Jävla skitdag!!

Och den här dagen som började så bra...JÄVLA SKIT!!!Är så jävla trött på att ständigt bli besviken på mitt hockeylag!! Och jag och Micka som hade det så mysigt i Globen idag,,,kunde det inte ha fått fortsätta så?? Men nu har dom satt sig i den här sitsen, då får dom stå sitt kast...Jag tänker i alla fall INTE spela i nån jävla b-allsvenska!!!

För jag är lyycklig, ja jag är lycklig...

...För att solen skiner, för att det har varit 15 grader varmt idag...Och för att dom sålde "Nord och Syd"-serien för halva reapriset på Akademibokhandeln idag!!! Så länge som jag har velat ha den...fiina Patrick, vad gör man inte för att få uppleva dig åtminstone i tv-rutan en gång till??

Ikväll är det Örebro-Djurgården.

Örebro, liksom....

Melodifestival och snygga skor


Kolla här vilken snygg sko jag hittade på Brandos.se!

Som så många gånger förr får jag bara sitta och sukta efter den. Cool är den iaf!
Igår var jag hos David och Maria och såg Mellon! Tyckte Ulrik eller Molly skulle vunnit ju! Dom är i Täby Centrum idag. Men för min del blir det nog HV-FBK i eftermiddag. Och igår gjorde den bästa 2 mål i sin första kvartsfinal!! Bästa han!!
Puss på er!!

Kråkflickan

Blev så himla glad idag när jag gick in på bibliotekets sida och såg att båda böckerna jag suktat efter så länge fanns inne på Medborgarplatsens bibliotek. "Kråkflickan" och "Inga Bromsspår" av Niklas Wikegård. Jag åkte genast dit och som tur var fanns båda inne. Och jag får t.om. ha båda i 4 veckor var. Är såå lycklig!!

Kvalserien

Jag trodde det var ett skämt. Jag hoppades att det skulle vara ett skämt. Men skämtet blev ett faktum. Vi är i kvalserien. VI är i kvalserien. På ett jävla skitmål som skulle kunnat vara en spark. Så jävla pinsamt. Frågan är om vi ens klarar det här...Leksand, Västerås och...Karlskoga?? Och lag jag nästan aldrig hört talas om...Nu får jag lov att beställa en ny tv-kanal....FYYY Djurgår´n!!

R.I.P

Det här är en väldigt sorglig dag...♥
RSS 2.0