Sömnlös..

Bästa Melissa när jag inte kan sova..skulle se "Letters to Juliet" ju...igår alltså..istället somnar jag 22 och vaknar 05.. och det där blev det igår morse..

Saltkråkan

En sommarmorgon kan inte bli vackrare!

Semester!

Med den här börjar min semester! Så skönt att äntligen få komma ifrån StockholmGlad midsommar!!

Manson

Denna låt spelade som uppvärmare till ZZ Top på Grönan. Trodde först dom slagit sig och spelade Depeche Mode som ju är mitt hatobjekt nummer ett, men det var Marilyn Mansons cover. Mycket bättre som rockverison måste jag säga.

ZZ Top

Åh gud, viljen fantastisk kväll det blev!! Ofta man får stå bredvid hela Rockklassiker-gänget på konsert!! Jag stod bredvid Ian Haugland, Anton Körberg och Kloffe! Typ halva konserten! Ska försöka få in bilden på Anton här sen. Det gick inte att ladda ner bilden till telefonen från Facebook så får göra det från datorn då
 
 

Snygg-Darin

Titta vem jag hittade på Lugna Favoriter! Jag är så glad! Min gamla bästis Emeli ska följa med mig på Scorpions när alla andra har semester! Vi har inte varit på konsert tillsammans sen vi var på Europe i Falun för 30 år sen!

Dagens morgonsällskap

Tänk när jag började lyssna på honom i Skärholmen. När jag hade tröttnat pä all techno och alla boybands som kom då. Vilken uppenbarelse han blev. Tänk rocktåget jag var på i Säterdalen. Åh, ljuvliga sommar! Eller som han sjunger; "Ljuvliga minnen, ljuvliga dar..."

Den oändliga historien

Lite film innan uppstigning.
   
Kultklassiker minst sagt.

Sjövik

Världens bästa Sjövikslåt när man inte kan sova. Vaknade 4, kul liksom. Ikväll blir det Grönan premiär för mig. Tom Jones.

Alice...

Varför var jag inte där för...Förlåt att jag sov mig igenom din föreställning, världens bästa skräckmästare...40 mil därifrån...T.om. Anders Tengner var där..det är nästan så man väntar på en artikel, som förr i tiden..I will always love you, Alice Cooper♥♥♥

Talisman

Tänk att dom här spelar på Sweden Rock!! Bästa låten liksom!! Och en bild på mosters goding också!!

American Pie

Ikväll spelar Alice Cooper på Sweden Rock och jag hoppas radioplayer tänker sända live. Eller kanske radiogodis.se. Har varit vaken sen 03:25 så nu är det väl snart dax att sluta lyssna på Madonna och pallra sig upp.

Sweden Rock

Magnum spelar på Sweden Rock nu och jag är inte ett dugg avis på dom som är där! Bästa P laddade upp ett videoklipp åt mig iaf.

Dagens wakeup-call

Quiet Riot o Kent

Jon o Richie

Ståpäls! Denna låt sjöng vi med våran klass på avslutningsdagen i 9.an. Den är riktigt fin med två femtedelar av Bon Jovi också...A. gifte sig i lördags...livet går så fort. Och Alex är redan 3 månader...på torsdag får jag
hit mosters gulleplutt, äntligen!
!
Och en klassiker till....

Coldplay

Nu har kungarna fått en egen station på radioplayer.se
RSS 2.0