Snygga som bara den!





Kolla här såå jäkla snygga! Åh, varför måste jag ha mina fula cp-fötter! Vill ha, nu!!

Så Snygga!!!

Kolla här vilka grymt snygga väskor jag har hittat!




Vill ha "Hjärt"-väskan, och dom två blå. Hm, får nog ta och vinna på Lotto först, eller gifta mig rikt. För som vanligt finns de finaste väskorna på TopShop och är svindyra.

Drömma kan man alltid...

Tv- inspelning.

God kväll. Är otroligt trött ikväll efter två intensiva dygn med först tv-inspelning och sen tandläkarbesök och däremellan nästan ingen sömn alls. Tv-inspelningen var hur rolig som helst, men får inte avslöja nåt om innehållet förrän serien börjar sändas. Varför gör det alltid så ont när grabbarna lämnar laget? Ibland undrar jag varför jag håller på med hockey överhuvudtaget. Då jag bara förlorar mina favoritspelare år efter år, och den här gången har dom verkligen gått för långt. För mig har det alltid varit viktigast vilka spelare som spelar i DIF, inte att DIF ska spela bra.

                                                                     #39 i mitt hjärta för alltid!

Årets bästa film!

                                                                           

Nu har jag sett årets bästa film! Jag gick dit och trodde att den skulle vara ganska ok. Först skrattade jag i en timme, sen grät jag nästa timme! Men det är väl precis så här det är i ett Sverige som skall hålla sig strikt till lagar och regler, och sen kommer det plötsligt någon som är ung, nydanande och helt utan kommuners och landstingens syn på hur vård ska bedrivas. Jag läste någons person kommentarer om filmen som tyckte det var "hemskt och driva med stackars utvecklingsstörda på det här viset".
Jag tycker tvärtom att det är helt fantastiskt att det äntligen görs en film om utvecklingsstörda och deras liv.
Önskar bara att nån vågade göra fler filmer om handikappade oxå, mig veterligt finns det bara två: "Livet är en schlager", och "Miffo". Han i filmen struntar helt i alla regler,vågar gå sin egen väg och sviker inte sitt löfte till dom han jobbar hos,  även om det kanske kostar honom jobbet.

Så tack Sverrir Gudnason, för att du gjort den viktigaste svenska filmen på flera år!

Fina tröjan!

Här kommer en bild på mig i min fina tröja som jag hade på mig i torsdags:



Fin va??!!

Hur många lingon finns det i världen?

Ska jag gå och se på bio ikväll! Åh, vilken rolig dag jag ska ha! Först semifinal på tv från Karlstad, och sen glada Hudik-gänget! Skulle haft min käre vän D med mig men han kunde inte, så då blir det min assistent och jag, plus lite godis antar jag.
Återkommer om resultatet och för en recension!
By!!!

Underbar kväll

Trevlig helg på er i stugorna! Igår kväll hade jag en sån där underbar hockeykväll igen som man bara har några gånger i livet. Visserligen fick jag utstå både spott och spe (plus en nerslängd mugg med läsk) från AIK-klacken bakom mig, men det förstörde inte min underbara kväll.

Nu har dom 2-0 i matcher, two to go alltså! Härligt! Dessutom kom det en kille bakom mig och sa: - Ursäkta, du vet om att du har ett Djurgårdsmärke där bak, ska du ha det? -Ja, svarade jag glatt och fortsatte heja på Färjestad.

Orkade liksom inte ta diskussionen.

Min assistent sa att en annan kille försökte skrapa bort klistermärket från permon för att han trodde att nån försökte jävlas med mig och satt dit det med flit.

Ja, ja, låt dom hålla på, snart har dom lekt färdigt!

Nä dax att slå sig ner framför tv:n!
                                                 
                                                                                PUSS

Helt sjukt!



Kolla här vilken fin sko jag hittat på nätet! Men som vanligt får jag bara sukta efter dom på bild. Den skulle passa perfekt till mitt nagellack för övrigt. Får lov att skriva igen idag, för förut hände det sjukaste ever. Jag skulle vända och bara åka in från min balkong när min assistent utbrister: - Men gud, varför ligger det en kondom på balkongen! - Va? utbrister jag. Då ligger det, helt ärligt, en vattenfylld kondom under balkongdörren, som nåt slags dörrstopp! Hur i hela friden har det gått till? Till saken hör att jag bor 1 trappa upp! Nån måste ha slängt dit den. Ja, ja, det kan väl bara hända i mitt spökliv.
                                                         Herrå.

Våran Dick e störst i hallen

GOOOD MOORGON! Åh, vad jag längtar tills ikväll! Semi-finaldax! Om det ändå hade vart med Djugår´n oxå! Men det ska ändå bli skitkul! Eftersom jag inte lyckades få biljetter varken lördag el. söndag var det nog rena turen att jag fick ikväll...

Finfint väder ute idag igen och 8 grader varmt, så det blir nog en promenix ute lite senare!!

Nån dag ska jag ta kort på min finfina T-shirt som jag köpte i Karlstad! Tänker inviga den ikväll!
                                                                            
                                                                                PUSS

Kvällschill

Hej igen!
Andra gången idag, lite lätt uttråkad kanske?
Nja, mest otålig faktiskt, vill att det ska bli imorgon NUU!!!

Blev inget bokköp, blev fruktansvärt snål.
Blev besök på McDonalds istället, som förmodligen gick på ungefär samma pris.

Nu är det iaf bara ett dygn kvar! Och föresten, det är inte alla som har förmånen att se syrran på tv varje kväll!
I love BECK!!!

Vilken underbar morgon!

Åh, vilken underbar morgon! Klockan är bara halv 10 och det är redan 7 grader varmt! Det är vår! Underbart! Ska bege mig till Globen snart och gå på sista bokrea-veckan! Hoppas jag hittar nåt kul! Rea på rean gillar vi skarpt.
Ha en underbar dag i solen!

JAAAA!!!




Jaaaa, jag fick biljett till AIK-Färjestad!
 och
Jaaaa, Färjestad vann ikväll!


Precis som jag ville! Åh vad jag längtar till torsdag, då jag äntligen får se honom spela igen!!!






Världens bästa 31:a!!!!

sommarlov

Kan det finnas nån värre sorts dag att vakna upp till än såhär? Jag hatar Luleå Hockey av hela mitt hjärta, så jävla äckligt att deras taktik med att stänga av våra spelare lyckades. Det är väl fan inte meningen när man inte kan hålla em ledning 5 minuter från slutet...Hoppas DIf är nöjda med sitt målvaktsval fortfarande... Hoppas han får NHL-kontrakt nästa år. FAAAN va värdo!!!

Ska hem till syrran idag. Gör vad som helst för att slippa tänka. Vill åka till Paris och sitta på ett café och dricka kaffe i solen. Här regnar det, jävla skit-land.

Nåja, om två månader är det sommar!

Ikväll ska vi bli historiska, DIF!!!

Aldrig förr har ett elitserielag i hockey lyckats vända ett underläge med 0-3 i matcher! Djurgårn har nu reducerat till 3-3. Ikväll avgjörs det, ikväll kan vi bli historiska. Och fy FAAN vad jag ska njuta om vi blir det. Efter alla anmälningar av lagens spelare hit och dit , så vore det en så skön käftsmäll på Luleå om vi lyckas vinna i deras islada. Tro inte att ni skrämmer oss genom att anmäla våra två bästa spelare, Luleå. Sånt fegspel går vi inte på. Det skulle bli deras fördel med en extra hemmamatch, men den fördelen blir det inget av med, då dom inte mäktat med ett endaste mål på två matcher. Jag vet inte om ni nånsin slagit ut oss i ett slutspel, och ni ska då fan inte börja ikväll! Ni må bäva!






Nu krossar vi dom!!!

Yes, dom hänger i ett tag till!

Efter en gårdagskväll där jag fortfarande undrar hur jag överlevde utan hjärtattack, fick vi till slut jubla över en seger i COOP Arena, det är inte ofta. Så idag blev det till att stå i kö i en timme för att få plåt till imorgon. Och matchen ska, hör och häpna, äntligen få gå av stapeln i Globen!!! Ingen kan va lyckligare än jag! Äntligen slipper vi sunk-hovet (och där kanske jag blev avstängd från Hovet på livstid), men det är precis så jag känner.

När vi skulle äta på sushi-resturangen efteråt hände nåt väldigt märkligt. Har precis satt oss till ro och ska börja äta, när soppan som man alltid får som förrätt, glider mot min sida av bordet utan att nån rör den! Både jag och syrran stirrar som två fån på sopptallriken, och jag backar ifall den ska ramla över kanten. När vi sen kommer hem ska vi koka tevatten och när vi ska lyfta av kannan för att hälla upp vattnet, ramlar plattan som den står på, i golvet av sig självt. När vi så slutligen ska hälla upp våran middags-pasta, går handtaget på durkslaget av, så all pasta höll på att flyga i golvet! Neej...jag tror inte på spöken...det är bara en helt vanlig dag i systrarna Ingres liv!

Tzatziki!


Hej igen!
Idag har jag varit ute på tur med permobilen för första gången på evigheter
känns det som.
Riktigt härligt vårvinterväder och solen skiner!
Tog en tur på bokrean där det nu blivit halva reapriset, och
införskaffade mig "Diamanter är för evigt".
Åh, vad länge jag velat ha den!
När vi skulle gå hem stod Samuel Haus som spelade Tzatziki utanför Ringen och rökte, hi, hi..
Han har blivit riktigt snygg!

Snart är det dax...
För den värsta hockeymatchen i år. Förlorar vi är vi utslagna.
Vill inte, vill inte, vill inte!
Time to go...

hemma!

Är nu hemma efter en helt fantastisk dag i Karlstad. Visserligen blev det ingen vinst men en underbar upplevelse som alltid när man åker dit. Köpte en väldans fin tröja oxå som jag hoppas få signad nån gång i framtiden! Men återigen...jag blir så TRÖTT på dessa jävla idioter som bara följer med för att förstöra på hockeyarenorna runtom Sverige! Rökbomb i Luleå läser jag om i mobilen under första perioden! Hur är folk funtade! Kunde knappt koncentrera mig på matchen av rädsla för att det skulle hänt spelarna i Luleå nåt! Och så efterspelet i Karlstad...som tur var missade jag dom hemska scenerna för att vi gick ut från arenan så tidigt. Skäms den som gjorde det!
Ok att det är tuffa tag på isen under slutspelet - men låt det stanna där! Det är sport vi håller på med, inte krig!
Så, nu har jag avreagerat mig lite och kan koncentrera mig på min fina söndagsmiddag som väntar på mig ute i köket.

Nu drar jag!

WIII!!!! Om en timme drar jag till Karlstad för att se Färjestad-Brynäs i kvartsfinal!! Det ska bli superkul! Hoppas du är frisk bara. Jag mår iaf mycket bättre idag, fattas bara! Och naturligtvis ska jag hålla alla tummar och tår för DIF i Luleå oxå. Önskar jag kunde dela på mig, men det går ju inte! Nä, dax att sätta lite fart här..

So long!!

Anna!

Lyssna här vad jag hittade på youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=qrIBZFTJix0

Den finns inte med på hennes samlingsskiva men nu plötsligt hittade jag den! Har nog inte hört den på 25 år iaf.

Det var lätt att bli 11 igen!

Och nej, jag har inget bättre för mig en fredagskväll...

Karlstad!!

Hej! Efter en inte alltför rolig morgon har jag insett att det inte ens är ett dygn kvar till jag drar iväg till Karlstad! Wiii! Mådde inte så värst bra i morse och det är det visst fler som inte gör just nu. Min favvis t.ex. Himla typiskt att bli sjuk just nu. Förhoppningsvis är det övergående tills imorgon. Har varit och inhandlat diverse färdkost, så nu är det bara att invänta avfärd.
Så jag ska väl bida min tid och fördriva den med "Let´s Dance" ikväll eller nåt.
See ya!!

Slutspel!!

Äntligen är det dax! Det som man längtar efter hela säsongen och som förhoppningsvis pågår länge, länge...slutspelet. Vi har ju redan spelat en match som inte gick så bra, men nu jäv..köör vi hårt på Hovet ikväll. Fick bara lov att klämma in ett möte på LaVita först.
 Efter många om och men kommer jag oxå iväg till Karlstad på Lördag och det ska bli såå sköönt, både himla kul med match där och komma ifrån Stockholm ett tag, som visar upp sig från sin sämsta sida idag...regn, rusk o snö...BLÄÄÄ!!
Men nu skiter jag i det, för nu KÖÖÖR vi, Djurgår´n!!!

Fettisdag!

Jahapp! Idag är det visst fettisdag, fast inte har jag fått mig nån semla inte! Har haft mycket viktigare saker för mig! Jag ska till Karlstad på lördag! Jippi! Efter mycket tjat och gnat på kommunen, då det var "ett stort undantag" att få en resa utan tillstånd. Jamen skit på er, andra kan beställa en resa till amerika i natt om dom vill, och ingen jävla LSS-pamp sitter på sin höga stol och bromsar! Tji fick dom!
Nu får jag gå på 3 slutspelsmatcher på 5 dar, och dessutom med inslag av världens bästa! ÅÅh, Vad jag e lycklig, och ååh vad jag längtar!!

Fast först ska vi ro i land den första kvarten i Luleå med DIF, och det är såå nervöst att sitta hemma framför tv:n..fast jag fick som tur är sällskap! Härligt!!

Full Fart Framåt!!

SKOOR!

                                                  


Här är Anettes snygga skor som hon köpte igår! Lite lätt avis är jag allt, speciellt på dom rosa skorna till vänster, dom ville jag ha! Men här sitter man i sina gamla fula kängor som vanligt, för att jag aldrig får på mig nåt annat...BUUU, jag hatar mina cp-fötter ibland! Och min mobilkamera gör inte alls skorna rättvisa heller. Snygga är dom i alla fall! Herrå!

Shopping på Outleten!

Hej! Idag har vi varit på Outlet i Barkarby och syrran köpte 3 (!) par skor! Jag ska försöka få bilder på dom sen så ni ser hur snygga dom är. Själv köpte jag en svart, snygg skjorta som jag ska ha till min nya tischa från Gina Tricot. Så jävla snygg som jag köpte för mitt presentkort från assistentbolaget! Här kommer en av de bästa rockballaderna i historien:

http://www.youtube.com/watch?v=GHSfaEHgUPE

R.I.P Gary Moore

Min Låtsasfru!

http://www.youtube.com/watch?v=NM_zO2CM5L0

Fick bara lov! Har letat ihjäl mig efter denna låt och äntligen hittade jag den på youtube!
Var för övrigt på världens roligaste film igår. Om en plasikkirurg som tar hjälp av sin kollega för att försöka bli ihop med den han egenligen är kär i! Hur många förvecklingar som helst, och hur rolig som helst! Rekommenderas varmt! Kan ju aldrig bli fel med Jenifer Aniston i huvudrollen heller.

Så kila iväg till närmaste biograf om ni känner för att skratta i två timmar! Hejdå
RSS 2.0