Loppis i stan

God Söndagsmorgon! Igår stod jag och A och sålde grejor på loppisen i Botkyrka hela dan. Men fick verkligen inte in så mycket som vi ville. Men inget ont som inte har nåt gott med sig. Jag fyndade "Desperate Housewifes" säsong 1 och "Dark Water" istället, så jag är såå lycklig!

Idag tar vi nästa loppis på Hötorget och sen ska vi äta på Papa&Razzi på Kungsholmen!

Trevlig Söndag!

Jag saknar oss

Idag försökte jag lära mig ett redigeringsprogram på Ipod i skolan. Det slutade med att jag fick hämta hem ett fotoredigeringsprogram på Iphonen istället, för Ipaden är ärligt talat inte särskilt handikappsvänlig. Inte engreppsvänlig iaf.

Det regnar småspik ute och jag tyckte den här kunde passa bra.




Jag saknar dig.

Skräckfilmsnatt

Godkväll! Fick just ett inte alltför roligt besked från min älskade hockeyvärld. Min bästaste "lillebror" ska inte spela i DIF nästa säsong. Vilket bara gör mig än mer övertygad om att jag borde sluta med hockeyn nu. Man blir bara besviken hela tiden. Igår lämnade en annan spelare också...buu.

Idag har jag äntligen sett "Black Swan" i alla fall. Var ju alldeles  för trött igår. Och nu fortsätter skräcknatten med "Scream 3" och "Panic Room"!! MOOHAHA!

Helg

Jahapp, så gjorde dom det då, efter 12 år! Grattis Brynäs, och Daniel Widing såklart!
SM-GULD!!

Nu blir det pizzamys framför "Black Swan" eller "Let´s Dance"!!
Puss!!

Nostalgi



Blev plötsligt alldeles väldigt nostalgisk!!

Hej snöstormen!

Jo ni hörde rätt! Det är snöstorm i Stockholm! Den 14 april, liksom! Gud vad jag blir trött på det här landet ibland!! Tur att det är SM-final idag så man har nåt att roa sig med när man inte kan gå ut. Dessutom hörde jag ett underbart rykte när jag läste tidningen...Linkan förhandlar med DIF!!! Me like very much!! Och Henrik "Hank The Tank" Eriksson är redan klar!!!

Ha det bra i snöstormen!!

Adele



Äntligen har jag lärt mig!!!

999



Dom har gjort det igen....och jag bara ÄLSKAR dom!!!

Glad Påsk!!!

Hoppas alla har en bra påsk därute. Finns inget som jag hatar som att fira högtider ensam för att man inte har nån kille. Fick dessutom göra det med en person jag inte alls ville...nåja, vad är en bal på slottet....inget blir som man tänkt sig...
...så då passade jag på att se Titanic igen istället, utan 3D! Inte alls lika häftigt som i onsdags men det är ju ändå samma film.

Och så har jag börjat läsa "Elsas Mode" också, sååå himla bra!!! ÅÅh, varför bor inte jag också i New York???

"Are you ready to go back to Titanic"?

Ikväll skall jag se världens bästa film - i 3D! Ja, den är faktiskt bättre än Dirty Dancing:



Jag ryser av bara bilden...

"Are you ready to go back to Titanic?"

Härliga Söndag!

Igår eller om det var i förrgår var jag på Odd Molly på Outleten i Barkarby och köpte ett fint lila linne med några orangea blommor på - sååå fint! Ska försöka få en bild på det här sen! Blev såå glad att jag också lyckades hitta ett Odd Molly-plagg!!

Annars är det här en av de sorgligaste dagarna i mitt liv. Vi åkte ner i allsvenskan, så JÄVLA värdo. Hoppas vi får behålla nån spelare iaf...
RSS 2.0