soool.

Sitter här och är lat idag. Tänkte jag skulle gå ut och sola men höll på att blåsa ner från balkongen, och fick dessutom besök av en väldigt stor humla, så jag gick in igen. Nu mulnar det på. Tänkte bara titta in och säga att Beck var precis lika bra som vanligt! Tur att man aldrig blir besviken på det gänget! Satt på helspänn hela tiden...Och snaart, är det dags för mig att åka till Karlstad igen! Det ska bli sååå himla kul att titta på en ny sport b.la., och sen är det alltid trevligt i Karlstad. Nu blir det en dejt med dagboken...
Hejdå

MYYYSSS!!!

ÅÅÅH, vilket underbart väder! Tog med min assistent på en lång promenad till Tantolunden. Det var 28 grader ute när vi kom hem igen! Träffade en gammal arbetskompis som joggade runt viken i värmen...strongt gjort! Tog en massa underbara bilder på våran fina stad. Kan inte riktigt bestämma mig för vad det blir ikväll..Beck på bio eller Allsången på tv? Det lutar väldigt starkt åt: "Vill du ha en stänkare?"
Soliga kramar

Bästa Bryan!

http://www.youtube.com/watch?v=eFjjO_lhf9c

Fortfarande lika underbar som 1984!

Härliga midsommar!

Hej igen! Nu var det ett tag sen, jag vet...men det är ju sommar!!! Vilken underbar midsommar jag har haft! Det började med att vi fick mingla med förrätten i bussen, för det regnade så mycket. Men sen bestämde vi oss för att äta i stugan. Vi grillade och hade jättemysigt! Sen fick vi besök av Jessica o gänget. Lite senare fick vi oxå besök av nån som ramlade baklänges i sin båt...inga namn nämnda. Vi lyssnade på musik ur en hederlig gammal bandspelare, bland annat den här gamla godingen:

Underbara röst!

http://www.youtube.com/watch?v=_9mlU9rHtL4

HEELG!

Nu blir jag väldigt irriterad. Kommer att missa både Anna Bergendahl i Kungsan och Miss Li på Grönan på grund av alla avstängningar i stan och att det var värsta skit åsk-vädret nyss, så min snart nystädade lägenhet kommer bli alldeles skitig om jag åker ut i fukten. Så trots att solen börjat skina så smått igen blir det godis och tv ikväll.
Jag kan ju alltid tänka tillbaks på igår. När några 1000 samstämmigt brister ut i "Vill ha dig" på Mix Megapols möhippa, varpå ett pensionärspar bredvid mig förvånat utbrister: "Oj, vad är det här för nåt? Alla sjunger med..." Ja, gubbe lille, vi växte upp med den...

Trevlig Helg

Marley!

Hej! Måste bara berätta om min fantastiska läsupplevelse denna vecka. "Marley och jag" är det roligaste jag läst på flera år. Den handlar om en 45-kilos labrador med typ ADHD. Han är helt galen men helt underbar! Kan inte låta bli att än en gång konstatera att den största och trognaste kärleken är den mellan människa och djur, så är det bara. Ingen annan varelse blir så ohämmat glad att se en, även om man setts 5 minuter tidigare. Tänk om vi människor skulle hälsa varandra med stora blöta pussar varje gång man sågs, eller troget springa vid ens sida i 10 år. Även om det innebär uppätna vattenslangar, strumpor eller betydligt intimare saker. Så skulle det vara värt vartenda öre! Gud vad jag vill ha en katt eller hund, det är den enda kärlek man behöver. <3

Stockholm igen.

Hejsan! Nu är jag hemma igen efter 5 härliga dagar i Äppelbo. Och som vanligt vill jag aldrig åka tillbaka till stockholm när jag varit hemma. Trots spöregn i 5 dagar var det underbart. Vi fick besök av min kära moster, morbror och kusin andra dagen.
Vi var oxå en sväng till min mormor o morfars gamla stuga, sååå mysigt. Vi spelade yatzy och lyssnade på regnet som smattrade utanför. Igår fick jag besök av mammas arbetskamrat som kom ridande över gräsmattan, så nu har jag pussat en hästmule för första gången på väldigt länge...myys! Sen hälsade vi på moster o kusiner i deras nya hus. Tur att det bara är fem dagar tills jag ska hem nästa gång!
<3
Äppelbo

Äppelbo!

Nu håller jag som bäst på att packa för hemfärd imorgon! Äntligen några dagars ledigt från storstan. Missförstå mig inte, Stockholm är jättemysigt på sommaren, men har man bara varit hemma 4 dygn på ett år så är det OTROLIGT skönt att komma hem! Inget slår att sitta och titta ut över Busjön och lyssna efter göken, eller lyssna på tallarnas sus över Nyåkern. Så snart ses vi!
PUUUSSS!!!!

Whitney

Nu spelar hon i Globen...min tonårsidol Whitney Huston. Skulle varit där, men efter alla skandaler valde jag att stanna hemma. Synd på en så fantastisk röst. Istället går hennes Best Of varm på Spotify. Här får ni något att njuta av:
http://www.youtube.com/watch?v=1KjpyHX7X-o

Ofrivilligt närgånget tittande på golv.

Hej igen! Det har hänt lite sen sist. I lördags var vi ut på OJ OJ OJ-bar. Det blev lite väl mycket för min del så det resulterade i en rejäl baksmälla med sängliggande på söndagen.  (Men det var gott med Irish Coffe).Tog mig sen till slut ut i solen och åt en sen sushi-lunch på Riskornet på Ringvägen.
 
Idag skulle jag äntligen prova ut mitt ståstöd som jag haft stående i hallen i en månad. Då tålde det inte min vikt när jag skulle stå i 80 grader, så det tippade över och jag fick värsta wiplash-ont i nacken. Och en titt på golvet ur ett lite väl närgånget perspektiv.
Så nu sitter jag här med en ömmande nacke och svär över en tippbräda som inte tål 60 kilo när det ska tåla 150!

Så nu får det bli en tekopp, filt och dagbok resten av kvällen!
Godnatt!

Härliga sommar!

Tja! ÅÅh, vilket väder! Har varit ute för första gången på evigheter...nja inte riktigt kanske...men det känns så. Var till syrrans lägenhet och satt utanför och solade. Sen gick vi till Nytorget och åt glass! After Eight-glass, så jäkla gott! Dom hade laktritsglass oxå, det måste jag pröva nästa gång! HEEELG! Gud såå gött, få se om det blir nån utgång imorrn. Återkommer om resultatet.
PUUUSSS

Hemma

Hej! När man äntligen börjar bli frisk får man hit en sjuk assistent ist. Så det blir kvalitetstid med henne idag! Då kan jag oxå passa på att vara lite lat och hoppa över sjukgymnastiken...nice! Vill ut i den underbara sooolen...men det får vänta! Tänk er...en drink på Snaps i solen vore inte helt fel...lite stanhäng överhuvudtaget vore inte helt fel...får ta sällskap av den bästa tv-serien ever istället. Ni vet, den där med världens mest berömda postnummer...
Hej och kram!

Såå fiin!

Såhär fin är min nya dagbok! Har just varit på Åhlen`s och skaffat den:

Feberfri!

Wohoo! Jag är feberfri!...tror jag i alla fall. Vill bara vara lite mindre förkyld så jag kan gå till Åhlen´s och köpa den snygg-snygga svarta skrivboken med färgade blommor att ha som ny dagbok. Återstår att se vilken färg jag väljer. Hm blå, turkos-blå eller rosa? Varför har man inte ett obegränsat bankkonto så man kan köpa en i varje färg?
Sen måste jag verkligen bestämma mig angående säsongsbiljetterna snart! Det är redan försent med rabatten, men men...
Puss så länge
RSS 2.0