Michael Jackson

Denna låt rör mig till tårar denna morgon. Varför kan inte folk lyssna på vad jag vill utan bara hålla sig till reglerna? Det är väl ändå jag som ska få bestämma? Så jävla orättvist! !!

Aerosmith

Åh, vad jag vill se dom här i sommar på Tele 2!!

Dagens nostalgitripp

...och snart får jag se dom live..

Glad Påsk

Så underbar start på dagen!

Kiss

Börjar dagen med lite "Heaven's on fire" och "Thunderstruck"!! Glad Påsk alla!!

Glad Påsk!!

Underbart sätt att starta dagen på!! Lite "Grey's" och påskgodis på det! Glad påsk!!

Det enda jag vill, är att få vara med min Djurgårdsfamilj ikväll.

För 24 år sen tvingades jag flytta till Stockholm för att det var för dyrt att bygga om vårat gymnasium hemma för bara en handikappad. Så jag flyttade hit, ensam, övergiven och livrädd för stora, farliga Stockholm. Men så hände nåt. Min kompis frågade mig om jag ville följa med till Södertälje på hockey. Det var det bästa som nånsin kunde hänt mig. Inte ssk-matchen såklart, men att jag bestämde mig för att följa med på en match till en vecka senare. Hemma i Globen. Djurgår´n blev min religion och Globen blev min kyrka. Dit jag gick när inget annat i livet fungerade. När jag retades för att jag inte hittade själv till skolan ens efter ett halvår, när jag inte vågade åka själv i centrum för att jag tappade bort mig hela tiden. När jag fick usla betyg för att det var viktigare att lära sig att klara sig själv på elevhemmet än klara av skolan. Hela tiden fanns ni där, underbara hockeylag. Även sen, när jag blev äldre, och fick veta att jag hade fel handikapp för att få jobba, och även fel handikapp för att få daglig verksamhet. Så min "dagliga verksamhet" blev att gå och se era träningar, min medicin var att vinna SM.guld med er.
Jag hade kunnat följa med er ner i division sex. Jag hade kunnat hugga av mig min enda fungerande högra arm för att ta er upp till elitserien igen ikväll.
Men så hände nåt...Plötsligt skulle vi flytta på oss till Hovet, bara för att alla andra tycker det blir bättre stämmning där. Och vi fyller ju inte Globen längre...
Men vi då?? Betyder inte vi nåt för er längre?? Våra platser var alltid fulla. Är det helt ok att bara skita i att det försvann 30 platser för oss när ni flyttade??
När vi ikväll spelar våran viktigaste match nånsin får vi inte vara med...-bara för att vi valde att inte köpa säsongskort. Bara för att det bara finns 10 handikappsplatser på Hovet. Det är så jävla taskigt, DIF. 
Jag hade kunnat hugga av mig min enda fungerande arm....men inte så länge ni stänger oss ute för att vi måste spela på Hovet....
RSS 2.0