tag började det spöregna, så vi fick stå under ett tak när jag väntade på färdtjänsten. Men det var sol samtidigt så det blev en fin regnbåge.
ÅÅh, jag är så glad! Idag kan man förboka "Hur många lingon finns det i världen". Den släpps på DVD den 24:e! Måste, måste, måste bara ha! Den 24:e släpps också "Skilda Världar" vol. 3! Jag kommer bli fattig den dan kan jag säga...och det känns riktigt bra!!!

Loppishäng.

HEEJ! Igår hamnade jag och syrris på en kul loppis! Hon fick tag på ett fint fat och lite kul grejer och jag hittade en snygg tröja! Me like! Idag blir det nog lite häng på stan + ett tråkigt möte, och sen får vi se vad kvällen bjuder på?
Ha en nice torsdag!

slö

Idag har jag bara slöat HEELA dan, så himla skönt! Och tittat på en väldans bra DVD-box som envisades med att inte funka de första timmarna, men sen blev det många timmar med sol, saltvatten och snygga badvakter. Det behövde jag efter i förrgår. Och inte har det varit några fönstermålare här idag heller 

som jag trodde. SKÖÖNT!!

Grattis!

Idag är det världens bästa pappas födelsedag! Grattis, grattis! Igår gjorde världens bästa lillebror ett äkta hattrick i matchen mot Slavia Prag! Och vad kul det var att äntligen ha nummer 34 tillbaka på isen! Välkommen hem storebror Daniel!  Lagkapten och allt! Me like very much! Äntligen får ni vara tillsammans igen. Lite skumt att det inte blir fler matcher för mig nu, men kanske lika bra det...Så ikväll blir det soffmys och matchen på tv 10.
Få se om jag tar mig till apoteket i höstrusket...Ha en bra söndag!

Full fart framåt!

Idag blir det min första match för säsongen...och kanske den sista. Mnja, ska nog försöka ta mig på MoDo-matchen också, måste ju se mina boys. Det känns underligt. Första gången på 10 år utan säsongskort, första gången på 20 år som jag inte tänker gå på alla hemmamatcher. Om ens någon mer, då dom har så få hcp-platser att dom inte har plats för några lösbiljettsplatser. Men det är ju knappast vårt fel. Dom får skylla sig själva att dom tappar så många funktionshindrade som går. Det är bara såå sorgligt.
Ha en bra dag!

My heart will go on

http://www.youtube.com/embed/wLDoVZqWh0w

Hur kan det komma sig att jag aldrig lagt in världens bästa låt på min blogg förut - världens bästa låt från världens bästa film, skrev min kompis S. på sin Facebook-sida igår. Och jag kan inte annat än hålla med henne. Det finns inte många filmer i världen som är bättre än "Titanic".
Skulle gått på Orup ikväll men min kropp ville annorlunda, så jag fick stanna hemma. När vi skulle gå på bio tidigare idag gick inte hissdörren att öppna när vi kommit upp i biografen så jag fick snällt åka ner en våning  dit vi skulle se filmen, medans min assistent köpte biljetter. Det är väl tur att man aldrig går själv på bio. Tänker i vilket fall aldrig mer gå på Filmstaden söder - tacka vet jag Heron City!!

 

Fönstermålare vare här!

Nu har det varit hantverkare här 4 dagar i rad och lägenheten ser ut som ett slagfält. Kul. Not! Hade värsta åskvädret här i förrgår också så det gick inte ens att gå ut. Igår var vi i alla fall på kajen och åt glass vid kiosken. Mys men alldeles svarta moln ovanför. Ska nog strax gå ut igen, för man kan ändå inte göra nåt när dom är här.

Ikväll blir det iaf ORUP på Grönan!! Wii va jag längtar! Då vill jag höra den här: http://www.youtube.com/embed/huhfelyQIqA

Det regnar här i stockholm idag.

Underbar låt, hemsk sanning. Så därför vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på idag ännu. Så jag roar mig sålänge med att sätta in lite bilder från mobilen från den senaste tiden, och sätta in fler bilder på snygga, snygga skor!!Läckra va? Jag vet, jag har blivit lite skogalen på slutet, men man blir som dom man umgås säger dom ju! Fun, fun!
http://www.youtube.com/embed/Ch9o6xXx-G0"

Dax för lite nya skor igen!

Fast bara på bild förståss! Ursnygga!


Dom 2 översta är klart snyggast!! Har kollat på massa skor idag på stan men inga passar som vanligt. Är så himla tacksam för dessa skosajter där man åtminstone får se på dom!!!

Grönan med fina Damer!

Hej, Hej! Igår hade jag en väldans massa kul för mig! Först var jag på ett föredrag om kärlek, sex och relationer när man har ett handikapp. Det var min kära vän V. som arrangerade den. Den hette "En hemlighet känd av många". Sen var vi på Grönan med bästa Åsi och en till tjej från Järna. Efter några timmar kom L. och hämtade mig, och hon har jobbat ända tills nu.

Nu väntar jag bara på systeryster så ska vi förmodligen dra ner på stan för det är sjukt mycket rea!!
Tjing!!
RSS 2.0