HEEEEM !!!

Äntligen får jag åka hem!! Hem till Anette först, sen Leksand imorrn och Äppelbo på Lördag! Och jag får åka i min fantastiska buss, där jag får bestämma helt själv vart jag vill stanna! ÅÅH såå underbart! Frihet, semester!!! Och sen...

Blir det Peace and Love!!! ÅÅÅH vad jag längtar!!! Borlänge here i come!!
 Over and out...

Ses om två veckor, stockholm...

Snaaart!!!!

Snart , snart, snaaart får jag höra den här underbara låten på Peace and Love hoppas jag:
ÅÅÅh vad jag längtar!!! Igår var jag dessutom riktigt duktig! Stod och tittade på ett jättelångt hemskt kohorn inne på Texas Longhorn i Hammarby Söstad!!! Fast jag stod utanför men det är ändå inte illa gjort för att vara mig!! Har även haft en liten sötnos vid namn Sune på besök idag. Hur go som helst förutom att han trodde att han fick kissa på min vardagsrumsmatta...fyyy.
Nu har jag semester!! SKÅL!!!

Leka med elden

Här är den!!! Den har aldrig funnits på YouTube förut!!
Per Gessle, du är guds gåva till mänskligheten!! Det här är Sveriges bästa låttext:

Och den här...


Hm, undrar vad jag gör för fel när jag inte klarar av att sätta två videos på samma inlägg?? Idag har jag gjort världens fynd på Åhlens`!! Det var superduperrea på¨Beverley Hills 90210" så jag fick tredje säsongen för bara 49 kr. Den som väntar på nåt nått gott...Väntar alltid för länge, jag vet, men det var faktiskt värt det...frossa, frossa FROSSA!!!

Milk and toast and honey


ÅÅÅH vad jag längtar efter att höra den här i Borlänge!

Härlig dag med syrran



Såhär fint var det i Hammarby Sjöstad när vi var där nu på kvällen! Annars har dagen bestått av mys på Fridhemsplan där vi fick så läckra våfflor, och så ett till besök på ett nytt Myrorna där jag hittade en bok till. Har köpt flera på bara några dar nu. Och snaart, snart får jag läsa "Pythians anvisningar" som E.s mamma köpt till henne. Det är den tredje och sista delen i trilogin om Victoria Bergman, och, jag är ledsen Stieg Larsson, men nu har du mött din överman i skrivna deckare. "Kråkflickan" och "Hungerelden" är det bästa jag läst nånsin!! Vill bara läsa bok nummer 3 Nu; Nu Nu!!!

Annars har mina första semesterdagar bestått av genomgång av mina gamla videoband! ÅÅH vad kul det är att se "Vita Lögner" "Rederiet" och "Nya Tider"!!! Speciellt när man får se sig själv ibland, hur tordes jag det egentligen?? Det kan man verkligen undra. PUSS på er!!!

Kvällsro

Så himla trött jag blev nu på kvällningen.
Idag har det varit en riktig slödag. Framåt två på eftermiddagen kom vi på att vi skulle åka till Skärholmen för lite shopping.
Lite shopping, det blev ganska mycket. Som alltid när vi hamnar på Myrorna och ÖB.

Det var tag 3 betala 2 på böcker där, så nu har jag tredje boken i serien om Hammarby, plus boken om diskoteksbranden i Göteborg, och en Anna Jansson.
Så nu ska jag sätta mig med en god kopp av mitt nyinhandlade te, och läsa lite mer om "Kråkflickan", eller rättare sagt bok nummer två, "Hungerelden".

Ha en härlig fortsättning på helgen♥!!

Mitt livs lyckligaste ögonblick!!



32 215 personer sjöng denna fantastiska låt på Stockholms Stadion -04!  Om bara några veckor får jag se Per Gessle på en scen igen, då tillsammans med Marie i Roxette. Hoppas kunna njuta av den  konserten till fullo, då förra gången -92 lite "förstördes" av att det var första gången jag såg Per live, och jag bara stod där och önskade att resten av Gyllene Tider skulle vart med.

Men den som väntar på nåt gott...

Den här kvällen var och förblir den bästa i mitt liv.

Min nya, fina dubbelring


Fiiin♥

ÅÅÅH vilken underbar helg!!!

Här kommer lite bilder från den underbara veckan som gick:


Alltså, Europe...det finns inga ord. Igen. Fick mig att känna mig som en 13-åring igen gjorde han också, Joey, då han gick fram till scenkanten och tackade oss för att vi var där. Fast...jag saknar allt pudellockarna på dom, allihop. Lite picks här då!! Fjärilshuset var jättemysigt också!

Noice o Europe!!!



Snart, snart , snart får jag höra världens bästa rockballad live igen!!!
Inte trodde jag det, mindre än 1 år senare...
Dax att göra sig redo för lite "Romans för timmen".
RSS 2.0