Herregud!


Började dan med att nästan få en hjärtattack! Min dator gick inte att starta imorse. Min alldeles splitternya, mastodont, bäst-dator! Datorn gick igång men skärmen var svart. Men som tur, tur var, var det bara sladden till skärmen som åkt ur.. Så nu tänker jag lugna ner mig med en låt från en av sveriges bästa filmer:

http://www.youtube.com/watch?v=wG49etyGGu4

Den är helt underbar både låten och filmen!

ljuv musik

Fick bara en sån lust att bjuda på en gamma favorit från gymnasietiden:

http://www.youtube.com/watch?v=w1o_tS3rslc

Den är så vacker och jag älskade den här LP:n då! Ja, tänk att det nog var den sista skiva jag skaffade på LP.

Annars då, jo, jag går här och tänker på Nisse. Våran älskade Nisse Ekman som kämpar så hårt och som var och hälsade på oss igår på matchen. Och så klart fick han en stående ovation och några nya sånger sjungna för sig. Inte ett öga var torrt. Gud, vilken fighter du är, Nisse!
Det var svårt att koncentrera sig på matchen, faktiskt. Men jag fick ett fint kort taget på autografskrivningen efteråt i alla fall.

Det finns bara en Nisse Ekman!

Trackslistan!

ÖÖÖh, undrar alla som är födda efter 90, är hon inte riktigt klok? JJOOO, det är jag. Jag är en av dom som tillhörde det Trackslyssnande folket på 80-talet, följde nitiskt varje lista från första programmet september -84 till sådär nångång -91. Ända tills man plötsligt en dag gick i gymnasiet och det blev lite töntigt att både läsa världens bästa musiktidning (OKEJ) och lyssna på Kaj Kindvalls ljuva stämma varje lördag. Och NU förstår ni, gott folk. Igår kväll hittade jag en sida där man kan föra över alla Trackslistor till Spotify! Jag blev helt lyrisk. Det är såå underbart! Jag har aldrig älskat Spotify såhär mycket!
Här har jag gått och sörjt att listan lades ner efter 22 år, och nu kan jag lyssna, hur många gånger som helst!
Märks det att mitt fredagsmys har börjat? (Redan på torsda´n)...

Godingar!

Jahapp! Dessa godingar blev det på bokrean: "Finns inte på kartan" med Carin Hjulström och "Dyngkåt och hur helig som helst" av Mia Skäringer. Ville ha ungefär 10 till, men det har man ju inte råd med, ens på rea, så det får duga så länge! Så nu vet ni det!

BOKREA!!!

Egentligen borde jag vara hur glad som helst! Bokrean börjar nämligen idag! Och det finns ingenting som jag älskar så mycket....men...det är  - 10 grader kallt idag och nu är jag så innerligt jävla trött på denna helveteskyla. Man kan ju fan inte göra nånting! Men det blir väl till att antingen nätshoppa (Det blir ju billigare så), eller vänta till det blir halva reapriset, då kanske förhoppningsvis temperaturen krypit ner till, säg sisådär -7, kanske?

I vilket fall, så skall jag införskaffa Karin Hjulströms första bok, Anna Janssons "När givaren är död" och Micke Nyqvists självbiografi "När barnet lagt sig". Det ska bli sååå kuuul!

Äntligen ny dator!!

Jippi! Äntligen har jag skaffat mig en ny dator! Efter sju år och åtta bedrövelser, neejdå, men det känns ju så när man förlorat alla sina kort och filmer! Det är så fruktansvärt tragskt! Men nu har jag i alla fall världens största dator, som en mindre tv faktiskt, och snygg är den oxå! Är annars fortfarande lite sjuk men orkar inte bry mig om det längre. Har ätit världens godaste kräftrisotto till lunch med, så det så!
PUSS!!!!

Hemma igen!


HEJ IGEN!

Nu är jag hemma igen efter 4 fantastiskt härliga dagar på Gran Kanaria! Som har innehållit poolhäng vid t.ex. den här fantastiska poolen som ni ser nedanför:
Den slutade precis vid havet!
Och Happy Hour-barhäng:



Med Syrran!!

Och solning även en blåsig dag!

Det har varit så härligt med revbensspjäll, glass, kaktusar, marknaden, och naturligtvis ett inköp av nagellack! Som om jag behöver ett till...ÅÅH, vill tillbaka NUUU!!!!

RSS 2.0