Moraeus med mera med Europe

Ja, det kan bli vackrare!

Your the most Beautiful (Song for Pia)

 Kan det bli vackrare?:
"Of all of the lovesongs ever heard"

Feb. 28, 2013

Blandningen är kraftig denna morgon:

Festival

Åh, vad jag vill på den där festivalen i Frankrike med Twisted Sister, Kiss, Accept, Whitesnake, Bad Religion, Europe och Def Leppard! Åh, om jag kunde åka på semester själv!

Vårkänslor!

Vilken härlig dag! Jag har varit på bokrean två dagar i rad, det är 9 (!) grader varmt ute, jag har druckit kaffe på balkongen för första gången, och nu snurrar en av mina gamla Love Songs-skivor i stereon, Gloria Estefans "Don´t wanna lose you  now". Livet kan inte bli så mycket härligare♥♥♥.
 
Jo, förstås, jag hade kunnat haft nån att krama och pussa på, men det kan man ju drömma om. Nu har jag förflyttat mig inomhus, och ska dricka upp mitt kaffe och läsa Alice Cooper-boken. Som sagt, livet kunde vara sämre just nu...Puss.

Bästa discolåten ever!

Guld

Det här är godis för öronen:

Godnattsaga

Denna började jag läsa igår innan jag somnade. Bästa Alice Cooper!!

Bästa Sara

Igår sprang jag på min gamla assistent Sara Säppele på Ica i Ringen! Helt otroligt har inte sett henne sen 2000! Hon var inköpschef på Lindex. Vi var på Titanic tillsammans minns jag. Trodde aldrig jag skulle se henne mer, där ser man vilken liten värld det är.
Lena och Sune var här igår också, kul dag!

Tone Norum

Nästan lika bra som storebror!!
 
Och kolla här vilken rolig inspelning! Undrar om det inte är en duett?

Svullo

Ok, den här kom på radioplayer när jag sökte på Kee Marcello...normalt!

Musik

Listor är vad jag gör mesans jag väntar på att det ska bli civiliserad tid nog att väcka folk. Och jag tänker tydligen skrämma slag på mig själv också med det här hornet. Eller så kan man se det som övning!

Den som söker skall finna

Kolla här vad jag hittade! En medlem ur Shanghai (tror jag).
1">

Tillsammans...

....med dom här: Älska skivmässa!!!

Alltså jag satt där med Magnums "Vigilante" i famnen en timme, med Guns´n Roses "Apetite for Destruction" också i en timme, och fick riktig ångest över att jag inte plockade med mig en livekonsert med Mötley Crue hem.. Herregud, vilken bra mässa!!

Men det fick duga med en dubbel live-LP med Scorpions, Gary Moore, Bon Jovi, Björn Skifs, Bee Gees Greatest Hits och filmmusiken från filmen "G - som i Gemenskap".

Slippery when wet

Den här, mina vänner, har jag väntat på att få ha i min ägo i 27 år... Och nu är den MIN!!!!

"I'm à small town girl...

...livin' in à lonley world"!!! Herregud, va bra det var!! Kee Marcello, du är magisk! Det var som att befinna sig mitt i ett pudelrockande 80-tal och öppningsnumret "Sister Christian" golvade mig totalt.. ÅÅh, så gudabenådat bra det var!!

Tango

Tänk att en bild på en för längesen förlorad fyrbent vän kan göra en så glad. Tack Cissi!

Hm Thompson Twins

Undrar om jag gått över min gräns för vad som är för synthigt då?? Det bränns väldigt mycket iaf. Hi, hi. Avslutar med världens finaste skivomslag iaf! Om två månader får jag se dom igen!!

Sugit

Är vad allt känns idag. Kan man inte ens vinna över lilla skitleksand ska man kanske inte satsa på elitserien heller, DIF! Så jävla pinsamt!! Fick hälsa på en söt hundvalp i alla fall. Imorgon är det äntligen "Rock of ages" med bästa Kee Marcello!

Sängen

Jag skulle kunna ligga i sängen och lyssna i evigheter. Ikväll blir det DIF - Leksand på Hovet, så länge sen jag var på hockey!!

Malung

Och jag längtar tillbaks till ett discogolv i Malung för länge, länge sen...

Style och Hissen

Jag tittade på "Hissen" igår, med Christer Sandelin och Tommy Ekman. Intressant att få höra deras historia. Nu har jag börjat läsa denna bok också:

Åh, en gång till...

Eftersom jag tydligen inte klarar av att lägga in två youtube-klipp i samma inlägg...någon som vet hur man gör?? Tips mottages tacksamt!!

Keen Hue

Svensk AOR-rock från Vansbro när den är som bäst!!!
 

Bästa!!

Här är den! På video och allt! Trodde aldrig jag skulle hitta det! Tack Pelle Hindén för tipset. Kent Jansson i egen hög person också, jag bara älskar detta♥♥♥
Om man ändå kunde få tillbaks en sommar för så otroligt länge sedan....
 

Donna Martin.

Bästa Tori Spelling!

Cheerio

Ok, kan va gladast i världen just nu, för den här finns inte på Spotify!!! Får lägga av med denna ovana att vakna klockan 4 varje morgon, måste försöka somna om nu.

Lasse

Vilken underbar start på dagen! Idag blir det läkarbesök och sen vet jag inte.

"Jag antar det fanns nån du skulle ringa,om jag inte fanns"

....eller den här:

Åååh!

Hm...

Lägger mig o lyssnar på "Flickorna på tv 2" klockan 5 en söndagsmorgon...Nej, jag är inte klok...men glad över att det går iaf...

Ljuva 80-tal!

Tänk vad livet kan vara ljuvligt ibland. Lyssnar på dessa damer och tänker på förr, på Stock, Aitkan and Waterman-eran som var så speciell på 80-talet. Igår såg jag på Skavlan med Jackson Five utan Michael. Så sorgligt. Åh, längtar till fredag då vi ska gå på Rock of ages-musikalen!

I'm in heaven!

Alltså, radioplayer- appen är det bästa som hänt mig! Hur lätt som helst att hitta musik o bra är det också! Jag behöver inte ens skaffa Spotify med det här. Ok, de spelar lite vad de vill men man kan ju trycka ja eller nej på det. Igår var D. här o vi åt kladdis, myys!

Som sagt var...

Jag älskar det här:

Schlager!

Jippi! Nu hittade jag en schlager-station också! Det här blir bara bättre o bättre. Annars då? Jo, det är alla hjärtans dag. Och här sitter man ensam som alltid. Det är aldrig så hemskt att vara singel som såna här dagar!

Happyland o Maria Magdalena

Ja, så blandad är min musiksmak nu för tiden. Har hittat en ny app som heter Radioplayer där man gör olika radiostationer själv! Kul! Fast jag saknar Spotify i mobilen mer o mer, får nog skaffa det snart då jag vaknar så tidigt på mornarna.

Oh my god!!

 
 Det är det jag säger, Youtube är fantastskt!

BWO

Åh, vad längesen: jag älskade dom verkligen! Synd att dom inte finns längre. Har också installerat soffan och garderoben nu,, det blev så fiint. Bilder kommer senare. Mellon igår var en katastrof. Sean Banan liksom. Hade vart kul med Richard Wolff som omväxling. Och Erik Segerstedt och norskan kom bara till andra chansen. Nåja. Trevlig dag alla!

Anton Körberg

Satte på Rocklassiker och lyssnar på underbara "Radio Ga Ga" med Queen. Och får samtidigt en bild på snygga Anton Körberg. Tänk när han var med i en av mina favorit-såpor, "Vita Lögner". Det var tider det!

Kiss

Startar denna onsdag med en av rockhistoriens bästa låtar..och längtar tillbaka en vecka i tiden:

Jag köpte värsta snygga väskan också, och ett silverhjärta-halband och en ny plånbok!! Åh, vad jag vill åka utomlands igen! Och den godaste maten var definitivt curry-räksvampen! Jisses så gott!!

RSS 2.0