Jag vill ha en hund!

Gokväll! Nu när det har varit så mycket sorg den här hösten så skulle jag verkligen vilja ha en hund! Nån att gosa ner sig i sängen med på kvällarna så man slipper känna sig så ensam! På förhösten hade vi gårdsfest här på framsidan, då hade min granne med sig sin otroligt söta lilla hund, kolla här:
SÅÅÅ otroligit söööt. Jag hade den i mitt knä ett tag, fast den ville därifrån ganska fort, tyvärr.
Det är tur man får låna lite djur ibland, annars skulle det vara väldigt tråkigt.
Puss på er

Yes, då var det äntligen helg igen.

Skönt att det äntligen är helg igen, och den inleddes i vanlig ordning med Idol! Men jag blir ju så ledsen! Linni åkte ut!!! FYYY, jag ville ju nästan att hon skulle vinna! Vet inte riktigt vad den här helgen bjuder på annars, syrran är här oc h vi ska ta en södersväng snart, och hämta paket som jag fått på posten. Annars blr det Modo-DIF på tv ikväll, åååhh vad jag vill vara i Ö-vik!!

Trevlig helg på er!!

Kul överraskning på stan

Idag när jag åkte till Ringen för att hämta ut ett paket
och handla, såg jag Hanna Ahlström från "Vita Lögner" när jag var på väg
ur bussen.
Sen när jag var på väg hem mötte jag min teaterregissör utanför Ringen
och när jag sen satt i bussen kom min tremännings son gående utanför på vägen.
Inte ofta man ser 2 personer man känner
på 10 minuter i Stockholm!!

Kul, Kul!

Ikväll blir det Djurgården - HV på tv för min del.

Trevlig kväll!

Udda biobesök

God Onsdags-morgon! Kom på att jag glömt berätta om mitt biobesök. Man måste ju alltid åka ganska tidigt för att lösa ut biljettern när man sitter i rullstol. Så jag satte mig i salongen redan fem över sex. Det konstiga var att det aldrig kom nån annan, och jag tänkte förskräckt - ska vi bli själva? Men så kom det några par...ööh...ok, alla var över 70. Hade vi gått in på fel salong? Men sen förstod jag. ALLA där inne (utom jag), gick dit för att se Sven-Bertil Taube, jag var den enda som gick dit för att se min lilla "Anna", Rebecca Ferguson, som inte är så liten längre. Filmen var väl sådär, eftersom den handlade om en pensionär, men det var underbart att se henne igen i alla fall, även om man tydligen gick på bio med PRO-föreningen!

Världens bästa låt!

http://www.youtube.com/embed/soDZBW-1P04

Det här kan vara världens bästa låt - saknar dig♥

We Rule


http://www.youtube.com/embed/5wuO1RxUSOc


En gammal goding från  sent 80-tal, inte min stil egentligen, men det var såhär musiken blev på 90-talet, för att att aldrig mer bli som den varit!

Bio!!

ÅÅh, vad jag känner att det här kommer bli en bra dag! Ska utmana mig själv och försöka gå på bio ikväll, få se hur det går. Bara jag får se min älskade Rebecca på en bioduk igen så ska det nog gå bra! ÅÅh, vad jag har saknat att se henne agera♥!! Det var ju inte igår vi spelade in "Nya Tider"...
"En enkel till Antibe" nästa!

Helg!

Kom inte på nån bättre rubrik. Herregud vad det händer mycket otäcka saker här i världen. Ta vara på varandra där ute i höstmörkret! Idag har jag varit fruktansvärt lat bara och sett på "Grabben i graven bredvid" för typ 10.e gången, och sen blev det hockey för hela slanten. Gick inget vidare dock...
Imorgon ska jag lyxa till det med bio...så länge sen! I alla fall med mina mått mätt.
Ha en härlig Lördagskväll!!

Höstrusk!

Gokväll i höstrusket!  Fy, idag vill man verkligen bara krypa in under eb filt och gömma sig framför tv:n, eller som i mitt fall, framför datorn...AIK - Växjä lockade visst inte så mycket som jag trodde det skulle göra. Det spöregnar verkligen ute. Sitter och funderar på om jag ska ge upp skolan trots allt? Känns sådär...lite B faktiskt. Tur att underbara spotify finns och lyser upp min kväll!!

"Wherever I lay my hat, thats my home"

GODNATT

Åh, vad kul det var!!!

Hej! Åh, vad roligt vi hade i går kväll!! Tack Taxi Kurir för en riktig helkväll! Vi försökte oss på att vinna en bil också, men det gick inte så bra. Och smarta jag klev rakt upp på kareoke-scenen utan att tänka mig för...hmmm..fick åka därifrån på en gång. Ville ju bara se ordentligt! Snygga kort tog vi oxå.

Bästa Eric Saade!!

Ladies Night

Är på väg på Ladies Night i Globen!!! WIIII!!!!

Morgonstund har guld i mun

Oj, nästan en hel vecka sen. Men jag har varit överhopad av en massa tråkiga måste göra-möten på diverse sjukhus och hjälpmedelcentraler och dylikt. Sen har jag äntligen gått tillbaka till skolan igen också!! Kul, kul, jag har faktiskt saknat dom. Och igår lyckades jag också knipa åt mig en biljett till DIF-LHC!!! ÅH, vad kul det var att se R. spela igen efter 2 år! Träffade hans söta mamma gjorde jag också.

Nu sitter jag ensam och väntar på min vikarie som ska komma halv 10. Faktiskt ganska skönt, soft musik, bloggen och jag...

Ha en bra dag.

Erika

http://www.youtube.com/embed/iXtjznuAArM
Gamla goda 80-tals klassiker, jag hade nästan glömt bort att hon existerade!!!

God Lördagsmorgon!!

Det har jag i alla fall! Jag hade så JÄVLA kul igår (man får faktiskt svära i bloggar ibland). Det går inte ens att beskriva hur underbart det var att få spela hockey på världens bästa ställe igen, bara det var värt priset! Slippa Hovet för en match...Och vilka gäng som spelade sen...Jag kunde inte låta bli att bli lite nostalgisk...tänk om ändå Luc Robitalle hade spelat i Los Angeles Kings fortfarande...Eller förresten? Han kanske spelade i Pittsburgh Penguins? Minns inte längre, skäms på mig. Och så New York Rangers...med Henke!! ÅÅH, jag vill dit ikväll igen!!

NHL-Premiär!!!

Wiiii!! Vilken otrolig tur jag har nuförtiden!! Först var jag och hämtade mina musikalbiljetter på Oscars igår, och då kunde man inte använda presentkortet på ticnet där. Och eftersom det går ut den sista oktober var jag ju tvungen att hitta nåt annat att gå på. Så jag tog en vild chansning och ringde till Globen. Och jo, dom hade biljetter kvar till NHL-premiären ikväll. Då blev det plötsligt inte så svårt att göra av med ett presentkort på 500!!!

Jag är bara sååå lycklig!! Jag ska hem till mitt älskade Globen ikväll!!! Och få se Henke Lundkvist i mål dessutom, det var inte igår. Virrpanna av hög klass är jag också då jag totalt missade hockeyn igår, fast det var torsdag och allt. Och Robin gjorde mål. Och Stefan stod i mål i Timrå dessutom. I´m sorry guys!! Snacka om att vara totalt insnöad på mina underbara Spotifylistor!! Men det kanske bara är mänskligt att jag också kan glömma hockeyn nån gång...

ÅÅÅHHH, vad jag längtar till ikväll!!!

Ha en härlig helg!!

Yes!!

Nu drar jag för att hämta biljetter till världens mest efterlängtade musikal...

"Now I have the time of my life"....

Undrar om jag nånsin längtat så mycket efter nåt i mitt liv???

Ha en skön torsdag, mina vänner!!!

Magnus Uggla

Så många minnen...

http://www.youtube.com/embed/mmRzSVy8BrU

...för så länge sen

Dirty Dancing!!!

JAAAA!!! Bästa mig som har fått tag på biljetter till världens bästa musikal! Jag som hade suttit och hoppats att dom kanske kunde sätta upp den utomlands nånstans så man kunde åka och se den, och så sätter dom upp den HÄR, på Chinateatern!!! Dirty Dancing, världens bästa film, ska  

           ska äntligen bli musikal!!!
 Ingen kan vara lyckligare än jag just nu!!!!

RSS 2.0