Keen Hue

Äntligen!! Jag har väntat i 20 år på att nån ska ladda upp ett youtube klipp med Vansbros stoltheter:
Och så hittar jag två på en vecka!! Den dagen någon kommer på att dom filmat "Take it or leave it" ska jag ge den personen en stjärna i himlen. Tack Joakim Ingri!!!

Julpyntning

Denna låt passar så himla bra in just nu:
 Hade glömt att den existerade.
 
 ÅÅH; vad skönt att ha tillbaks stora datorn! Är riktigt stolt över mig själv, att jag lagade den nästan alldeles själv, ja, fast med hjälp av syrran förståss. Vi har julpyntat lite idag. Har fått svar på mina prover nu och dom hittar inget...konstigt. Feber har jag i alla fall. Ska nog tro på syrrans kompis iaf.

Tracks

Kan man börja en dag mysigare än att ligga och lyssna på ett gammalt Tracks-program?? Tack Radiogodis.se. Just nu "Walking on sunshine" med Katrina and the Wawes' för första gången i svensk radio. Kaj Kindvall är kung.

Mera

Underbara Veronica!

Trevlig måndagskväll

Jag höll på att skriva söndagskväll men så insåg jag att det är ny vecka. Sitter här o myser med alla radioappar när jag är utan Spotify. Hoppas jag får veta vad som är fel med mig imorgon då jag får svar på lite saker. Skönt det vore, trött på att ha feber nu.

Söndagsmorgon.

Det känns nästan som en jullovsmorgon. Och så lite Guns "n Roses på det.

Helg

Och sällan har det varit så skönt. Hämta syrran idag då, kunde ju inte sudda texten igår så det blev fel.

New York

Jag tänker i alla fall låtsas, för en sekund sådär, att jag sitter på en hipp uteservering på Manhattan och dricker Starbuckskaffe. Man behöver ju inte berätta att man har köpt en iskaffe på Hemköp Skanstull, menar jag....

Gymnasieminnen

Denna lyssnade man på i freestylen när man gick i gymnasiet. Tror iaf att den är från den tiden. Från den där filmen om värstingarna i skolan. Idag blir det hämtning av syrran och J. på Arlanda. Kul.

Musikmorgon

Dessa startar jag min morgon med o utan läsglasögon så vi får väl se vad det står när jag är klar. Försöker bestämma om jag vågar gå på träningen också under omständigheterna. Få se hur det går.

Dalton!

Jag glömde ju nämna Dalton, som väl var mycket mera hårmetall än Kiss. Vill gå på LP-mässa NU!!! Gud vad det är mycket jag vill ha! Nu när det finns loppisar, menar jag. Och man kan passa på att skaffa allt man ville ha förr...tänk Cheap Trick, Mötley Crue, Poison , Baltimoore, så vill jag ju ha Baltimoora och Shanghai också, trots att dom var synthband.

Hårmetallen regerar

Nu har jag gått över till hårmetallens mecka:

Whitney och Pretty Woman

Underbara Whitney!! Tur att man i alla fall har en LP-skiva kvar. Lite härlig filmmusik på det!

Madonna!!!

Denna snurrar i stereon nu! Nostalgi på hög nivå!!! Vad gör man inte utan spotify och datorn?? Rena 80-talsnostalgin här ikväll, Dallas på tv:n förut också. Behövs verkligen efter detta dygn. Tränat har jag gjort också, duktiga mig!

Hej!

Agnes får följa med på vägen idag.

Scorpions!

Nu snackar vi! Tur att man har IPhone när datorn fick för sig att krascha igår. Blir "Jacobs värld" idag istället då för datorn!!

Jippi!!

Jaaa! Dom har börjat spela julmusik på radion!

Breaking Dawn Part 2

Jag som skulle skriva om vilken mysig morgon jag hade. Låg och lyssnade på Trackshits-87 i Iphonen och läste i "STORITELLING" om Bevely Hills-serien. 80-tal mötte 90-tal. Hann inte mer än upp förrän dagen förbyttes till katastrof. Varför kan jag aldrig få se fram emot en jul i lugn och ro?? Minns inte ens när det hände senast att det snart är jul och jag inte behövde börja söka nya assistenter.
Suck.
 
Ska i alla fall gå och se sista Twilight-filmen idag, ska bli såå nice!!!

Musik är underbart

Underbar morgon efter ett slitsamt träningspass igår:

Morgonmys

Mys på morgonen

Magnus Uggla & Lena Ph

Hej.
Sitter här och lyssna på min nya Lena Philipsson-LP
Såå mysigt♥♥♥
Är helt otroligt trött idag, somnade nästan klockan 14
och fick dessutom lov att klämma in ett möte kl 15.
Ja, ja, får väl gå i ide lite senare.
 
Är för övrigt fortfarande helt tagen av Magnus Ugglas framträdande i "Så mycket bättre"
härom kvällen. "Min far och jag" är utan tvekan den finaste låten jag har hört i hela mitt liv.
Love you Magnus♥♥
 
Hockeylandskamp står på agendan ikväll, hur jag nu skall orka med det i min medvetslöshet??
Återstår att se...
 
See you!!

Äntligen är den min!

Boken om världens bästa tv-serie! "Beverly Hills 90210"!! Looove it!! Önskar att dom nån gång i sina liv ska få veta hur otroligt mycket dom betydde för mig under min gymnasietid, dem sex ungdomarna i BH. Ofta kändes det som dom var det enda jag hade, i ett hårt och iskallt Skärholmen i början på 90-talet. Där reglerna var: Lär dig sköta dig själv eller dö. Onsdagskvällarna var som en oas i helvetet, där vi såg på "Bullen" och "Beverly Hills" efter varandra. Dom blev mina låtsaskompisar, och Jim och Cindy blev ett slags universalföräldrar för alla.

Skall bli mycket intressant att läsa om det var så mycket intriger och kontroverser under inspelningarna som det påstods. ÅÅh, denna bok har verkligen varit lika efterlängtad som dom två böckerna om Europe och Kee Marcello. Har ju väntat i sex år på att den skulle komma ut på svenska men när den aldrig gjorde det, föll jag till föga och jag lär väl få mig en ordentlig engelskalektion nu då!!!

Shout!!

Bästa DiscoKaj

Titta vad jag hittade: Det kan väl aldrig bli som förr med Tracks men det är i alla fall Kaj Kindvall och han är världens bästa radioröat. Igår var jag på "Natasha Kampusch"-teatern. Den var svår men bra

U2

Fortsätter med dessa:

Timmy T

Vilken underbar låt att börja dagen med!!

Lasse Winnerbäck!

Äntligen hittade jag inslaget! Lasse Winnerbäcks sommarprogram! Denna textvirotuosens gud. Han är bäst i Sverige. Jag är verkligen stolt fans till honom, önskar jag kunde skriva som han...

Almanacka och kalender!

Har gjort årets viktigaste inköp:

Peter och Ann - mina två världar

Hej. Idag har jag lyssnat på Ann Petre'ns sommarprogram och nu lyssnar jag på "Ulf Elfving möter Peter Forsberg" Mina två världar, hockeyn och teatern. Eller filmen. Det finns inget bättre. Man blir så himla glad av båda. Tänk om man ändå kunde blivit skådis....

RSS 2.0