God fortsättning!

Nu var det längesen jag hann blogga. Men julen blev helt underbar! Först hem ett dygn och klä granen i Äppelbo (som för övrigt mest liknade en slalombacke), sen nästa dag iväg till syrran i Falun för att fira med hennes familj,  vår moster och kusin! Så himla mysigt!!! Jag fick den såå efterlängtade boken om tidningen OKEJ i julklapp, en bok av Mons Kallentoft, ett jättevackert ljus och en massa annat! Sen vann jag en lott på uppesittarkvällen oxå!! Här kommer ett kort på mig och min fina kusin på julaftonskvällen!



Jullov!!!

ÅÅh, äntligen är jag på väg hemåt! Till ett Äppelbo som hade -32 igår!! Buurr!! Men det gör ingenting för jag ska bara sitta framför brasan och mysa heela tiden!! Helst med grannens katt i knät! Förutom när vi ska vara hos syrran såklart!! Kanske tittar in senare, om jag får tid! GOD JUL!!

Snart får jag åka hem!

Åh, imorgon packar jag det sista och sen är det faktiskt äntligen dax att åka hem! ÅÅh vad jag längtar! Har bara en julklapp kvar att fixa nu, slog in dom andra i förrgår.
Och ingen kan vara gladare än jag över att äntligen få en fungerande datakabel! Äntligen är mina bilder upplagda på facebook efter fem längtansfyllda månader! Har inte vågat mig ut i julstressen ännu då det snöade så mycket igår, och därför blev biobesöket inställt också...Nåja, "Svinalängorna" går förhoppningsvis nästa år också!

Här kommer det underbar julnostalgi:

http://www.youtube.com/watch?v=E8gmARGvPlI

Man vill bara bli 12 igen...GOD JUL!!!

Snart är det jul!!

Nu kan jag inte hålla mig längre. Hela stan lyser upp av julbelysning och pynt överallt, och bara för att fega lilla jag inte vågar gå utanför dörren just nu, så ska det inte få förstöra min julstämning. Här kommer världens finaste jullåt:

http://www.youtube.com/watch?v=BjmGbI-Mnys

Det kan inte finnas en vackrare jullåt på jorden!!

Queen!

Åh, vad underbart!! Igår hade jag julfest för mina assistenter på Cirkus. Vi såg musikalen "We will rock you" med Queen. Såå så himla bra!!! Dom hyllade många gamla rocklegender, så som Bob Dylan, Michael Jackson, Kurt Cobain o Elvis!
Här kommer ett litet smakprov från orginalet:

http://www.youtube.com/watch?v=irp8CNj9qBI

Man bara ryser!!

Mitt hjärta i din hand (L)

Äntligen har hittat den igen! Den fanns på Spotify men så tog dom bort cd:n som den var med på, syyynd. Så himla underbar text, den är bättre än engelska versionen:

http://www.youtube.com/watch?v=gqmF2mtx7XE&feature=player_embedded

Hans bästa låt nånsin!

Frostmorgon

Vaknade upp till 9 minusgrader och dimma. Och ändå kan jag inte låta bli att tycka att det är så härligt! Ett alldeles frostvitt landskap, alla fina ljus som lyser överallt, julstämningen är så påtaglig...och åååh, vad jag vill gå på julmarknad! Men det är lite för kallt för min del nu. Det får bli ytterligare en BECK-film på tv:n istället, och inte mig emot, det är sååå mys!
RSS 2.0