Snyggingar

Bara för att jag kände för det!!
 

Ricky Van Shelton

Han har gjort det igen..Ricky Van Shelton. Vem är han egentligen, countrysångaren som dök upp i Baywatch för sisådär en 20 år sen och fullständigt golvade mig med en sång om att prata med gud.
..nu har han gjort det igen...
När jag har en av min rastlösaste kvällar på länge, då jag inte vet om jag vill spela piano, gå ut och gå, eller skriva dagbok om det hemska mötet vi hade idag, dyker han upp från ingenstans, och baske mig om jag inte måste köpa en skiva med honom. Vilka texter. Vad hade musiken varit utan det amerikanska språket, säger jag bara. 
Jag har gjort mig osams med mitt assistansbolag...bra gjort, Maria. Men då dom fan inte fattar, att jag ORKAR inget mer nu, så vad gör man?? Jag är dödstrött på att ha assintron klockan 22 på kvällarna, bara för att det är så mycket sjukt hos mig hela tiden. Vad är det dom inte fattar med att jag tycker det är orättvist att vi aldrig får säga att vi "jobbar" på obekväm arbetstid trots att vi inte vill och inte får betalt för det. Vilka andra arbetsledare jobbar gratis? Bara för att vi är "kunder" så jobbar vi inte, eller?? Är så jävla trött på att vara handikappad just nu. Iaf trött på att ha assistans...
ibland önskar jag att jag också vore en sån som "Talking to god".

Så mycket bättre..

Det finns få tvprogram i den här världen som jag har längtat så mycket efter, som jag har gjort efter Så mycket bättre den här säsongen. Inte sedan "Varuhuset"s dagar, har jag väntat och längtat så intensivt efter att hösten ska komma med världens bästa tvprogram. Men det kanske har sina skäl.  Och det skälet stavas Ola Salo. Min kompis beskrev det så bra i sin blogg. Musiken kan betyda så oerhört mycket för en människa, om man känner sig ensam. Hennes favoritlåt är: Tell me the night is over. Hon längtar, precis som Ola sjunger, efter att natten ska ta slut för att hon inte vill vara ensam mer. 
Jag låg själv vaken halva natten efter skräckfilmen jag såg igår. Jag hatar ju också nätter. Varför jag tror att jag började älska The Ark, var för deras öppna sätt på scen, dom fick alltid publiken att känna sig så delaktig. Jag minns när Ola sa på den sista spelningen på Grönan.
-: "Låt ingen trycka ner dig, du duger precis som du är, vad nån annan än säger"! Det är precis sånt man behöver höra, när man ständigt får höra runt omkring sig att man är fel, har fel handikapp, inte tillhör rätt LSS-grupp. Och sen dessa otroliga texter. Jag gick på deras sista konsert två veckor efter att en av mina bästa kompisar dött. Och Arkarna spelar: One of us gotta die young. Jag höll på att gråta ihjäl mig. Igår grät jag redan vid programmets början. och det var inget litet fuktigt i ögat, det var stora krokodiltårar från början till slut. Jag tror att The Ark kom i precis rätt tid. Dom sjöng rakt och ärligt om allt svårt i livet, precis som Nordman vid samma tidpunkt. Jag tror musiksverige behövde det då, mitt i all techno och pojkbandspop på 90-talet. Det var en av killarna som sjöng min favvolåt igår också, men hade döpt om den till: "En av oss kommer dö ung". Jag kände hur mycket jag har saknat The Ark igår, deras ärlighet och öppenhet. Ola satt med tårar i ögonen när en av deltagarna sjöng "Callet you, comet i". Den hade betytt så mycket och dom hade lirat den på varenda spelning sa han. Ja, det underbara ledmotivet från "Klassfesten". Jag log i smyg när jag tänkte på att hela bandet satt framför mig i biosalongen vid förhandsvisningen då jag följde med min syrra den där gången för 12 år sen, när hon gjorde långfilmsdebut.

Whitesnake

Underbart sätt att börja dagen på
Undrar när jag ska få börja bestämma själv vad jag vill med mitt liv. Läkarbesök jag inte vill göra, möten jag inte vill ha...Förra veckan var underbar. Inspelning på en informationsfilm för LSS-personal. På ett disco ena dan, utanför två kvällar seenare. Som jag har saknat statisttiden! Ända sen "Nya Tider"-tiden!! Bästa Rebecca och Kim! Rebecca som spelar mot Tom Cruise nu liksom!!

Spöregn

Det spöregnar ute och jag förgyller dagen med en gammal favorit från Elton John, Den påminner mig alltid om när vi var med i Barbie Junior Cup i Strömsholm och Annica Käck vann med Ulrika Hellmos lilla Ellen. Åh, vilken underbar ponny hon var♥♥♥. 
Dom spelade denna låt i Ring så spelar vi på vägen dit i bussen på morgonen...hur kan jag ens komma ihåg en sån sak? Det var dagen efter det första sommarpartyt dom hade på parken i Vansbro, som avslutningsfest och början på sommarlovet. Lycka och sorg på samma dygn, kan man man väl säga...Ljuvliga ungdom.

Bon Jovi

Smekande toner inleder min morgon. Igår sattes jag då på prov gällande datorn. Den var trasig från klockan sex till jag la mig. Hoppas den funkar när jag går upp. Hemtjänsten ringde och undrade varför dom inte fick kontakt med mig. Jävla Com Hem. Funderar på att ha telefonen genom Telia ändå. Och lite från gårdagen...
RSS 2.0