Nytt försök

Har varit i Ä-bo länge och det har inte gått att blogga från mobilen. Ominstallering och försök igen nu då.

Hemma!

Så härligt att vakna upp på Nyåkern!! Startar dagen med "Smoke on the Water"

Mmmm

Från världens bästa trummis till världens bästa band:

Världens bästa trummis!

Titta vem som gör mig sällskap på vägen hem!!'

Jullov!

Är på väg hem. Snygga hörlurar man har fått låna över jul!

Shopping

Resultatet av min och Rebeckas shoppingrunda:

Låtsas...

... för en stund att jag är tonåring...och sätter ett bildcollage på John Norum som bakgrundsbild på min dator. Jag menar..ingen får ju ändå reda på det...eeeh, visst ja, detta är en allmän blogg.....äsch då! Herregud, så snygg han var på den tiden!!! Längtar tillbaks till torsdagen...
Annars har den här dan bestått av att försöka få ordning på mig själv, vilket inte gick så bra, så det blev ingen inhandling av julklappar idag heller..
By the way, här kommer en bild till:

A-ha

Den här avslutar jag min dag med:

Världens bästa rockballad

Otroligt att jag kunnat ha en blogg så länge utan att sätta in världens bästa inspelade rockballad!  Älskar er Scorpions!!! Och fy skäms på er som väljer att åka till Sandviken när ni besöker Sverige för första gången på 10 år. Det är faktiskt Stockholm man kommer till när man är världens stösta hårdrocksband!

P4 Rock

Hej. Sköna söndag, tänkte starta den med P4 ROCK, tänk det finns så många bra radiokanaler nu för tiden. Förr fick man minsann hålla sig till sina 45 minuter Rockbox på lördagskvällarna. Numer är musik tillgängligt varsomhelst, närsomhelst. Skönt att tiderna förändras.

Skid Row

Kan tydligen inte sluta blogga idag. Tänk när jag och Henrik var på dom här i Fryshuset för så många år sen:

Och det var ju naturligtvis Skid Row vi var på, har inte haft den äran att få se Metallica live ännu!

I'm a rocker

Lita av det här har jag lyssnat på det senaste.

Europe!

Ok, ni har gjort det igen - fått mig att förstå vad som är meningen med livet och varför jag blev pudelrockens fan nr 1. Europe, ni är magiska! Det finns inga ord, det går inte att jämföra er med nånting annat i hela världen.Det var ett fantastiskt 30-årsjubileum och det var en ynnest att få dela det med er! "Ni som är här är verkligen våra fans va? Jag menar det är ju så mycket man ska fixa nuförtiden: barnvakt, hundvakt, och kattvakt" inledde Joey då det bara kom 2777 personer på konserten. Nästa klassiska kommentar var " Nu sitter vi i erat vardagsrum" och så spelade dom "Drink and a smile" och "Open Your Heart" akustiskt. Inte ett öga var torrt. Och Ian använde sin pall som trumset. Roligaste kommentaren annars var när Joey sa: "Den här killen tror att "Cherokee" ligger på "Bag of Bones". Ok...". Är han född igår eller, tänkte jag då.

Det fanns bara en sak att klaga på förresten, vart var "Cherokee" och "Ninja"?

Radiojulkalendern

Lite av det här har jag lyssnat på på det senaste:

Hinna-med-massor-dag

Ska jag hinna med idag. Hoppas den blir bättre än igår då hissen var trasig när jag skulle ut och leta efter Tom Cruise på stan. Fast äsch då, han var på Hötorget och jag var i Liljeholmen, så det blev inget...Såg bästa Carin Hagås där!

En shopoholic

Denna får bli min jullektyr, tillsammans med några deckare:

Lugn dag.

Idag hoppas jag på en lugnare dag än igår då det började med att två assistenter kom på morgonen, jag hade världens jobbigaste träning och min kvällsaktivitet blev försenad. Men fick iaf träffa bästa E. Och sötaste Saga! Idag är det bara 2 dagar kvar. Förr i tiden åkte man på luciarocken i Nås, i år ska jag fira lucia med världens bästa rockband!

Lugn dag idag?

Börjar dagen med den här och hoppas att denna dag blir lite lugnare.Tänk att man måste kämpa ihjäl sig för att få det som man behöver. Men så skönt att man har massor av kompisar bakom sig. Önskar bara att kommunens pappersarbete kunde fungera annorlunda, så man slapp att hela tiden försvara sitt handikapp med näbbar och klor.

Julkalendern

Burr!

Måste man gå upp en sån här dag!

HEJ!

En av mina absoluta favorit-jullåtar! Vill hitta min gula julcd.

SHC

1 december, ett magiskt datum! Dans sista dag här så jag funderar på Stockholm Horse Show idag för oss! Snart börjar julkalendern också, 8:15,

RSS 2.0